QUOTE(Citas @ 2012 10 23, 12:47)
Tai kad su tavim rimtai neimanoma
Taigi tau ryt jau isodint gali ane? ***** atsargiai atgal vaziuok, jokiu staigiu posukiu ir stabdymu

O del greicio virsymo, mus sustabde latviukai netoli LT sienos tai atsipirkom 5 Latais

Geri jie, sako nu mums irgi reikia duonai uzsidirbt, tai duonai ir davem

O jei rimtai tai pasiseke mums turbut and geruolio uztaikyti

sakem kad ir taip latvijos ekonomikai daug pinigu palikom, isvardinom Bykova, Embrions tai gal pagailejo
As penktadieni kai vaziavau, tai baisiai itartina pasirodziau pasienieciui

Susitabde, isverte visus imanomus dokumentus, prisikabino, kad teises mergautine pavarde, sako mars i budele

Nuejau i ta budele paskui ji, ten kitas dedule sedejo, suprato, kad rusiskai as nekalbesiu, o jis angliskai, bande dar kazka islauzt, bet tikriausiai mano veido israiska jam is tolo sake, kad kysio as neduosiu tai sako aij, vaziuok
GingerBella, rytoj vaziuojant Rygon gali buti trys scenarijai: niekas neatsilo, visi mire, vaziuok namo ir negrizk arba atsilo daugiau nei 2, kokybe apynormale, auginam iki blastu grisk penktadieni.Arba man neskambina, as ten nuvaziuoju ir sudeda man tai, kas liko is tos kruvos.Bet tai reikstu, kad jie vos gyvi, kad iki blastu augint tikrai neiseis, o ismest irgi ner kaip.Na o jeigu rytoj atsibunda keletas neblogu, tai pagal ta pati isvardinta scenariju vaziuoju penktadieni

Tada arba pasiekiu keliones tiksla ir parsivezu vaikus, arba pakeliui gaunu skambuti, kad nieko neber, vaziuok namo.Tai zodziu tampymosi bet kokiu atveju nusimato, tik neaisku kaip issirutulios viskas.O tu saulyt palauk HCG, nebedaug liko
Prince, eik tu sau kiek daug laukti

Neistverciau

O tu gal PRG tikrinaisi dar karteli ? ar HCG ?