Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

Happyme, visa gražuolė.. Puikiai įsipaišai į mūsų TOP Miss Visatų gretas. biggrin.gif 4u.gif

Flooding, suprantama kad sunku spėti visur bendrauti.. smile.gif Jei kada apsigalvosi - grįžk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flooding @ 2012 10 20, 10:20)
Labas rytas, mergaitės smile.gif

Manau, kad metas man atlaisvinti vietelę šioje temoje smile.gif  Na nespėju aš su jumis. Kažkaip paviršutiniškai tada aš čia įsipaišau... Ačiū už smagius plepesiukus 4u.gif  Pažada keistis atvirutėmis tęsėsiu, nes labai jau norisi bigsmile.gif

unsure.gif
Atsakyti
labas rytas, moterytes! 4u.gif
tikejausi sauletos ir siltos dienos, bet realybe ne tokia grazi, kaip mano lukesciai biggrin.gif
tubut siandien liksiu namie tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 20, 10:36)
labas rytas, moterytes! 4u.gif
tikejausi sauletos ir siltos dienos, bet realybe ne tokia grazi, kaip mano lukesciai biggrin.gif
tubut siandien liksiu namie tongue.gif

Pas mane irgi oras blush2.gif einu plaukų džiovint,nes taip ir į miestą neišlėksiu čia besedėdama hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 20, 12:39)
Pas mane irgi oras  blush2.gif  einu plaukų džiovint,nes taip ir į miestą neišlėksiu čia besedėdama hihihi.gif

siaip pasivaiksciot leki? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 20, 10:41)
siaip pasivaiksciot leki? mirksiukas.gif

nevisai,apsipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 20, 12:42)
nevisai,apsipirkti  mirksiukas.gif

sian ketinau irgi vaziuot apsipirkt skuduru, bet pagalvojau, kad kuo toliau nuo pagundos, tuo geriau, nes lisnku pinigeliu db neturiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos moterys, as tik dabar atsilaisvinau, nuo pacio ryto lakstau lakstau ir galo nesimato, kazkokia nerami dusia bigsmile.gif oi kaip but gerai kokia dienele nieko negeveikt, ale reik pietus gamint, is pradziu mums su diedu, tada kai vaikis atsikels jam pagamint atskirai, ohh biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 20, 12:46)
Sveikos moterys, as tik dabar atsilaisvinau, nuo pacio ryto lakstau lakstau ir galo nesimato, kazkokia nerami dusia bigsmile.gif oi kaip but gerai kokia dienele nieko negeveikt, ale reik pietus gamint, is pradziu mums su diedu, tada kai vaikis atsikels jam pagamint atskirai, ohh biggrin.gif

as dieda isleidau reikalu tvarkyt, tai badauju lotuliukas.gif tingiu est daryti doh.gif lauksiu kol gris ir isnaudosiu ji savo reikmems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 20, 11:45)
sian ketinau irgi vaziuot apsipirkt skuduru, bet pagalvojau, kad kuo toliau nuo pagundos, tuo geriau, nes lisnku pinigeliu db neturiu blush2.gif

O as is vis nepamenu kada ka sau pirkau, apskurele unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms, nors ir velyvas jau 4u.gif .

QUOTE(BigBang @ 2012 10 20, 11:51)
Man tai daug geriau,nereikia stovėt prie keptuvės  mirksiukas.gif  sumetei ir iškepa visi smile.gif nesitaško ten

thumbup.gif

Gera mintis BigBang, einu ir as kepti kotletu orkaiteje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 20, 10:45)

aš į klubą neturiu ką apsirengti dėl to varysiu pasieškoti kažko mirksiukas.gif
wixxxx vajej tau ir nepasisekė,daryti atskirai valgyt doh.gif
Atsakyti