QUOTE(Lotari @ 2012 10 22, 14:43)
*pati renkiesi su kuom ir kaip, tik kad na neskanu patapo, kai nepasisakei. na nežinau net, na man asmeniškai neskanu pasidarė perskaičius tos,anos ir panašiai.
**ką reiškia stumei ? apie mus nerašei, bet ir neprieštaravai kai rašė.
***ir dėl ko, tai įvardink.
nesutapo mintys, o kas čia blogo, visos skirtingos bet nepuolam viena kitai aiškinti tu nekometuok, tu mane ignoruok, kažkas buvo komentuojama, to neišvengsi jei dedi foto į internetą.
Žmonės nepririšti nori išeina nori ateina, et kai kada žmonės ir įsisikaudina
**nepasisakiau nes nenorėjau temos užvesti vėl apie tą patį,ir tada nesikišau, bet garda tarkim nepyko kad jos neužstojau ar pan. cia buvo jūsų konfliktas,prie ko čia aš???
*** dėl to kad negali bendraut ten kur nori,nes tuoj būsi užmėtyta akmenim ir prirašyta prie kažko kas jums nepatinka.. bent jau aš taip pagalvojau kad jos išėjo dėl tokių ar panašių priežasčių, nes jeigu nepritari jums tai esi blogas padaras... aš žinau kad nepririšti,bet man čia patinka,nevaidmainiavau ir ten nuejus nesakiau o zinot tas tas ir tas... galu gale kiek ten bendrauju o kiek cia... yra skirtumas. Dėl to kad kažkas pasake tikrai nezadu ten nesilankyt. Kaip pati pajausi kad nenoriu ar čia ar ten būt pasisakysiu,bet ka man daryt kad jus susipykot o bendraut noriu su visom kurios buvo kai atejau....