Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GIRIMOSI TEMA

QUOTE(mumrikas @ 2012 11 03, 21:54)

Ir equestriai yra linkę leisti keikius, tai internete esu mačiusi kerų iš kelių augalų, kur per žiedus net lapų nesimato wub.gif

Wow, na čia tai grožiai, žiedų kekės tiesiog wub.gif
As irgi turiu equestris var. apari, bet pirkau jau įpusėjus žydėjimui, tai nėra gausiai žiedelių. Reik tikėtis tokio vaizdelio kaip Mumriko įdėtose foto kažkada sulaukti ax.gif
Atsakyti
Uranija5, koks grožis katlėjų wub.gif wub.gif

kiek gali LOD augaliukų dėt karsta.gif gerai kad kaip tik peržiūriu temą, tai jau rezervuota beveik viskas lotuliukas.gif bet tie falenopsiukai tokie gražūs, patys augalėliai tokiais idealiais lapais bigsmile.gif
Atsakyti
Jo, phaalenopsiai tikrai idealūs tiek lapeliais, tiek žiedeliais smile.gif
Kažkaip jaučiu, kad man jau prasidės Doritaenopsių karštinė, tik va jų pirkti nelabai rasi čia biggrin.gif Turbūt teks laukti pavasarinio užsakymo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katleja1: 03 lapkričio 2012 - 22:09
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 03, 23:00)
Wow, na čia tai grožiai, žiedų kekės tiesiog wub.gif
As irgi turiu equestris var. apari, bet pirkau jau įpusėjus žydėjimui, tai nėra gausiai žiedelių. Reik tikėtis tokio vaizdelio kaip Mumriko įdėtose foto kažkada sulaukti ax.gif

aš pirkau vat tokį, dar tik pradedantį žydėt, tai dabar jis dar gausiau žiedukais apsipylęs, nes daug daugiau išsiskleidė thumbup.gif

http://public.fotki....sis-equest.html

http://public.fotki....s-equest-1.html

ir man tie mažučiukai žiedukai, jų gausumas labai labai wub.gif

dar norėčiau alba arba aurea formos blush2.gif

.............

yra visai neblogai žydinčių augaliukų, laimėjusių mėnesio orchidėjos apdovanojimus biggrin.gif

http://www.soos.ca/p...nth_Archive.htm
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 03, 22:04)
kiek gali LOD augaliukų dėt karsta.gif gerai kad kaip tik peržiūriu temą, tai jau rezervuota beveik viskas lotuliukas.gif bet tie falenopsiukai tokie gražūs, patys augalėliai tokiais idealiais lapais bigsmile.gif

Kaip supratau dar dės šiom dienom, nes dar turi karsta.gif reikės eiti kompą skandint, kad nebelysčiau ten schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 03 lapkričio 2012 - 22:22
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 03, 22:18)
aš pirkau vat tokį, dar tik pradedantį žydėt, tai dabar jis dar gausiau žiedukais apsipylęs, nes daug daugiau išsiskleidė thumbup.gif

yra visai neblogai žydinčių augaliukų, laimėjusių mėnesio orchidėjos apdovanojimus  biggrin.gif

Gal maniškis dar nesiadaptavo, nes kai gryžo pas mane nudžiūvo keli žiedeliai iškart, dabar lyg nieko.. O gal jį reikia drėgniau palaikyti, aš beveik leidžiu substratui išdžiūti? g.gif
Kažkur mačiau šiandien internete, kad equestris yra nemažai variacijų ir visos man labai patiko wub.gif

O tas pirmasis Mumriko nuorodoje koks gigantas, turbūt jam tiek pat metų, kiek jo šeimininkui lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 03, 22:21)
Kaip supratau dar dės šiom dienom, nes dar turi karsta.gif reikės eiti kompą skandint, kad nebelysčiau ten  schmoll.gif

Jolituxxx, baik juokaut, aš jau per šią savaitę iš LOD 7 augalėlius užsisakiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katleja1: 03 lapkričio 2012 - 22:24
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 03, 23:21)
Kaip supratau dar dės tik nebe šiandien, nes dar turi karsta.gif reikės eiti kompą skandint, kad nebelysčiau ten  schmoll.gif

aha, sakė ryt dar bus gal, tada pailsės porą dienų, o paskui nežinia, vėl pasipils grožiai lotuliukas.gif
pasiėmiau Phal. equestris aurea x cornu cervi, kurio kažkodėl niekas nenorėjo biggrin.gif kažkur užsienio forume rašė, kad toks balandį pražydęs, gruodį dar žydėjo, žiūrėsim ar ir man taip seksis bigsmile.gif
laukiam rytojaus papildymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 03, 22:28)
aha, sakė ryt dar bus gal, tada pailsės porą dienų, o paskui nežinia, vėl pasipils grožiai lotuliukas.gif
pasiėmiau Phal. equestris aurea x cornu cervi, kurio kažkodėl niekas nenorėjo biggrin.gif kažkur užsienio forume rašė, kad toks balandį pražydęs, gruodį dar žydėjo, žiūrėsim ar ir man taip seksis bigsmile.gif
laukiam rytojaus papildymo biggrin.gif

Oi nelaukiam rytojaus papildymo blink.gif Ir aš kaip Jolituxxx bėgsiu į prūdelį kompą išmest biggrin.gif
Iš kitos pusės pavasarį nereikės iš tolimiausių kraštų siuntinėtis augalų biggrin.gif
Atsakyti
o aš Phalaenopsis equestris pasikeičiau į Phalaenopsis maculata x equestris
jis turėtų būti toks, bei kitur jis vadinamas Phalaenopsis Little Sister:

http://orquideas-ant...tle-sister.html
Atsakyti
dar mano vyras kaip tik per Vokietiją važiuoja, sutinka užsukt į kokią orchidėjų fermą arčiau Lenkijos sienos, man ką nors pažiūrėt nupirkt, bet va nelabai žinau kas čia arčiau būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 11 03, 22:35)
o aš Phalaenopsis equestris  pasikeičiau į Phalaenopsis maculata x equestris
jis turėtų būti toks, bei kitur jis vadinamas Phalaenopsis Little Sister:

http://orquideas-ant...tle-sister.html

tai va kas is po nosies nusvilpe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2012 11 03, 23:38)
tai va kas is po nosies nusvilpe  lotuliukas.gif

nu va, ir tau jis patiko? blush2.gif
Atsakyti