Sveiki,
Ar verta pasitiketi tokiais puslapiais kaip https://www.dwpe-ser...ge/portal/ba/lp apskaiciuojant pasalpas ?
QUOTE(Cherry_ @ 2012 12 18, 19:24)
Sveiki,
Ar verta pasitiketi tokiais puslapiais kaip https://www.dwpe-ser...ge/portal/ba/lp apskaiciuojant pasalpas ?
uoj...kas ten per kalba

Labas,
tik atvykus i Anglija uzpildziau CB forma, po keliu savaiciu persiunte papildoma jie forma, ja uzpildziau, issiunciau atgal spalio gale. Pris kelias dienas gaunu 60.90 i saskaita, t. y. uz tris savaites pinigelius. Drauge viska dariusi paraleliai gauna 180 svaru. Kas cia per nesamone? Svarbiausiai pinigelius pervede, o jokiu laisku ar sprendimu nesulaukem
tik atvykus i Anglija uzpildziau CB forma, po keliu savaiciu persiunte papildoma jie forma, ja uzpildziau, issiunciau atgal spalio gale. Pris kelias dienas gaunu 60.90 i saskaita, t. y. uz tris savaites pinigelius. Drauge viska dariusi paraleliai gauna 180 svaru. Kas cia per nesamone? Svarbiausiai pinigelius pervede, o jokiu laisku ar sprendimu nesulaukem

Is kur zinot,kad tai už 3 sav.?
QUOTE(salunja @ 2012 12 18, 22:58)
uoj...kas ten per kalba
siaip daug maz atitinka,nedaug tesiskiria.nors atsizvelgiamasi i kiekviena situacija individualiai 

Anglu

QUOTE(*Anila* @ 2012 12 20, 00:36)
Is kur zinot,kad tai už 3 sav.?
Na juk uz savaite yra 20.30 taqi nesunki matematika

QUOTE(oziarage @ 2012 12 19, 23:30)
Labas,

netikiu, kad drauge gavo lygiai 180£, tad subliuksta ir kita pasakojimo dalis aka dariusi paraleliai. jei kazkas kazko nedasako, tai taip ir gaunas. nieko, tuoj gausi laiska ir matysi, kas paskaiciuota. galesi su drauge palygint ir bus zinoma, kur tos paraleles issiskyre

QUOTE(whitey @ 2012 12 20, 01:50)
netikiu, kad drauge gavo lygiai 180£, tad subliuksta ir kita pasakojimo dalis aka dariusi paraleliai. jei kazkas kazko nedasako, tai taip ir gaunas. nieko, tuoj gausi laiska ir matysi, kas paskaiciuota. galesi su drauge palygint ir bus zinoma, kur tos paraleles issiskyre 

Viespatie Dieve kam man meluoti, pati maciau drauges saskaitoje pervesta 180 svaru su centais. Man tik idomu ar buvo kam taip, kad nesumokejo visu pinigiuku, kuriu tikejotes?, nes as tikejausi, kad nuo paraiskos padavimo kapsi laikas. Per kiek laiko bus galima skusti sprendima?
lauk laisku ir matysi, kas ir kaip. cia gali buti n priezasciu, kodel taip, o ne kitaip. beje, savo zinai pilnai ir po kablelio, o drauges tik 'su centais', nors esi macius. akivaizdu, jog gaunant 20.30 i sav 180 plius centai nesigaus

Whitey, labas
Ar galetum patart tokioi situacijoi? Mano vaikiukas labai ismano IT, nuo Nauju
etu eis i koledza, jau susitare, viskas
Bet
ziuriu kad jau pataiso cia vienam-kitam kompa, va susitare tuoi saita darys, tai jau kazkokius pinigelius sau gauna...Viskas saunu, nepraso kisenpinigiu is manes, net gi man biskeli padeda kol pradzioi sunku, bet as pergyvenu ar tai legalu? Ar nereiketu jam kaip LT patento kokio?
Kaip mums cia geriau pasielgt kad bedos nepridaryt sau? Aciu

Ar galetum patart tokioi situacijoi? Mano vaikiukas labai ismano IT, nuo Nauju

Gali registruotis self-employed ir vykdyt ta veikla
O nuo kada galima registruotis? Jam dar tik 16 metu