Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Afrodite69, GingerBella, ačiū 4u.gif
Vyras įpylė brendžio stikliuką, sako įkalk, nusiraminsi ir gal sūnus pilve pamatys, kad ne taip čia blogai gyventi lotuliukas.gif
Nusipirkau dar 3 NT, tad gadinsiu kiekvieną rytą, gal ramiau bent kiek ant dūšios bus...
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 10 23, 17:19)
Labas, mergaites,

Turiu kelias minutes, tad parašau, kad šiandien buvau pas gydytoją ir VĖL NIEKO NEMATĖ. Man punkcija buvo rugsėjo 27 d., įsodinimas rugsėjo 30 d. Ar gali būti, kad nieko nemato??? Mano skaičiavimais jau stipriai virš 5 sav.

Ar kuriai taip buvo??? Užsiminė, kad tikriausiai negimdinis nėštumas. Tipo laukiam ir žiūrėsim. Aš iš proto išsikraustysiu... NT teigiami, nieko neskauda, neteplioja (bent kol kas, nors jaučiu nuo tų nervų pradės doh.gif )). Aš nebežinau ką ir galvoti... Ar kuriai taip buvo??? Nebežinau iš kur tos kantrybės ir papildomų nervų pasiimti... man labai jų daug reik... Kraujo tyrimų nedarė, jie vis tiek sakė neparodys nieko ir į klausimus neatsakys.

sveikos visos 4u.gif
geriausiai matytusi ,jei darytumeis HCG.jei jis augtu taip,kaip reikia,tai viskas ok.deja,man 5 sav nieko nemate,HCG augo netolygiai(nors skaiciai jau buvo apie 2000),palaukem iki 6 sav ir isoperavo...skaudet nieko neskaudejo,tepliot nieko netepliojo.darykis kraujo tyrima,nes jei negimdinis,tai gali bedu buti belaukiant tiek ilgai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Prince @ 2012 10 23, 17:45)
na ka padarysi,jie skaiciuoja nuo isodinimo dienos,tai mazai laiko ka pamatyti,o antras vizitas bus 6 sav.ne gydytoja is vis sake kas tau liepe darytis PGR.O HCG ir neliep daryti,nenoriu gadintis nervu ir taip stresuoju.Manau pralauksiu ramiai tas dvi sav.
Taip mane priims 6 sav.tada sake jau turi matytis.

bet jau tau bus 8 savaites,skaiciuojant nuo mm pirmos dienos g.gif as su savo 'patirtim'
isiprasyciau ankstesniai apziurai....
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 10 23, 17:52)
Vyras įpylė brendžio stikliuką, sako įkalk, nusiraminsi ir gal sūnus pilve pamatys, kad ne taip čia blogai gyventi lotuliukas.gif
Nusipirkau dar 3 NT, tad gadinsiu kiekvieną rytą, gal ramiau bent kiek ant dūšios bus...

O Tu HCG nedarei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morita @ 2012 10 23, 18:41)

bet jau tau bus 8 savaites,skaiciuojant nuo mm pirmos dienos g.gif as su savo 'patirtim'

drinks_cheers.gif pilnai sutinku, nes pirmam vizitui galima ir truputi anksciau pasirodyti. As kitos savaites gale vaziuosiu vel, tai jau gydytoja sake, kad gal jau ir sirdute girdesim, nors tuo metu bus tik 7 sav (skaiciuojant nuo mmm dienos).

o del tu pasislepusiu tikrai visko buna, va manaji pamate tikrai anksti, bet salia buvo kitas mazutis, matosi, kad implantavesis, bet dar neaisku, ar jis vystosi - per mazai laiko buvo. wub.gif

Visoms mums norisi pamatyti kuo greiciau savo stebuklelius, bet nevisad viskas buna taip, kaip mes norim, kartais reikia laiko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 10 23, 16:52)

Na mano vyras ir sako kiek dar NT bandysi,gal nusipirk 9 men lotuliukas.gif

QUOTE(Morita @ 2012 10 23, 17:41)
sveikos visos 4u.gif
geriausiai matytusi ,jei darytumeis HCG.jei jis augtu taip,kaip reikia,tai viskas ok.deja,man 5  sav nieko nemate,HCG augo netolygiai(nors skaiciai jau buvo apie 2000),palaukem iki 6 sav ir isoperavo...skaudet nieko neskaudejo,tepliot nieko netepliojo.darykis kraujo tyrima,nes jei negimdinis,tai gali bedu buti belaukiant tiek ilgai 4u.gif
Papildyta:

Na mums skaiciuoja visai kitaip nei kitoms nestukems,nes gydytoja man taip paaiskino,nes normaliai kai moteris patoja jos embtionas jau tokiame laike didesnis buna,o mums isodina dar visia mazus,tai todel skaiciuoja nuo isodininmo dienos,tai ir pagal viska 4 sav.
Nuo isodinimo man tik 5 sav.

As nemanau kad laba gerai kai taip anksti vis landzioja ten i vidu.na jei kas bus blogai tikrai skambinsiu,bet kam be reikao vazinetis jei dar nieko nematys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 23 spalio 2012 - 20:11
Afrodite,

as jau taip stengiuosi atsiriboti nuo visu savo pojuciu analiziu ir be reikalo nesigadinti nervu/emocinio fono, kad tikraja to zodzio prasme ''sulindau'' i labai idomia knyga. Taciau, net esant jau knygos viduryje ir istorijai tik ''karstejant'' (su detektyvo elementais), skaityma teko nutraukti nuo diegliuku kaireje puseje. Bandziau ignoruoti tuos diegliukus, bet, kad skauda... tad vel keliausi...ejau ziureti ar MMM nepramuse...vel nieko...ejau tada sriuba virti, vakariene daryti ir viskas praejo... T.y. tie pojuciai vistiek patys islenda ir privercia mastyti kas, kaip ir kodel... g.gif

Del NT labai paguodei. Nes buvo taip porai mano draugiu...Bet gerai zinoti, kad ir daugiau kam taip buna, kai NT nieko nerodo...

Aciu labai uz palaikyma ir uz pasidalinima patirtimi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kadangi pas tave atejo MMM, tai gal ir laukia kokia LP ar hystero kaip tik?
Tikiuosi, kad tavo nuotaikos geresnes nei pries pora savaiteliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Magreco @ 2012 10 23, 17:52)

Labai gerai, kad nuotaikas su vyru taisotes 4u.gif bet kaip ir komentavo merginos, pasiaiskink kas kaip ir kodel... As manau, kad galetum pas koki gera gydytoja nueiti ''patikrinamajam'' vizitui - ir pasikonsultuoti, ir is naujo pasiziureti, isklausyti ka patars/pamatys...

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
buvau pas gine siandien, nuliudino truputi verysad.gif Nepatiko mano puslytes "suspaustas" vaizdas, pailga tokia... Paieskojau info, tai taip buna, kitos gines nekreipia demesio, pagimdo vis vien, susitvarko viskas. Liepe ilsetis, tai ir guliu lovoj jau smile.gif Faktas tik,kad laukiuosi, nestumas matyti, vaikelis vienas ir jis gimdoje wub.gif Bet neramu labai... Penktadieni vel eisiu apziurai. Zodziu, turiu labai save saugot...
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2012 10 23, 21:04)
Sveikutes,
buvau pas gine siandien, nuliudino truputi  verysad.gif  Nepatiko mano puslytes "suspaustas" vaizdas, pailga tokia... Paieskojau info, tai taip buna, kitos gines nekreipia demesio, pagimdo vis vien, susitvarko viskas. Liepe ilsetis, tai ir guliu lovoj jau  smile.gif Faktas tik,kad laukiuosi, nestumas matyti, vaikelis vienas ir jis gimdoje wub.gif Bet neramu labai... Penktadieni vel eisiu apziurai. Zodziu, turiu labai save saugot...

Saugok, save, Amour, saugok 4u.gif linkiu, kad viskas butu gerai ir susitvarkytu ''suspaustas'' vaizdas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
buvau pas gine siandien, nuliudino truputi  verysad.gif  Nepatiko mano puslytes "suspaustas" vaizdas, pailga tokia... Paieskojau info, tai taip buna, kitos gines nekreipia demesio, pagimdo vis vien, susitvarko viskas. Liepe ilsetis, tai ir guliu lovoj jau  smile.gif Faktas tik,kad laukiuosi, nestumas matyti, vaikelis vienas ir jis gimdoje wub.gif Bet neramu labai... Penktadieni vel eisiu apziurai. Zodziu, turiu labai save saugot...

Viskas bus gerai, viena diena suspaustas, kita diena bus kaip kamuoliukas, juk nesitikrinam kiekviena diena, tai nezinia kaip ten is tikro yra 4u.gif
Stresas tau dabar ne draugas, tad vyk ji salin 4u.gif O ilsetis tai tikrai reikia
Atsakyti
Sveikutes,

Saulele, ramiai tiktai 4u.gif Mano puslele kaip desrele buvo, kol vaikis nepradejo pats storet ir neistempe tos pusleles kaip reikalas biggrin.gif Cia vadinasi padideje gimdos tonusai.Jeigu protinga medike, turejo tai paaiskinti, taip pat privalejo pasakyti, kad cia nera NIEKO blogo.Blogai bus, jeigu toliau nervuosies, o tai dar daugiau padidins gimdos tonusa ir gali prasideti persileidimas del to.Ir turejo butinai pamineti, kad reikia vartoti magni, nuimti tiems gimdos tonusams.Kadangi as labai trinziojau, magnis man nepadejo, israse daktaryte kazkokiu sukatzoliu tinkturos ar kokio tne bieso, kad truoputi relaxo inestu i mano galva blush2.gif

GingerBella, isduok ir man ta gera knyga ka.... ax.gif esu totali ju grauzike, "ikritus" i gera knyga galiu parom dingti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(init @ 2012 10 23, 13:19)
Mamiliarija, gal galetum truputi placiau aprasyti savo situacija?

Kad ne viena ta situacija buvo blush2.gif
Gal tu tiesiog sulauk tos dienos, kai jau žinosi, kiek tinkamų turėsit folikulų, ir pagal tos dienos vyro turtą (gi jis labai gali svyruoti) ir padarysit sprendimą. Mano atveju su IVF galima sakyti neapsivaisino kiaušialąstės, vėliau kaip ir įvyko kažkas, bet taip ir nustojo augti. Spermos skyrelyje nebesilankau, bet kažkada daug info gavau-būtinai paskaitinėk. Pamenu iš kažkur turėjau ir formulę, kaip pasiskaičiuoti pagal vyro turtą, kokiai ruoštis procedūrai. Parašyk man į AŽ, koks bendras vyro sp.tūris,primink dar A+B kiek proc. ir kiekį 1 ml. -paskaičiuosiu.
O čia jūsų pirmas IVF? Kiek kartų daryta spermograma, įdomu, kaip svyruoja?
O dėl natūralumo, kaip ir kažkuri mergaitė rašė teisingai, kad ir IVF metu nebūtinai pats geriausias ir sveikiausias spermiukas pasiekia tikslą, gali būti ir "gudriausias", kuris laukė kol kiti kiaušialąstę apdoroja, ar tiesiog tinkamu laiku pasitaikęs tinkamoje vietoje biggrin.gif Visais atvejais jums šis vaikutis bus pats pačiausias, stebuklingas wub.gif

Prince, Magreco pasidarykite HCG. Nors pati tokios praktikos ir neturiu, bet viena mergaitė buvo sakiusi, kad kleckiukas jau turėtų matytis kai HCG 2000.
Gal pravers 4u.gif

GingerBella, pasikartosiu- aš ir TB vis dar blizginame akutes su viltimi. Kiekviena diena be mmm, jau maža pergalė thumbup.gif

Kantrybės laukime ir visoms būsimoms nestuke.gif
Beta1 gero kelio, manau joks T skambutis tavęs nesulaikys mirksiukas.gif
Atsakyti
Beta,

ta knyga, kai pasakysiu apie koki detektyva sukasi, tai nepatikesi ax.gif tai knyga apie savo naujagimi leliuka nuzudziusios mamos bylos tyrima blink.gif

Jodi Picoult ''Paprasta tiesa''.
Kadangi grizdama is LT oro uoste nubegau i R kioska nusipirkti knygu pakeliui i lektuva, buvo sekmadienio pavakare ir panoseje uzdarinejo R kioska, tad griebiau 3 knygas kurias pasiule pardaveja + labai buvau susizavejusi kazkada skaityta tos pacios rasytojos knyga ''Mano sesers globejas''. Ta knyga buvo nereali, itrauke dar labiau nei si, o jau kiek asaru buvo. T.y. net neturejau laiko isigilinti gerai i siuzetus. Ir stai turiu ka turiu...darausi IVF...ir skaitau tokia knyga tokiu baisiu siuzetu... Bet is tikruju labai idomu sioje mano situacijoje is psichologines puses vertinti visus tos moters elgsenos ''motyvus'' ir siaip poelgius.

Mamiliarija,

aciu wub.gif

Kokia tavo pacios situacija? Kiek pamenu buvo 3-ias nepavykes IVF? Kokiu veiksmu stadijoje esi dabar pati? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 23 spalio 2012 - 22:31