Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(oziarage @ 2012 12 20, 01:38)
Na juk uz savaite yra 20.30 taqi nesunki matematika smile.gif

Su matematika man viskas ok.Tik drauges tada 180 man jau nesiskaiciuoja po 20.30 biggrin.gif
Kas aplomai per problemos,pasiskambinat į revenue ir pasiklausiat,aisku tada viskas bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 20 gruodžio 2012 - 12:21
gi elementari problema- drauges info revenue nepasakys biggrin.gif nes tik cia, manau, suo ir pakastas wink.gif butu atvirkscias scenarijus, net klausimo nebutu kile. nebent draugei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 20 gruodžio 2012 - 16:51
QUOTE(whitey @ 2012 12 20, 17:49)
gi elementari problema- drauges info revenue nepasakys biggrin.gif nes tik cia, manau, suo ir pakastas wink.gif butu atvirkscias scenarijus, net klausimo nebutu kile. nebent draugei biggrin.gif

Nesupratau...sad.gif Ale drauge apgaudineja?
Atsakyti
ne, lietuviskas pavydas kisa koja. man svarbiau butu, jog moka, o kad kazkas ten 100£ daugiau gavo, tai net nesigilinciau. zmones iki metu laukia cb.
galu gale, kaip ir minejau, galima palaukt laisku, susitikrint periodus ir butu aisku, kur kas ne taip
Atsakyti
lotuliukas.gif

Atsakyti
Labas... Isvaziuoju visam is Uk ir turiu lloyds (silver debit) banko kortele i kuria po mano isvykimo bus dar parvestas atlyginimas..Zinau kad su sia kortele negaliu nusiimti Lt bankomatuose.. Bet tikriausiai galima bunant Lt su ja pirkti pvz lektuvo bilietus ?..ar atsiskaitineti internetu..?
Atsakyti

Tik norejau paklausti ar kazkam nebuvo taip, o cia mazdaug pavydas...Gyvenime nepavydziu savo draugams. Keista buvo, kad CB siuntem kartu, kartu pildem, kartu nesem i pasta, o sumos skirtingos. Tik tiek ir tenorejau Jusu pasiteirauti.
Atsakyti
tada tikrai keistas klausimas buvo. na is kur galima gaut i ji atsakyma?? kiekvienam juk viskas individualiai. pradine info gal ir kartu teiket, bet gal kur kas prasilenke, kai teiket papildoma info. negi kartu ir uzklausimus gavot papildomai info? zodziu, reik dziaugtis, kad apskritai gavot, kiti net to nesulaukia ar gauna atsisakymus.
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri laukesi dirbdama agenturoje? Kaip ten reikalai su motinystes pasalpa ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Gintar!aa @ 2012 12 21, 23:23)
Sveikos. Gal kuri laukesi dirbdama agenturoje? Kaip ten reikalai su motinystes pasalpa ir t.t.?

taigi pasalpa ne agentura moka...turi atidirbti per 66savaites iki paskutines savaites pries gimdyma 26 pilnas savaites,tada priklausys motinystes pasalpa
Papildyta:
QUOTE(laaurynaa @ 2012 12 21, 21:54)
Labas... Isvaziuoju visam is Uk ir turiu lloyds (silver debit) banko kortele i kuria po mano isvykimo bus dar parvestas atlyginimas..Zinau kad su sia kortele negaliu nusiimti Lt bankomatuose.. Bet tikriausiai galima bunant Lt su ja pirkti pvz lektuvo bilietus ?..ar atsiskaitineti internetu..?

galima.o paprasciausia butu persivesti pinigelius i Lt ir parasyti Lloydsui laiska su prasymu uzdaryti saskaita,jei nebezadi grizti.ypac todel,kad uz silver reikia moketi ir paskui gali nebloga sumele priskaiciuoti.
Atsakyti
QUOTE(laaurynaa @ 2012 12 21, 23:54)

Siaip turetu leisti ir is bankomato nusiimti pinigus, tik jei neapvali suma, metaliniu negalesit issiimti.
Atsakyti
su sv. Kaledom visus! 4u.gif
Atsakyti