Įkraunama...
Įkraunama...

Kai norisi bendrauti....

Labas rytukas 4u.gif
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 19, 18:17)
+ ir Pavyzdingai

Pavyzdingai + ir nuo manęs smile.gif aš tai nekukli, pati užsiminiau, kažkaip lengviau man bendraut, kai matau tikrąjį veiduką blush-anim-cl.gif

QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 19:08)

labai tikiuosi, kad greit ateis tas gerasis periodas pas tave, visi jo nusipelnę esam. smile.gif

QUOTE(pempė12 @ 2012 10 20, 09:46)
Lekiam šiandien Kaunan, planuojam šturmuoti botanikos ir zoo sodus  rolleyes.gif . Nepriplepėkite daug tongue.gif

oi kokie faini planai... bigsmile.gif aš taip noriu į Kauno Zoo, ensvarbu, kad neturim kleckiuko, noriu pati nueit biggrin.gif labai seniai ten bebuvau..
gero laiko jums!

aš vakar grįžau ir po 15min vėl lėkėm su mb link Akropolio. paltuko neradau, visi baaaisiai brangūs ir nebuvo, kad lb patiktų g.gif nusipirkau plaukų dažų ir savo mylimą Loreal laką. tada nuėjom į Bravarią, mb alaus, aš šampės su desertu.. apsisaldinom, o tada namo su sidriuku ir alaus butelaičiu pažiūrėt Šeimininkių biggrin.gif va toks va penktadienis, visai neblogas man rolleyes.gif

šiandien užsirašius į kirpyklą, reik apsikirpti, antakius susitvarkyt. vakare žadėjom su draugais tiktis, ką veiksim dar nežinau. iki tol norėčiau pasivaikščiot su mb, bet kažin ar jį ištempsiu.. doh.gif

man irgi įdomu, kaip BigBang reikaliukai.. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 20, 11:16)
labai tikiuosi, kad greit ateis tas gerasis periodas pas tave, visi jo nusipelnę esam. smile.gif

Siunčiu raktelį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 19, 13:47)
O as turiu mandra, vyrui sese padovanojo, o vyras man atidave, ir dabar dziaugiasi bilekaip, nes oi keikiu as ta ismanuji lotuliukas.gif
paziesim kas bus is to protingumo, kai prades reikalaut unsure.gif

turiu ir as ismanuji, bet keikiuosi 9 aukstais, nepatinka jis man schmoll.gif noriu normalios klaviaturos,o siaip kad ir galim sau leisti, bet mazius neturi kompiuteriniu triuku, nors jam ir 5 kita savaite. Mes abu su vyru grieztai pries, zino kas yra kompas, as turiu tableta, bet jo isvis negauna,o prie PC ne ilgiau valanda per diena, tas pats su TV, jam puzles, piesimai muzika, manau viskas imanoma, eina jis i mokykla jau, bet reikalavimu nekelia, nuo mazens negauna ko panorejes, nesakau, kad nebando, bet stengiames laikytis, nes pas mus jis vienas ir daugiau nelabai bus tai stengiames, kad nebutu ispaikintas, va ir siandien rinksim rubelius zaislus kartu nesim priduoti labdarai.

QUOTE(Blakstute @ 2012 10 19, 20:08)
Labas, saulele..  wub.gif
Pavargus aš paskutiniu metu.. Ir kažkokia susireikšminus.. Sėdžiu tyliai, paskaitau. O nekyla ranka rašyti. Atrodo nu kam reikia..
Durnas periodas.
Man nebūdingas tylėti.
unsure.gif

Man irgi tas pats pastaruoju metu, bet siandien prasidejo laimongosios dienos, gal praeis blush2.gif

QUOTE(BigBang @ 2012 10 20, 02:36)
Grįžau namo po darbo,mb nuskuto bulves,aš išminkiau faršą,dabar orkaitėj kotletai kepa ir bulvės verda nes ryt nebus kada,bet to tas nieko nevalges normaliai visą dieną  blush2.gif

gal pagerejo pas jus? wub.gif
Labas is ryto. Aciu uz namucius 4u.gif
Eisiu siandien i kraipykla,o tai protas jau per galva sviecia reikia balinti, nes per daug minciu,o kai galveles vel sviesi bus sedesiu laiminga thumbup.gif
Dar su draugyte kavos isgert nubegsim ir s vyrais i boulinga, labai jau jiems patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 20, 11:19)
Siunčiu raktelį. 4u.gif

eina saaaau.. mega_shok.gif galiu pasakyt tik tiek, kokios visos gražios!!! beveik visas kitaip įsivaizdavau biggrin.gif na bet aišku, kur čia per tokį laiką susidarysi įspūdį.. reiks šiandien pasigalvot, kokias foto įdėt, kad nesugadint albumėlio g.gif juokauju biggrin.gif

reik eit pagaliau iššokt iš chalato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 20, 07:46)
Labas rytas 4u.gif
BigBang, tai duodi jam valgyti bigsmile.gif ? Tai gal susigeravot bent jau minimaliai 4u.gif ...
Blakstute, šeštadienį gal nesimokai, reikėjo pamiegoti ax.gif ...
Lekiam šiandien Kaunan, planuojam šturmuoti botanikos ir zoo sodus  rolleyes.gif . Nepriplepėkite daug tongue.gif
Gero visoms savaitgalio, gero oro ir puikios nuotaikos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Daviau,nes atėjo iš darbo pasitikt,bet jokių bučinių nieko g.gif Vakar dar kažkiek bendraut pradėjom,nežinau kaip čia toliau,bet manau kad susitaikysim nors pikta dar vis esu tik vat kad as durno charakterio ilgai pykt nemoku blush2.gif
Gero dienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2012 10 20, 11:31)
Man irgi tas pats pastaruoju metu, bet siandien prasidejo laimongosios dienos, gal praeis blush2.gif

friends.gif

Pasaka koks oras už lango.. Ir nuotaika atitinkama.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 20, 09:31)
eina saaaau.. mega_shok.gif galiu pasakyt tik tiek, kokios visos gražios!!! beveik visas kitaip įsivaizdavau biggrin.gif na bet aišku, kur čia per tokį laiką susidarysi įspūdį.. reiks šiandien pasigalvot, kokias foto įdėt, kad nesugadint albumėlio g.gif juokauju biggrin.gif

Na na ką čia galvot mesk tik foto greičiau tongue.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
http://www.15min.lt/...y-s3-652-265209 kaip jums vaizdelis? blink.gif man tai gaila telefonų doh.gif
aš va su išplauta galva ir kava sėdžiu,einu vištasš šert mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Eisiu ir aš kotletų kepti. Niekada nekepiau orkaitėje, reikės pabandyti
Koks oras gražus- tik ir važiuot kur pramogauti smile.gif Bet man šiandien rami diena nusimato - vaikas varžybose, mergina savo kambary, diedas į kaimą išvažiuoja. Tai pramogausiu su kompu, kai tik kotletus iškepsiu doh.gif O dar kiek darbo darbinio laukia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 20, 11:31)

oi laukiam laukiam, pasirodant laukiam.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 10 20, 09:41)
Eisiu ir aš kotletų kepti. Niekada nekepiau orkaitėje, reikės pabandyti
Koks oras gražus- tik ir važiuot kur pramogauti  smile.gif  Bet man šiandien rami diena nusimato - vaikas varžybose, mergina savo kambary, diedas į kaimą išvažiuoja. Tai pramogausiu su kompu, kai tik kotletus iškepsiu  doh.gif O dar kiek darbo darbinio laukia  verysad.gif

Man tai daug geriau,nereikia stovėt prie keptuvės mirksiukas.gif sumetei ir iškepa visi smile.gif nesitaško ten jokie riebalai smile.gif
Na o kas per darbas laukia? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 20, 09:42)
oi laukiam laukiam, pasirodant laukiam.. biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
įmečiau kelias ant greičio blush2.gif pakomentuosiu, kai turėsiu daugiau laiko, tada visas jus apžiūrėsiu geriau bigsmile.gif

QUOTE(BigBang @ 2012 10 20, 11:31)

elkis taip, kad pati jaustumeis geriau. jei jauti, kad norisi atleisti-tai ir atleisk, svarbu, kad jis suprastų savo klaidą. juk nenorėtum, kad vėl taip pasielgtų. o šiaip džiaugiuos, kad gerėja situacija. 4u.gif

einu tvarkytis, po to į kirpyklą, po to mb atlėks mane pasiimt ir eisim pasivaikščiot wub.gif tad gero visoms laiko, jei neprisijungčiau kurį laiką 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės smile.gif

Manau, kad metas man atlaisvinti vietelę šioje temoje smile.gif Na nespėju aš su jumis. Kažkaip paviršutiniškai tada aš čia įsipaišau... Ačiū už smagius plepesiukus 4u.gif Pažada keistis atvirutėmis tęsėsiu, nes labai jau norisi bigsmile.gif
Atsakyti