Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GIRIMOSI TEMA

Papasakokit kokius ten tuscius vokus katlejos uzsiaugina? Ir kodel taip nutinka? pas mane kakas panasaus vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 03, 14:55)
drinks_cheers.gif žiedstiebį

Hmm, glumina tie aštrūs kampučiai, ar nebus keikis g.gif Nes kiek esu stebėjus žiedstiebių užuomazgų, tai labai apvalios viršūnėlės būna g.gif Na, bet Mini Markas namie žydėtų man pirmą kartą, gal jų kitaip žiedstiebiai kalasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 11 03, 03:13)
Gal audra namus apgadino?  unsure.gif Juk tu berods Amerikoj.

Mes nenukentejom, nors audra buvo. Orchidejas sunesiau i namus likus porai dienu pries audra. Paciu laiku, plius labai atveso pas mus, jau butu buve joms per salta ir siaip wink.gif Katlejas turiu jau kokie 3 metai, ir tikrai stambios, subrende zydejimui jau senai, bet ziedo nei vieno sad.gif Temperaturiu skirtumai tikrai dideli kieme buvo, ir sviesos tikrai daug, lyg ir bande viena ziedus is voku auginti, bet islindo gal 1cm, sedejo taip ilga laika, paskui nudziovino. Tai nezinau, ziuresim kas toliau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2012 11 03, 16:23)
Hmm, glumina tie aštrūs kampučiai, ar nebus keikis  g.gif  Nes kiek esu stebėjus žiedstiebių užuomazgų, tai labai apvalios viršūnėlės būna  g.gif  Na, bet Mini Markas namie žydėtų man pirmą kartą, gal jų kitaip žiedstiebiai kalasi?  g.gif

man tai labai panašu į žiedstiebį g.gif pagūglinus irgi tokius rodo, pvz čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2012 11 03, 16:25)
Katlejas turiu jau kokie 3 metai, ir tikrai stambios, subrende zydejimui jau senai, bet ziedo nei vieno sad.gif Temperaturiu skirtumai tikrai dideli kieme buvo, ir sviesos tikrai daug, lyg ir bande viena ziedus is voku auginti, bet islindo gal 1cm, sedejo taip ilga laika, paskui nudziovino. Tai nezinau, ziuresim kas toliau bus smile.gif

reikia ir vėsaus ramybės periodo.
Atsakyti
LOD parduotuvėlėje prieš naujai įkeliamus dar laikausi, nes jau 2 rezervuoti, bet orchidejos.lt negalejau doh.gif
Iš esmės man Doritaenopsių žiedelių forma labai graži, gražesnė net, nei phalaenopsių ir jie man visi nuostabūs wub.gif Tai neatsilaikiau ir prieš Dtps. pulcherrima blue x Dtps. Anna Larati unsure.gif
Atsakyti
man dar tas Dendrobium wardianum blink.gif nervus gadina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 11 03, 17:31)
man dar tas Dendrobium wardianum  blink.gif  nervus gadina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

xx, tikiu smile.gif Man jo žiedeliai tai labai labai, jei būčiau Dendrobium fanė, tai net negalvočiau biggrin.gif Turiu kelis pradžiai, kad išmokčiau su jais smile.gif
Atsakyti
Bet LOD parduotuvėlė tai tikrai nervus ištampys, vis kelia ir kelia naujus augalus doh.gif
Atsakyti
LOD nerimsta, vėl augalus kelia, vieną už kitą gražesnius. Gerai, kad aš ne falenopsių fanė.
Bandysiu norus tramdyti, o jūs girkites, girkites wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 11 03, 17:40)
LOD nerimsta, vėl augalus kelia, vieną už kitą gražesnius. Gerai, kad aš ne falenopsių fanė.
Bandysiu norus tramdyti, o jūs girkites, girkites  wub.gif  wub.gif

xx, gerai, kad Jūs ne phalaenopsių fanė, o kaip mums wacko.gif
Jau ištampė nervus ir tas su milžinišku žiedstiebiu Phal. equestris x philipinensis užsakytas, na kaip gali nepirkti tooookio augalo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katleja1: 03 lapkričio 2012 - 17:44
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 03, 17:43)
xx, gerai, kad Jūs ne phalaenopsių fanė, o kaip mums wacko.gif
Jau ištampė nervus ir tas su milžinišku žiedstiebiu Phal. equestris x philipinensis užsakytas, na kaip gali nepirkti tooookio augalo  lotuliukas.gif

Viskas ir man nervai nebeatlaikė kai pamačiau Phalaenopsis schilleriana x equestris schmoll.gif Šiaip labai norėčiau schilleriana grynaveislės, bet tiks ir šitas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 03 lapkričio 2012 - 18:20