Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Eufforija @ 2012 10 23, 13:52)
Sveikutes mirksiukas.gif

Matau, kaip visada diskutuojat..., saunuoles mergaites  smile.gif

O as va netveriu savam kailyje, labai noriu suzinoti IVF+ICSI rzultatus, kurie paaiskes tik 29 diena.  Gal jau testas galetu parodyti rezultata? Nes atrodo, kad jauciu jog pareina nelabosios, isbere siek tiek, nuotaika PMS'ine ir kartais maudima sonuose jauciu... Noriu kuo greiciau suzinoti atsakyma ir nesikankinti, o tiesiog susitaikyti su realybe  unsure.gif

Eufforija,

tu tikra mano kompanione drinks_cheers.gif
Man hcg 25 d. (ketvirtadieni), visus imanomus pms pojucius pilve jauciu jau nuo pacios pradzios, be perstojo, kiekviena miela diena. Taciau visi NT nieko nerodo, net 13 dpi...
Tad...nezinau net ka tau patarti... yra kitoms mergaitems parode ir NT, ir Hcg jau tokiu metu...o pas tave siandien jau 9 dpi, NT dar ankstoka manau....

Kantrybe musu palydove dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 23, 14:10)
Eufforija,

tu tikra mano kompanione  drinks_cheers.gif
Man hcg 25 d. (ketvirtadieni), visus imanomus pms pojucius pilve jauciu jau nuo pacios pradzios, be perstojo, kiekviena miela diena. Taciau visi NT nieko nerodo, net 13 dpi...
Tad...nezinau net ka tau patarti... yra kitoms mergaitems parode ir NT, ir Hcg jau tokiu metu...o pas tave siandien jau 9 dpi, NT dar ankstoka manau....

Kantrybe musu palydove dabar 4u.gif

Oj Ginger Bella, is kur pasisemti kantrybes, jau ir atrodo, kad procedura buvo atlikta pries puse metu smile.gif
ir noriu rezultatus suzinoti ir bijau doh.gif Man siandien tik 6 dpi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufforija: 23 spalio 2012 - 13:15
QUOTE(Eufforija @ 2012 10 23, 14:13)
Oj Ginger Bella,  is kur pasisemti kantrybes, jau ir atrodo, kad procedura buvo atlikta pries puse metu  smile.gif
ir noriu rezultatus suzinoti ir bijau  doh.gif Man siandien tik 6 dpi smile.gif

Nemoku net nupasakoti, kaip ir as noriu zinoti tiesa, kad ir kokia ji butu... tas laukimas.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 23, 13:34)
Stryga,
labai geras tavo deal'as!!! Matau, kad jau puikiai veikia, nes MMM man dar nera. Matyt jos dabar keliauja per Baltijos jura pas tave. Tad jau manau, turetu jos tau ryt, poryt pasirodyti lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif Priklauso nuo to ar arciau Klaipedos gyveni ar toliau lotuliukas.gif

Matyt, poryt. Nu bet svarbu, kad pas mane, o ne pas tave eina mirksiukas.gif Nors dar nieko nejauciu unsure.gif
Mane kai uzknisa laukt, pradedu svaigt, kad vdrug stebuklingai pastojau lotuliukas.gif Tada laukt smagiau, nes bet kokia pabaiga laukiama - pastojau - ner mmm, yra mmm - arteja galimybe pastot lotuliukas.gif Kvankt! lotuliukas.gif
Papildyta:
Kitty, o kaip tau su mmm sekasi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 10 23, 14:13)
Oj Ginger Bella,  is kur pasisemti kantrybes, jau ir atrodo, kad procedura buvo atlikta pries puse metu  smile.gif
ir noriu rezultatus suzinoti ir bijau  doh.gif Man siandien tik 6 dpi smile.gif

Mazai tau dar dienu:-) tad eik koki gera filma ziureti ar gera knyga skaityti...

Siuo metu turetu vykti implantacija, tad reikia visisko atsipalaidavimo ir gero emocinio fono 4u.gif

O as tavo dpi paskaiciavau pagal savo sistema, kai leidzia daryti hcg tik 15dpi lotuliukas.gif Sorry!

Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2012 10 23, 14:18)
Matyt, poryt. Nu bet svarbu, kad pas mane, o ne pas tave eina  mirksiukas.gif Nors dar nieko nejauciu  unsure.gif
Mane kai uzknisa laukt, pradedu svaigt, kad vdrug stebuklingai pastojau  lotuliukas.gif Tada laukt smagiau, nes bet kokia pabaiga laukiama - pastojau - ner mmm, yra mmm - arteja galimybe pastot  lotuliukas.gif Kvankt!  lotuliukas.gif
Papildyta:
Kitty, o kaip tau su mmm sekasi?  unsure.gif

Strygut,

esi labai teisi 4u.gif pozityvas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 23, 14:32)
Mazai tau dar dienu:-) tad eik koki gera filma ziureti ar gera knyga skaityti...

Siuo metu turetu vykti implantacija, tad reikia visisko atsipalaidavimo ir gero emocinio fono 4u.gif

O as tavo dpi paskaiciavau pagal savo sistema, kai leidzia daryti hcg tik 15dpi lotuliukas.gif  Sorry!

Papildyta:
Strygut,

esi labai teisi 4u.gif  pozityvas wub.gif

Nieko, Bella smile.gif tik va gaila, kad nei knygos paskaityti nei gero filmu paziureti negaliu verysad.gif darbe tunoju verysad.gif tai reiskia siuom dienelem mazuliukas bando isitvirtinti? ech... laikykis tvirciau, zirniuk 4u.gif
O tau, GingerBella, jau arteja atsakymu diena, jau si ketvirtadieni 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 10 23, 14:36)
Nieko, Bella  smile.gif  tik va gaila, kad nei knygos paskaityti nei gero filmu paziureti negaliu verysad.gif  darbe tunoju  verysad.gif tai reiskia siuom dienelem mazuliukas bando isitvirtinti? ech... laikykis tvirciau, zirniuk 4u.gif
O tau, GingerBella, jau arteja atsakymu diena, jau si ketvirtadieni  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Priklauso keliu dienu dejo. Jeigu 3 - turetu implantuotis 5-7 dienomis.

Jeigu dejo blastutes - kazkaip kitaip su jomis.

Cia labai gera lentele:

http://www.nyufertil...embryo_transfer
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 23, 14:43)
Priklauso keliu dienu dejo. Jeigu 3 - turetu implantuotis 5-7 dienomis.

Jeigu dejo blastutes - kazkaip kitaip su jomis.

Cia labai gera lentele:

http://www.nyufertil...embryo_transfer

Aga, labai informativi lentele :-) aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Strygut, ačiū, kad rūpiniesi, praeitą trečiadienį apturėjau ovuliaciją thumbup.gif , taigi kitą trečiadienį +- laukiu mmm rolleyes.gif
Atsakyti

Merginos,

cia dar 2 naudingos nuorodos apie vienos Niujorko klinikos vykdomus IVF. Radau naujos info. Gal bus naudinga ir jums.

http://webdoc.nyumc....187535977612195

http://webdoc.nyumc....187535977612195

T.y. pvz jie atlieka procedura, po isodinimo, padeda ''praplesti'' apvalkaleli implantacijai palengvinti... Skamba labai jau g.gif

Bet ju sekmes proc. iki 35 metu ir yra virs 50%... Daug. O virs 35 metu - virs 40%.

Paskaiciau visas prezentacijas, susizavejau, nes turi ir akupunktura, ir jogas, ir siaip atrodo, labai stipri komanda, bet kainos tai .... g.gif

Na, bet gal bent prezentacija nors pasitarnaus :-)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mergaites, esu labai apsikasusi darbais, bet brukstelkit man i az apie savo laukiamus rezultatus ir atliktus darbus - nori parasiuka pasikoreguoti 4u.gif
Buckis visoms - pabandysiu vakare pasiskaitineti ka jus cia priplepejote 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes visos, kurios dar mane pamenat smile.gif vis paskaitineju jusu skyreli, jaudinuos kartu su jumis ir tikiu, kad tikrai visom pasiseks.
Gaudykit virusiuku!!!
Kaip jus gyvenat nuo IVF iki HCG taip as gyvenu nuo vizito iki vizito, sakes kaip letai laikas eina. Vis panikuoju gal tas blogai gal anas blogai, tie visokie nauji pojuciai... nezinai ar gerai ar blogai, turi taip buti ar ne
Atsakyti