QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 13:47)
O as turiu mandra, vyrui sese padovanojo, o vyras man atidave, ir dabar dziaugiasi bilekaip, nes oi keikiu as ta ismanuji
paziesim kas bus is to protingumo, kai prades reikalaut
turiu ir as ismanuji, bet keikiuosi 9 aukstais, nepatinka jis man

noriu normalios klaviaturos,o siaip kad ir galim sau leisti, bet mazius neturi kompiuteriniu triuku, nors jam ir 5 kita savaite. Mes abu su vyru grieztai pries, zino kas yra kompas, as turiu tableta, bet jo isvis negauna,o prie PC ne ilgiau valanda per diena, tas pats su TV, jam puzles, piesimai muzika, manau viskas imanoma, eina jis i mokykla jau, bet reikalavimu nekelia, nuo mazens negauna ko panorejes, nesakau, kad nebando, bet stengiames laikytis, nes pas mus jis vienas ir daugiau nelabai bus tai stengiames, kad nebutu ispaikintas, va ir siandien rinksim rubelius zaislus kartu nesim priduoti labdarai.
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 20:08)
Labas, saulele..
Pavargus aš paskutiniu metu.. Ir kažkokia susireikšminus.. Sėdžiu tyliai, paskaitau. O nekyla ranka rašyti. Atrodo nu kam reikia..
Durnas periodas.
Man nebūdingas tylėti.
Man irgi tas pats pastaruoju metu, bet siandien prasidejo laimongosios dienos, gal praeis
QUOTE(BigBang @ 2012 10 20, 02:36)
Grįžau namo po darbo,mb nuskuto bulves,aš išminkiau faršą,dabar orkaitėj kotletai kepa ir bulvės verda nes ryt nebus kada,bet to tas nieko nevalges normaliai visą dieną
gal pagerejo pas jus?
Labas is ryto. Aciu uz namucius
Eisiu siandien i kraipykla,o tai protas jau per galva sviecia reikia balinti, nes per daug minciu,o kai galveles vel sviesi bus sedesiu laiminga
Dar su draugyte kavos isgert nubegsim ir s vyrais i boulinga, labai jau jiems patinka