Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(leiliuke @ 2012 10 23, 15:30)
Sveikutes visos, kurios dar mane pamenat smile.gif vis paskaitineju jusu skyreli, jaudinuos kartu su jumis ir tikiu, kad tikrai visom pasiseks.
Gaudykit virusiuku!!!
  Kaip jus gyvenat nuo IVF iki HCG taip as gyvenu nuo vizito iki vizito, sakes kaip letai laikas eina. Vis panikuoju gal tas blogai gal anas blogai, tie visokie nauji pojuciai... nezinai ar gerai ar blogai, turi taip buti ar ne

Labas, leiliukje.

As taves ne tai kad nepamenu, o net ir nepazystu smile.gif bet malonu susipazinti mirksiukas.gif

Gal gali papasakoti man savo istorija? man tiesiog visada idomu ju klausitis, siuo atveju skaitineti smile.gif smile.gif Beje, pas tave jau zyyyyyyyyyyyyymiai malonesnis rupestis, tu jau turi vaikiuka po sirdele 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir tikrai tikiu, kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 10 23, 15:36)
Labas, leiliukje.

As taves ne tai kad nepamenu, o net ir nepazystu  smile.gif  bet malonu susipazinti mirksiukas.gif

Gal gali papasakoti man savo istorija? man tiesiog visada idomu ju klausitis, siuo atveju skaitineti  smile.gif  smile.gif  Beje, pas tave jau zyyyyyyyyyyyyymiai malonesnis rupestis, tu jau turi vaikiuka po sirdele 4u.gif  4u.gif  4u.gif  ir tikrai tikiu, kad viskas bus gerai wub.gif

Istorija tai mano sekminga po 4 nepavykusiu IUI darem IVF. Niekad netikejau, kad gali is pirmo karto pavykti, bet pasirodo stebuklu buna smile.gif isodino viena 3 dienu ir 2 blastukes, pasiliko vienas zirniukas, kaip gydytoja sake pagal HCG skaiciukus, kad blastuke liko.

O kaip Terzei sekas? ar viskas gerai?
Atsakyti
Sveikos mergaites,
na esu po gydytojos apziuros.Pagal ju skaiciavimus dabar man 4 sav.1 diena. Tai apziurejo,bet dar nemate mano kruopeles unsure.gif ,sake dar anskti.Kiausidese dar yra folikulu,tai reikia stebeti,kad skystis nesikauptu.po 2 sav.vel apziurai.na ka vel laukimas
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 10 23, 15:49)
Sveikos mergaites,
na esu po gydytojos apziuros.Pagal ju skaiciavimus dabar man 4 sav.1 diena. Tai apziurejo,bet dar nemate mano kruopeles unsure.gif ,sake dar anskti.Kiausidese dar yra folikulu,tai reikia stebeti,kad skystis nesikauptu.po 2 sav.vel apziurai.na ka vel laukimas

sveika, dabar taip ir bus nuo vizito iki vizito, laikas neina visiskai. noris greiciau pilva dideli turet, gal tada ramiau bus
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 10 23, 12:47)
Tai kad su tavim rimtai neimanoma  ax.gif
Taigi tau ryt jau isodint gali ane? ***** atsargiai atgal vaziuok, jokiu staigiu posukiu ir stabdymu  schmoll.gif O del greicio virsymo, mus sustabde latviukai netoli LT sienos tai atsipirkom 5 Latais  bigsmile.gif Geri jie, sako nu mums irgi reikia duonai uzsidirbt, tai duonai ir davem  rolleyes.gif O jei rimtai tai pasiseke mums turbut and geruolio uztaikyti  wub.gif sakem kad ir taip latvijos ekonomikai daug pinigu palikom, isvardinom Bykova, Embrions tai gal pagailejo  cool.gif

As penktadieni kai vaziavau, tai baisiai itartina pasirodziau pasienieciui biggrin.gif Susitabde, isverte visus imanomus dokumentus, prisikabino, kad teises mergautine pavarde, sako mars i budele biggrin.gif Nuejau i ta budele paskui ji, ten kitas dedule sedejo, suprato, kad rusiskai as nekalbesiu, o jis angliskai, bande dar kazka islauzt, bet tikriausiai mano veido israiska jam is tolo sake, kad kysio as neduosiu tai sako aij, vaziuok irnesakyk.gif biggrin.gif

GingerBella, rytoj vaziuojant Rygon gali buti trys scenarijai: niekas neatsilo, visi mire, vaziuok namo ir negrizk arba atsilo daugiau nei 2, kokybe apynormale, auginam iki blastu grisk penktadieni.Arba man neskambina, as ten nuvaziuoju ir sudeda man tai, kas liko is tos kruvos.Bet tai reikstu, kad jie vos gyvi, kad iki blastu augint tikrai neiseis, o ismest irgi ner kaip.Na o jeigu rytoj atsibunda keletas neblogu, tai pagal ta pati isvardinta scenariju vaziuoju penktadieni doh.gif Tada arba pasiekiu keliones tiksla ir parsivezu vaikus, arba pakeliui gaunu skambuti, kad nieko neber, vaziuok namo.Tai zodziu tampymosi bet kokiu atveju nusimato, tik neaisku kaip issirutulios viskas.O tu saulyt palauk HCG, nebedaug liko 4u.gif

Prince, eik tu sau kiek daug laukti unsure.gif Neistverciau biggrin.gif O tu gal PRG tikrinaisi dar karteli ? ar HCG ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 23 spalio 2012 - 15:07
Betuli, na taip, tau cia kose... Is visko, ka parasei, linkiu, kad puikia atsiltu du tobuli ir juos ryt isodintu 4u.gif Na, pagal pati blogiausia scenariju dvieju tobulu isodinimas penktadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2012 10 23, 15:30)
Sveikutes visos, kurios dar mane pamenat smile.gif vis paskaitineju jusu skyreli, jaudinuos kartu su jumis ir tikiu, kad tikrai visom pasiseks.
Gaudykit virusiuku!!!
  Kaip jus gyvenat nuo IVF iki HCG taip as gyvenu nuo vizito iki vizito, sakes kaip letai laikas eina. Vis panikuoju gal tas blogai gal anas blogai, tie visokie nauji pojuciai... nezinai ar gerai ar blogai, turi taip buti ar ne

Leiliuke,

kaip tik aptareme su drauge (2 vaikuciu mama), kad kai jau suzino mergaite, kad nescia, prasideda visai kitas laukimas ir jis bus toks visa nestuma...nuo vizito iki vizito...

Tad bandau isivaizduoti ir suprasti... 4u.gif Aukit dideli ir sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Prince @ 2012 10 23, 15:49)
Sveikos mergaites,

Prince,

taip, gydytojas mane islydedamas po isodinimo pasake: tikiuosi susitikti po 6 savaiciu... Tai reiskias, kad anksciau tikrai nelabai kas matosi. Bet jeigu skaiciuojant nuo 1os MMM dienos, tai mano gydytojas manes laukia net 8 savaiciu blink.gif ne anksciau... blink.gif

O tave priims 6. Matyt tai pradziu pradzia kai jau gali kazkas matytis wub.gif

Beta,

skamba kaip be galo daug scenariju ir tokias maisatis planuose ir jausmuose. As is esmes linkiu, kad griztum su stipruciais vaikuciais pilvelyje sia savaite 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

Atsakyti
Labas, mergaites,

Turiu kelias minutes, tad parašau, kad šiandien buvau pas gydytoją ir VĖL NIEKO NEMATĖ. Man punkcija buvo rugsėjo 27 d., įsodinimas rugsėjo 30 d. Ar gali būti, kad nieko nemato??? Mano skaičiavimais jau stipriai virš 5 sav.

Ar kuriai taip buvo??? Užsiminė, kad tikriausiai negimdinis nėštumas. Tipo laukiam ir žiūrėsim. Aš iš proto išsikraustysiu... NT teigiami, nieko neskauda, neteplioja (bent kol kas, nors jaučiu nuo tų nervų pradės doh.gif )). Aš nebežinau ką ir galvoti... Ar kuriai taip buvo??? Nebežinau iš kur tos kantrybės ir papildomų nervų pasiimti... man labai jų daug reik... Kraujo tyrimų nedarė, jie vis tiek sakė neparodys nieko ir į klausimus neatsakys.
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 10 23, 17:19)
Labas, mergaites,

Turiu kelias minutes, tad parašau, kad šiandien buvau pas gydytoją ir VĖL NIEKO NEMATĖ. Man punkcija buvo rugsėjo 27 d., įsodinimas rugsėjo 30 d. Ar gali būti, kad nieko nemato??? Mano skaičiavimais jau stipriai virš 5 sav.

Ar kuriai taip buvo??? Užsiminė, kad tikriausiai negimdinis nėštumas. Tipo laukiam ir žiūrėsim. Aš iš proto išsikraustysiu... NT teigiami, nieko neskauda, neteplioja (bent kol kas, nors jaučiu nuo tų nervų pradės doh.gif )). Aš nebežinau ką ir galvoti... Ar kuriai taip buvo??? Nebežinau iš kur tos kantrybės ir papildomų nervų pasiimti... man labai jų daug reik... Kraujo tyrimų nedarė, jie vis tiek sakė neparodys nieko ir į klausimus neatsakys.

Sirdele,nurimk,kenki labai sau.Ziurek,o gal po savaiteles ir pasimatys maziukas g.gif juk kai kurioms ne veltui sako kad ateiti veliau g.gif As ne medikas,tiesiog noriu tiketi kad tavo maziuko dar nemato,tiesiog gimdos ertmes klostese ir viskas.
Man buvo su treciu mazyliu,du mate o trecio ne ir ilgokai,o paskui pamate trecia maziuka kuris buvo kitoj pusej.o Rigoje,mano mieste niekaip nemate.Ir pamate kai realiai kazkur buvo jau 7 sav.gydytojas net suktelejo stai ir trecias,nes mes manem kad as viena tiesiog praradau,nes buvo kraujavimas.O pasirodo jie visi trys buvo.tai gal ir tau -pasirodys veliau.
Nurimk ir galvok kad tikrai bus gerai.As apie negimdyvinius nieko nezinau,bet man rodos jau butu pradeje skaudeti g.gif cia gal kas zino geriau atsakys.Stiprybes ir kantrybes ir kuo daugiau pozityvumo siuo labai nelengvu laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 10 23, 17:19)
Labas, mergaites,

Magreco,

manes gydytojas, jeigu pastociau, laukia tik 8 savaiciu...

Palauk kitu mergaiciu patirciu... Manau, kad 5 savaites tikrai gali buti ankstoka...

Ir nepamirsk, kad emocinis fonas labai svarbu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tad glostyk pilveli ir tikekis, kad tikrai viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 10 23, 16:44)
Betuli, na taip, tau cia kose... Is visko, ka parasei, linkiu, kad puikia atsiltu du tobuli ir juos ryt isodintu  4u.gif Na, pagal pati blogiausia scenariju dvieju tobulu isodinimas penktadieni  4u.gif

100proc. su Strygos zodziais drinks_cheers.gif
Ginger,nebelauk mm-jos atejo pas mane siandien tongue.gif tai pas tave bus tik grazus skaiciukai uz kuriuos laikau kumstukus.
O del laukimo kai esi nestuke.gif zinot su nerimu ir baime lauki HCG visokiu pojuciu jauti,dazniausiai artejanciu mm,kai jau zinai kad esi nescia pergyveni del HCG,ar viskas gerai,aprimsti tik tuo metu kai pamatai maziuka ir vel su nerimu lauki kito echo kad pamatyt ar uzplake sirdele,ar auga pagal laika ir taip nerimas ir laukimas pastovus palydovai doh.gif O kai gimsta vaikai-nerimo tikrai nesumazeja.Na,as kalbu is savo puses. 4u.gif
Sekmes,laukiu nerealiai nestukiu nestuke.gif musu skyrelyje,norisi kad senbuves eitu jau lauk pas nestukes mirksiukas.gif o virusiukus Leliukes priimsiu ir as wub.gif su meile wub.gif ir rupesciu wub.gif
Prince,tikrai gal dar laiko mazoka -lukterk ir pamatysi savo stebukla 4u.gif
Beje,Ginger man net kai HCG didelis buvo NT nieko nerode visiskai,o jautrumas NT buvo 10.
Mano kaimyne visai iki 3 menesio nezinojo kad laukias,nera mm,dare NT labai daug kartu ir visi neigiami-paskui mes jau ikalbejom kad eitu pas gydytoja,nors manem kad labiau jai mm sutriko nuo to kad ji labai mazai valgo blush2.gif o pasirodo laukiasi ir dabar jau dvieju su puse metuku dukrele turi wub.gif Nezinau bet manes NT nemegsta ir niekada nerodo II blush2.gif
Laukiu hcg wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 23, 15:07)
Prince, eik tu sau kiek daug laukti  unsure.gif Neistverciau  biggrin.gif O tu gal PRG tikrinaisi dar karteli ? ar HCG ?

na ka padarysi,jie skaiciuoja nuo isodinimo dienos,tai mazai laiko ka pamatyti,o antras vizitas bus 6 sav.ne gydytoja is vis sake kas tau liepe darytis PGR.O HCG ir neliep daryti,nenoriu gadintis nervu ir taip stresuoju.Manau pralauksiu ramiai tas dvi sav.

QUOTE(GingerBella @ 2012 10 23, 16:11)
Leiliuke,

kaip tik aptareme su drauge (2 vaikuciu mama), kad kai jau suzino mergaite, kad nescia, prasideda visai kitas laukimas ir jis bus toks visa nestuma...nuo vizito iki vizito...

Tad bandau isivaizduoti ir suprasti... 4u.gif  Aukit dideli ir sveiki 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Prince,

taip, gydytojas mane islydedamas po isodinimo pasake: tikiuosi susitikti po 6 savaiciu... Tai reiskias, kad anksciau tikrai nelabai kas matosi. Bet jeigu skaiciuojant nuo 1os MMM dienos, tai mano gydytojas manes laukia net 8 savaiciu blink.gif  ne anksciau... blink.gif

O tave priims 6. Matyt tai pradziu pradzia kai jau gali kazkas matytis wub.gif
Beta,

skamba kaip be galo daug scenariju ir tokias maisatis planuose ir jausmuose. As is esmes linkiu, kad griztum su stipruciais vaikuciais pilvelyje sia savaite 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Taip mane priims 6 sav.tada sake jau turi matytis.
Atsakyti