QUOTE(lasvegiete @ 2012 11 03, 03:42)
Visu ziedai ir pirkiniai nuostabus. Atskirai negirsiu, nes jau sunku net atsirinkti kas ka turit

As tai nieko neturiu parodyt, nieko nebeperku jau daugiau kaip pusmetis ir kolkas neplanuoju, nes greiciausiai vel teks kraustytis i kita nama pries Kaledas

Katleja taip nei viena ir neprazydo per vasara, nors ir sviesos ir silumos buvo labai daug. Jau senai auginu salotas, o jokiu ziedu, pradedu jomis nusivilti
Pas mane katlėjos žydi, nors liktais nieko įpatingo nedarau, vasarą buvo stiklintame balkone, gaudavo tiesioginių saulės spindulių, kai naktimis atšalo apytiksliai iki 10-12 - parnešiau namo.. žiemą laikau ant pietinės palangės.. kelios žydi, kelios yra su vokais, galbūt ir iš jų kažkas vėliau dar bus, 2 yra ir išauginusios auginius, bet neplanuojančios žydėti.. kadangi jas šiemet pirkau jau žydinčias tai nieko nuostabaus..
įmetu nuotraukyte šiuo metu žydinčių
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 03, 12:51)

Aš jau LOD užsisakinėdama vakar venosa x speciosa sakiau bukit geri, nebekelkit falenopsių
Aš šiuo buvau susigundžiusi, bet pažiūrėjau kad nebėra, vakare grįžusi iš svečių pasižiūriu, kad gi vėl įmestas buvo ir jau rezervuotas
QUOTE(eliss @ 2012 11 03, 16:40)
reikia ir vėsaus ramybės periodo.
Jei neklystu jau po žydėjimo katlėjoms reikia vėsesnio periodo, o kad žydėtų svarbu didesnis temperatūrų skirtumas
QUOTE(xx @ 2012 11 03, 18:31)
man dar tas
Dendrobium wardianum 
nervus gadina
Labai graži, bet dendrobiai ir ne mano gėlės, tai tik pasigrožiu
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 03, 20:51)
Jau parašė, kad rezervuota

Galvojau nejau jos niekam neprireikia tik man

Man nereikia visų, tik tų kurių žiedai patinka ir dar kvepia, aišku ir mėlynžiedžių orchidėjų reikia
Tai ir man ne visų reikia

, turiu omenyje kad kai pažiūriu vienos lapai gražūs, kitos žiedai, atrodo bent kas antrą norėčiau turėti, bet laikausi kol pačią pačiausią pamatau