Papasakokit kokius ten tuscius vokus katlejos uzsiaugina? Ir kodel taip nutinka? pas mane kakas panasaus vyksta

QUOTE(Tina* @ 2012 11 03, 03:13)
Mes nenukentejom, nors audra buvo. Orchidejas sunesiau i namus likus porai dienu pries audra. Paciu laiku, plius labai atveso pas mus, jau butu buve joms per salta ir siaip

QUOTE(Minthe @ 2012 11 03, 16:23)
Hmm, glumina tie aštrūs kampučiai, ar nebus keikis
Nes kiek esu stebėjus žiedstiebių užuomazgų, tai labai apvalios viršūnėlės būna
Na, bet Mini Markas namie žydėtų man pirmą kartą, gal jų kitaip žiedstiebiai kalasi? 

man tai labai panašu į žiedstiebį

QUOTE(lasvegiete @ 2012 11 03, 16:25)
Katlejas turiu jau kokie 3 metai, ir tikrai stambios, subrende zydejimui jau senai, bet ziedo nei vieno
Temperaturiu skirtumai tikrai dideli kieme buvo, ir sviesos tikrai daug, lyg ir bande viena ziedus is voku auginti, bet islindo gal 1cm, sedejo taip ilga laika, paskui nudziovino. Tai nezinau, ziuresim kas toliau bus 

reikia ir vėsaus ramybės periodo.
LOD parduotuvėlėje prieš naujai įkeliamus dar laikausi, nes jau 2 rezervuoti, bet orchidejos.lt negalejau
Iš esmės man Doritaenopsių žiedelių forma labai graži, gražesnė net, nei phalaenopsių ir jie man visi nuostabūs
Tai neatsilaikiau ir prieš Dtps. pulcherrima blue x Dtps. Anna Larati

Iš esmės man Doritaenopsių žiedelių forma labai graži, gražesnė net, nei phalaenopsių ir jie man visi nuostabūs

QUOTE(xx @ 2012 11 03, 17:31)
xx, tikiu

Bet LOD parduotuvėlė tai tikrai nervus ištampys, vis kelia ir kelia naujus augalus

QUOTE(xx @ 2012 11 03, 17:40)
LOD nerimsta, vėl augalus kelia, vieną už kitą gražesnius. Gerai, kad aš ne falenopsių fanė.
Bandysiu norus tramdyti, o jūs girkites, girkites

Bandysiu norus tramdyti, o jūs girkites, girkites

xx, gerai, kad Jūs ne phalaenopsių fanė, o kaip mums

Jau ištampė nervus ir tas su milžinišku žiedstiebiu Phal. equestris x philipinensis užsakytas, na kaip gali nepirkti tooookio augalo

QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 03, 17:43)
xx, gerai, kad Jūs ne phalaenopsių fanė, o kaip mums
Jau ištampė nervus ir tas su milžinišku žiedstiebiu Phal. equestris x philipinensis užsakytas, na kaip gali nepirkti tooookio augalo

Viskas ir man nervai nebeatlaikė kai pamačiau Phalaenopsis schilleriana x equestris