Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 17:41)
Matuotis? paprasta! Sakyk, ar dydžiai atitinka? Mano va pvz 36, ar visi tiks? Pasimatuoji. Juk reikia žinot kokį klientui siųsi, dar pasakai, kad einamiausi yra 36, 38, o ar turės ir XXXL? Nes klientų gi ir tokių būna  biggrin.gif

zodziu jau zinau ka griebsiu uz parankes kitam apsipirkimui gariunuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 22, 15:45)
zodziu jau zinau ka griebsiu uz parankes kitam apsipirkimui gariunuose mirksiukas.gif

biggrin.gif thumbup.gif ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 16:42)
Būten būvimas palaiko tą pusę. "Sėdėjimas ant dviejų kėdžių" nuoširdumo neskleidžia.

noreciau sutikti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 16:41)
Matuotis? paprasta! Sakyk, ar dydžiai atitinka? Mano va pvz 36, ar visi tiks? Pasimatuoji. Juk reikia žinot kokį klientui siųsi, dar pasakai, kad einamiausi yra 36, 38, o ar turės ir XXXL? Nes klientų gi ir tokių būna  biggrin.gif

thumbup.gif vaziuojam kartu!!! eik tu sau, su tavim neprapulsi, motin thumbup.gif 4u.gif as taip beviltiskai meluot nemoku, kad galiausiai teks dvigubai susimoket lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 22, 15:44)
visos turetumet prisimint kaip sakiau kad nutyliu ir kad neapalaikau nei vienų bet pasirodo kazkas uz mane kazka nusprende kaip galvoju,ka darau,ka sneku ir pan  blush2.gif ir taip ir taip blogai.. jei issakau nuomone blogai jei sau pasilaikau irgi blogai jei nieko nesakau dar blogiau... ai nezinau jei norit vykit mane salin tada  blush2.gif

Niekas neplanuoja vyt nieko ax.gif tik suprask, kad jei Tu būtum kažkurios iš mūsų vietoj, jaustumeisi taip pat... ar aš ne teisi? ar jei būtum mano vietoj , o aš Tavo negalvotum , kad nesmagu būt taip pavadintai? pamąstyk tik, čia niekas nepyksta, nesmerkia, bet prieš darydamą bet ką, pagalvok ir apie tai kaip jaučiasi kitas žmogus...
Atsakyti
ai aš tai nesikišu, jaučiuos dar naujokė čia šiuo atveju 4u.gif

QUOTE(TaGre @ 2012 10 22, 16:45)
Man sunki diena buvo, o dar dukros susirinkimas  verysad.gif  Norisi verkti  cray.gif Ir dar katinas laukinis pabėgo po sofą, klaiki diena, dievaži

blogo kažką prišnekėjo? unsure.gif neverk, būna dienų kaip tyčia, bet juk mes stiprios.. mirksiukas.gif o ir ne viena esi. 4u.gif
Atsakyti
Važiuosiu pasveikint beveik savo močiutės, ir visiškai nelauksiu mmm rolleyes.gif Gero vakaro šeimyna! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 22, 17:41)
tai palaukit jei jus kazkas taip pavadino tai  taip iseina kad budama ten jas palaikau??? blink.gif  nu ka zinau... nesu ne karta jusu taip pavadinus,o kas jus kaip vadina tai gal su tom personom ir aiskinkites ir nepilkit ant manes visko  doh.gif

niekas ant taves ir nepila, tik paprasciausiai butm uzsiminusi kad garda tau issiunte pakvietima, juk tai paciai as galejau nuslepti ir patyliukais susirasineti kai gavau zinute i az, bet cia jau kiekvienas renkasi ir parodo savo tikraji veida, as visoms garsiai pasakiau kokia situacija, ir tikrai nebuvo tikslo sedeti su visom kalbeti ir uz akiu susirasineti su kazkuom.... man toks bajeris neprilipo, o tu butm pasakius, kad va yra tokia tema kai kurios ten is musu perejo, nes ten jom geriau, tai niekas net nesikabintu, o kaip Ditole parase, kad tikrai yra nenuosirdumas sedeti ant dvieju kedziu zinant visa situacija ir to naujos temos sukurima.
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 10 22, 14:43)
*pati renkiesi su kuom ir kaip, tik kad na neskanu patapo, kai nepasisakei. na nežinau net, na man asmeniškai neskanu pasidarė perskaičius tos,anos ir panašiai.
**ką reiškia stumei ? apie mus nerašei, bet ir neprieštaravai kai rašė.
***ir dėl ko, tai įvardink. unsure.gif
nesutapo mintys, o kas čia blogo, visos skirtingos bet nepuolam viena kitai aiškinti tu nekometuok, tu mane ignoruok, kažkas buvo komentuojama, to neišvengsi jei dedi foto į internetą.
Žmonės nepririšti nori išeina nori ateina,  et kai kada žmonės ir įsisikaudina

**nepasisakiau nes nenorėjau temos užvesti vėl apie tą patį,ir tada nesikišau, bet garda tarkim nepyko kad jos neužstojau ar pan. cia buvo jūsų konfliktas,prie ko čia aš???
*** dėl to kad negali bendraut ten kur nori,nes tuoj būsi užmėtyta akmenim ir prirašyta prie kažko kas jums nepatinka.. bent jau aš taip pagalvojau kad jos išėjo dėl tokių ar panašių priežasčių, nes jeigu nepritari jums tai esi blogas padaras... aš žinau kad nepririšti,bet man čia patinka,nevaidmainiavau ir ten nuejus nesakiau o zinot tas tas ir tas... galu gale kiek ten bendrauju o kiek cia... yra skirtumas. Dėl to kad kažkas pasake tikrai nezadu ten nesilankyt. Kaip pati pajausi kad nenoriu ar čia ar ten būt pasisakysiu,bet ka man daryt kad jus susipykot o bendraut noriu su visom kurios buvo kai atejau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 16:50)
Važiuosiu pasveikint beveik savo močiutės, ir visiškai nelauksiu mmm  rolleyes.gif Gero vakaro šeimyna!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mes irgi labai nelaukiam tavo mmm!!! mirksiukas.gif gero vakaro tau! 4u.gif rytoj ryte laukiam ziniu!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 22, 15:44)
visos turetumet prisimint kaip sakiau kad nutyliu ir kad neapalaikau nei vienų bet pasirodo kazkas uz mane kazka nusprende kaip galvoju,ka darau,ka sneku ir pan  blush2.gif ir taip ir taip blogai.. jei issakau nuomone blogai jei sau pasilaikau irgi blogai jei nieko nesakau dar blogiau... ai nezinau jei norit vykit mane salin tada  blush2.gif

niekas tavęs neveja ir nevys rolleyes.gif
bet tu taip šaltai pažiūrėk iš visų pusių ir pasakyk, kad čia nebuvo įsiskaudinusių kad tu ten pasibuvai (ilgam ar ne kitas klausimas, nors norėjau pasakyti-net nebandai ax.gif ). na ir pasižiūrėk ar apsirašius (čia ne apie tave, o tuos kurie supyko ir išėjo) šitoje temoje, įsibendravus ar gražu , ar galima imti pasakyti nekomentuok, neaiškink ir panašiai. nu nepradedu ir vėl, bet ne aš pradėjau siūlyti ignorus ir pykčius reikšti.

blyn na aš mėgstu teisybę ir man nepatinka kai žmonės meluoja ir apsiverčia kitų kailiu į viršų. ką reiškia pakvietė, nu blyneliai berneliai, nu jop ABCD, nu kad šykančias varnas sutrauktų. Nu šuds biški doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 10 22, 15:45)

Ačiū už gražią naują temą  4u.gif
Man sunki diena buvo, o dar dukros susirinkimas  verysad.gif  Norisi verkti  cray.gif Ir dar katinas laukinis pabėgo po sofą, klaiki diena, dievaži

Būna dienų lyg tyčia, nenusimink, liekis čia, gal padėsim patarimais, arba palaikymu 4u.gif 4u.gif
QUOTE(perlitap @ 2012 10 22, 15:45)

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 15:50)
Važiuosiu pasveikint beveik savo močiutės, ir visiškai nelauksiu mmm  rolleyes.gif Gero vakaro šeimyna!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir Jums (lauksim.... ax.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 22, 15:51)
**nepasisakiau nes nenorėjau temos užvesti vėl apie tą patį,ir tada nesikišau, bet garda tarkim nepyko kad jos neužstojau ar pan. cia buvo jūsų konfliktas,prie ko čia aš???
*** dėl to kad negali bendraut ten kur nori,nes tuoj būsi užmėtyta akmenim ir prirašyta prie kažko kas jums nepatinka.. bent jau aš taip pagalvojau kad jos išėjo dėl tokių ar panašių priežasčių, nes jeigu nepritari jums tai esi blogas padaras... aš žinau kad nepririšti,bet man čia patinka,nevaidmainiavau ir ten nuejus nesakiau o zinot tas tas ir tas... galu gale kiek ten bendrauju o kiek cia... yra skirtumas. Dėl to kad kažkas pasake tikrai nezadu ten nesilankyt. Kaip pati pajausi kad nenoriu ar čia ar ten būt pasisakysiu,bet ka man daryt kad jus susipykot o bendraut noriu su visom kurios buvo kai atejau.... blush2.gif

ir tikiesi mūsų nuoširdaus bendravimo???
Atsakyti