QUOTE(init @ 2012 10 23, 13:19)
Mamiliarija, gal galetum truputi placiau aprasyti savo situacija?
Kad ne viena ta situacija buvo
Gal tu tiesiog sulauk tos dienos, kai jau žinosi, kiek tinkamų turėsit folikulų, ir pagal tos dienos vyro turtą (gi jis labai gali svyruoti) ir padarysit sprendimą. Mano atveju su IVF galima sakyti neapsivaisino kiaušialąstės, vėliau kaip ir įvyko kažkas, bet taip ir nustojo augti. Spermos skyrelyje nebesilankau, bet kažkada daug info gavau-būtinai paskaitinėk. Pamenu iš kažkur turėjau ir formulę, kaip pasiskaičiuoti pagal vyro turtą, kokiai ruoštis procedūrai. Parašyk man į AŽ, koks bendras vyro sp.tūris,primink dar A+B kiek proc. ir kiekį 1 ml. -paskaičiuosiu.
O čia jūsų pirmas IVF? Kiek kartų daryta spermograma, įdomu, kaip svyruoja?
O dėl natūralumo, kaip ir kažkuri mergaitė rašė teisingai, kad ir IVF metu nebūtinai pats geriausias ir sveikiausias spermiukas pasiekia tikslą, gali būti ir "gudriausias", kuris laukė kol kiti kiaušialąstę apdoroja, ar tiesiog tinkamu laiku pasitaikęs tinkamoje vietoje

Visais atvejais jums šis vaikutis bus pats pačiausias, stebuklingas
Prince, Magreco pasidarykite HCG. Nors pati tokios praktikos ir neturiu, bet viena mergaitė buvo sakiusi, kad kleckiukas jau turėtų matytis kai HCG 2000.
Gal pravers
GingerBella, pasikartosiu- aš ir TB vis dar blizginame akutes su viltimi. Kiekviena diena be mmm, jau maža pergalė
Kantrybės laukime ir visoms būsimoms
Beta1 gero kelio, manau joks T skambutis tavęs nesulaikys