Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

QUOTE(perlitap @ 2012 10 22, 16:22)
nu jau tuoj trauksim visos savo pukines striukes, kailinius ilgus batus, nes jau sia savaite pranesa minusine temperatura unsure.gif

ane unsure.gif o aš dar neturiu naujų žieminių batų ir visai jų nenoriu pirkt verysad.gif nes su batais tai pas mane tragedija, esu baisiai jiems išranki, o dar jei kainą reik žiūrėt tai išvis.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 16:32)
Tu prieik ir sakyk: ar užsiimate didmenine prekyba? aš internetinę parduotuvę turiu, per savaitę imčiau iki 10 porų, pradžiai va 4 noriu paimt, kokia didmeninė kaina? Ir wualia, turi timpes už pusę kainos!  biggrin.gif

veikia?! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 15:33)
veikia?!  lotuliukas.gif

Jei įtikinamai kalbėsi - suveiks, dar numerio paprašyk ir paklausk, kokį didžiausią kiekį gali pasiūlyt (sudarysi rimtos verslininkės įspūdį) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 16:36)
Jei įtikinamai kalbėsi - suveiks, dar numerio paprašyk ir paklausk, kokį didžiausią kiekį gali pasiūlyt (sudarysi rimtos verslininkės įspūdį)  biggrin.gif

tik su matavimusi sukelsiu itarima biggrin.gif
o tu galvota moteriskaite klausyk g.gif tesk pamokeles, mes mielai is taves semsimes ziniu thumbup.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai išsakysiu savo nuomonę.(kad BigBang neimtum taip į širdį, juk pati matei kas ten buvo rašoma...)
Niekuom nieko neapkaltinau, nesmerkiau ir neteisinau , nepataikavau ir taip nedarysiu. Tik manau , kad tie pasisakymai ( tos, provincialės), nėra gražu iš pasisakančiųjų pusės.. Na nesutapo laukai, neradom bendros kalbos, išėjo, bet kam reikėjo tiek pykčių ir konfliktų? Ar mes čia susirinkom pyktis? Užgaulioti ir peikti?Čia ir buvo ta vieta, kur rinktis galėjo visi ir neturėjo jaustis nuskriausti ar žemesni už kažką (ne pagal pinigus , išsilavinimą, grožį, rėksnumą, ar galų gale gyvenamąją vietą mes sprendžiam apie žmogų) Na, bent jau man svarbu yra kokia žmogaus siela ir būdas , koks žmogus yra vidumi, ne išore. Todėl mes negalim taip mėtytis tos , anos , ar proviancialės, man skaudu, kad taip yra... Mergaitės, nesileiskim į diskusijas, nesigadinkim temutės, čia taip gera ir jauku, neleiskim užteršt mūsų namų intrigoms , Mes galim būti geresnės tuo, kad atsispirsim pagundai kelti triukšmą, ir pykčius. MYLYMUKĖS , mum čia taip gera wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekas5: 22 spalio 2012 - 15:43
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 15:38)
tik su matavimusi sukelsiu itarima biggrin.gif
o tu galvota moteriskaite klausyk g.gif  tesk pamokeles, mes mielai is taves semsimes ziniu thumbup.gif

Matuotis? paprasta! Sakyk, ar dydžiai atitinka? Mano va pvz 36, ar visi tiks? Pasimatuoji. Juk reikia žinot kokį klientui siųsi, dar pasakai, kad einamiausi yra 36, 38, o ar turės ir XXXL? Nes klientų gi ir tokių būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 22, 14:27)
mus ten ivardina provincialem, "tom"... del nelabai aiskiu priezasciu mes pasidarem priesais. ir tai ten yra deklaruojama visai nedviprasmiskai.

tai palaukit jei jus kazkas taip pavadino tai taip iseina kad budama ten jas palaikau??? blink.gif nu ka zinau... nesu ne karta jusu taip pavadinus,o kas jus kaip vadina tai gal su tom personom ir aiskinkites ir nepilkit ant manes visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 22, 15:41)
tai palaukit jei jus kazkas taip pavadino tai  taip iseina kad budama ten jas palaikau??? blink.gif  nu ka zinau... nesu ne karta jusu taip pavadinus,o kas jus kaip vadina tai gal su tom personom ir aiskinkites ir nepilkit ant manes visko  doh.gif

Būten būvimas palaiko tą pusę. "Sėdėjimas ant dviejų kėdžių" nuoširdumo neskleidžia.
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 22, 15:24)
kodel?kuom ji kitokia?del nariu esanciu joje? as su nei viena nesusipykau it nei vienos nepalaikiau todrl ultimatumu jokiu nenoriu.

ar nors vienoj zinutej ant jusu stumiau?

Dabar net pagalvojau kad visai suprantama del ko kitos isejo.

*pati renkiesi su kuom ir kaip, tik kad na neskanu patapo, kai nepasisakei. na nežinau net, na man asmeniškai neskanu pasidarė perskaičius tos,anos ir panašiai.
**ką reiškia stumei ? apie mus nerašei, bet ir neprieštaravai kai rašė.
***ir dėl ko, tai įvardink. unsure.gif
nesutapo mintys, o kas čia blogo, visos skirtingos bet nepuolam viena kitai aiškinti tu nekometuok, tu mane ignoruok, kažkas buvo komentuojama, to neišvengsi jei dedi foto į internetą.
Žmonės nepririšti nori išeina nori ateina, et kai kada žmonės ir įsisikaudina
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 17:40)
Aš asmeniškai išsakysiu savo nuomonę.
Niekuom nieko neapkaltinau, nesmerkiau ir neteisinau , nepataikavau ir taip nedarysiu. Tik manau , kad tie pasisakymai ( tos, provincialės), nėra gražu iš pasisakančiųjų pusės.. Na nesutapo laukai, neradom bendros kalbos, išėjo, bet kam reikėjo tiek pykčių ir konfliktų? Ar mes čia susirinkom pyktis? Užgaulioti ir peikti?Čia ir buvo ta vieta, kur rinktis galėjo visi ir neturėjo jaustis nuskriausti ar žemesni už kažką (ne pagal pinigus , išsilavinimą, grožį, rėksnumą, ar galų gale gyvenamąją vietą mes sprendžiam apie žmogų) Na, bent jau man svarbu yra kokia žmogaus siela ir būdas , koks žmogus yra vidumi, ne išore. Todėl mes negalim taip mėtytis tos , anos , ar proviancialės, man skaudu, kad taip yra... Mergaitės, nesileiskim į diskusijas, nesigadinkim temutės, čia taip gera ir jauku, neleiskim užteršt mūsų namų intrigoms , Mes galim būti geresnės tuo, kad atsispirsim pagundai kelti triukšmą, ir pykčius. MYLYMUKĖS , mum čia taip gera wub.gif

as pansiai norejau rasyti srekuti, bet nebekartosiu panasiu minciu, manau mes esam kiekviena savotiska nesvarbu ar aristokrate, miestiete ar provinciale, koks skirtumas. juk mes bendrauti susirnkom o ne pagal luomus skirstytis. manau musu tema yra stipri ir tvirta, ir tikrai nesugadins musu bendravimo ir nemanau kad kazkas pasikeis, jei mes ir esam tos vadinamos "provinciales", tiek jau to pagal jas pabusim provincialemis, bet savo rate kalbesim be melo, apkalbu, veidmainiavimo, geriau jau buti tom, nei kitom.
Atsakyti
visos turetumet prisimint kaip sakiau kad nutyliu ir kad neapalaikau nei vienų bet pasirodo kazkas uz mane kazka nusprende kaip galvoju,ka darau,ka sneku ir pan blush2.gif ir taip ir taip blogai.. jei issakau nuomone blogai jei sau pasilaikau irgi blogai jei nieko nesakau dar blogiau... ai nezinau jei norit vykit mane salin tada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 22, 00:24)
Kokie negražūs, prašom vaizdžiau bigsmile.gif

Nešauna į galvą joks pvz Tiesiog nepatinka tokie meilučiai išsiblizginę berniukai. O gal jau mano amžiuje ir netinka berniukais domėtis tongue.gif Nors nepatiko ir kai amžius tiko ax.gif

QUOTE(DiToLe @ 2012 10 22, 11:52)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif taaaaiiip!!!  biggrin.gif aš turbūt  nestuke.gif , man galima  biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Daug skaičiau , kokia 20 lapų - iš pradžių kažką supratau, paskui jau ne be g.gif Tikiuosi, šis konfliktukas išsispręs be skaudžių pasekmių. Čia taip smagu pas jus, nuotaika pakyla ir gyvenimu kasdieniniu yra su kuo pasidalinti

Ačiū už gražią naują temą 4u.gif
Man sunki diena buvo, o dar dukros susirinkimas verysad.gif Norisi verkti cray.gif Ir dar katinas laukinis pabėgo po sofą, klaiki diena, dievaži
Atsakyti