Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

QUOTE(jotule17 @ 2012 10 20, 11:47)
as dieda isleidau reikalu tvarkyt, tai badauju lotuliukas.gif  tingiu est daryti doh.gif  lauksiu kol gris ir isnaudosiu ji savo reikmems lotuliukas.gif

As jei netureciau vaiko ir vyro, is vis niekad valgyt nedaryciau, mirciau is bado lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 20 spalio 2012 - 11:50
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 20, 12:47)
O as is vis nepamenu kada ka sau pirkau, apskurele unsure.gif

tai zinok ir as vis nerandu pinigu tam doh.gif paskutinis skudurinis pirkinys-pedkelnes milijono denu, kad po sijonais nesiot per salti biggrin.gif o dar pries tai nepamenu jokio pirkinio ax.gif ieskojau rankines, kai turejau pinigu-neradau kokios noriu tai suejo kitiem reikalams biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 20, 12:49)
As jei netureciau vaiko ir vyro, is vis niekad valgyt nedaryciau, mirciau is bado lotuliukas.gif

thumbup.gif ir as drinks_cheers.gif
maniskis man nusidejes biski si savaite, tai puiki proga isnaudoti thumbup.gif nu teisiybe, kad ner to blogo, kas i gera neiseitu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 20, 12:49)

Su manim tas pats, jei ne sieimyna galeciau puodu ir keptuviu man nereiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 20, 11:47)
aš į klubą neturiu ką apsirengti dėl to varysiu pasieškoti kažko  mirksiukas.gif
wixxxx vajej tau ir nepasisekė,daryti atskirai valgyt  doh.gif

Tai reik, bo valgyt to ko mes negali, tuoj isbers, daviau sriubos ir idejau truputi grietines, taip jis man istino, siaubas, virsiu va virtinukus, megsta labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 20, 12:52)
Tai reik, bo valgyt to ko mes negali, tuoj isbers, daviau sriubos ir idejau truputi grietines, taip jis man istino, siaubas, virsiu va virtinukus, megsta labai smile.gif

pieno produktams alergiskas zuikis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 20, 11:54)
pieno produktams alergiskas zuikis? smile.gif

siaip tik kiausinio baltymui, bet reik labai stebet, nuo daug ko beria, o buna viena kart isberia nuo ko nors, o buna neisberia, zodziu kariaujam su tuo Atopiniu jau kokie metai, kaip diena, taip naujiena, niekad nezinosi koks atsibus ryte, kaip loterija, bet nieko, issaugs tikiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 20, 12:58)
siaip tik kiausinio baltymui, bet reik labai stebet, nuo daug ko beria, o buna viena kart isberia nuo ko nors, o buna neisberia, zodziu kariaujam su tuo Atopiniu jau kokie metai, kaip diena, taip naujiena, niekad nezinosi koks atsibus ryte, kaip loterija, bet nieko, issaugs tikiuosi mirksiukas.gif

tai jau tenka pavargti taikant maisteli 4u.gif
isaugs isaugs, pamatysi, daug ka vaikai isauga mirksiukas.gif as isaugau nuo amzinos anginos ir vemimo nuo kelioniu masina doh.gif
Atsakyti
Na va kava sgerta,plaukai dziusta smile.gif patarkit ką pirkt į klubą apsirengt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 20, 13:04)
Na va kava sgerta,plaukai dziusta smile.gif patarkit ką pirkt į klubą apsirengt?  g.gif

palaidinuke kokia nors laisvai krentancia:patogu, grazu ir praktiska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 20, 12:00)
tai jau tenka pavargti taikant maisteli 4u.gif
isaugs isaugs, pamatysi, daug ka vaikai isauga mirksiukas.gif  as isaugau nuo amzinos anginos ir vemimo nuo kelioniu masina doh.gif

Tai taip, nereik tik panikuot bigsmile.gif

QUOTE(BigBang @ 2012 10 20, 12:04)
Na va kava sgerta,plaukai dziusta smile.gif patarkit ką pirkt į klubą apsirengt?  g.gif

Bile ka kas patogu ir grazu biggrin.gif
Atsakyti
tai galovju gal marskinukus kokius ir su džinsais keliaut? g.gif bet kazkaip dzinsai i kluba.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 20, 13:28)
tai galovju gal marskinukus kokius ir su džinsais keliaut?  g.gif  bet kazkaip dzinsai i kluba.... g.gif

Man kažkaip džinsinės mergos ten kaip etatinės lankytojos atrodo. Ateina kaip katik iš lovos išlipusios. biggrin.gif
Man atrodo kad jei jau į klubą, tai normaliai tam pasiruošus. Juk ne kasdien eini. Ir ne kampe stovėt ruošies. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blakstute: 20 spalio 2012 - 13:01