QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 17:40)
Aš asmeniškai išsakysiu savo nuomonę.
Niekuom nieko neapkaltinau, nesmerkiau ir neteisinau , nepataikavau ir taip nedarysiu. Tik manau , kad tie pasisakymai ( tos, provincialės), nėra gražu iš pasisakančiųjų pusės.. Na nesutapo laukai, neradom bendros kalbos, išėjo, bet kam reikėjo tiek pykčių ir konfliktų? Ar mes čia susirinkom pyktis? Užgaulioti ir peikti?Čia ir buvo ta vieta, kur rinktis galėjo visi ir neturėjo jaustis nuskriausti ar žemesni už kažką (ne pagal pinigus , išsilavinimą, grožį, rėksnumą, ar galų gale gyvenamąją vietą mes sprendžiam apie žmogų) Na, bent jau man svarbu yra kokia žmogaus siela ir būdas , koks žmogus yra vidumi, ne išore. Todėl mes negalim taip mėtytis tos , anos , ar proviancialės, man skaudu, kad taip yra... Mergaitės, nesileiskim į diskusijas, nesigadinkim temutės, čia taip gera ir jauku, neleiskim užteršt mūsų namų intrigoms , Mes galim būti geresnės tuo, kad atsispirsim pagundai kelti triukšmą, ir pykčius. MYLYMUKĖS , mum čia taip gera
as pansiai norejau rasyti srekuti, bet nebekartosiu panasiu minciu, manau mes esam kiekviena savotiska nesvarbu ar aristokrate, miestiete ar provinciale, koks skirtumas. juk mes bendrauti susirnkom o ne pagal luomus skirstytis. manau musu tema yra stipri ir tvirta, ir tikrai nesugadins musu bendravimo ir nemanau kad kazkas pasikeis, jei mes ir esam tos vadinamos "provinciales", tiek jau to pagal jas pabusim provincialemis, bet savo rate kalbesim be melo, apkalbu, veidmainiavimo, geriau jau buti tom, nei kitom.