QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 11:59)
mes būtent apie TĄ temą kalbam... kitose - prašom, bet tik ne TOJ!!!!
kodel?kuom ji kitokia?del nariu esanciu joje? as su nei viena nesusipykau it nei vienos nepalaikiau todrl ultimatumu jokiu nenoriu.
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 12:04)
jei "toj" temoj stumia ant musu, normalu, kad nesinori, kad musiskes ten sedetu
ar nors vienoj zinutej ant jusu stumiau? cia daug dazniau ateinu ir daug daugiau pasakau. pas garda temoje esu del jos pacios nes kaip jau sakiau esam realiai susitikusios ir nera ji tokia kokia cia kazkas nupiesem. Del to kad kazkam ji nepatinka ar su kazkuo ji susipyko atstumti jos nezadu nes mano nuomone yra kitokia. paskui buri nebegsiu. ji mane pakviete i savo tema ir tikrai ne del to kad darytu kazkokia intriga cia,bet kaip matau kazkam uzkliuvo. jei esant cia turesiu rinktis sorry nesiribksiu,nepatinku nebendraukit. Dabar net pagalvojau kad visai suprantama del ko kitos isejo. nes neplauke paskui paskui kitas,as ir neplauksiu,nes turiu nuomone. cia nepritampanciu tema matyt cia ir pataikiau nes neprivalom pritapt tieisiog bendraujam. Malonu kad issaket savo nuomone bet tikrai nezadu rinktis,norit galit ismest mane,pakeist slapuka albumo kad beprisijungciau bet pati nieku neisiu

: Man visos savotiskos ir tui patinkat bet neverskit daryt to ko nenoriu-rinktis. Beje is sios temos bei vienos siuksles neisnesiau nei ten nei kazkur kitur,o apie save ka rasiau tai manau galiu kur noriu ir ka noriu rasyti