Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GIRIMOSI TEMA

panelės, neprisipirkit žiemai salotų, jei nebus žiedų, nejausite pasitenkinimo. O kada žydi galit pažiūrėti http://www.orchidspecies.com/
Manasi Phal, manii du žiedkočius varosi smile.gif
Gaila, raibuolės apsimeta salotom, nepražydinu aš jų, pavasarį perkelsiu į terakotos vazonėlius, tose plasmasėse baigiu supūdyti blush2.gif
Atsakyti
keikius linkęs leisti phalaenopsis pulchra, jei nesudaromos tinkamos sąlygos. Vietoje žiedų tenka džiaugtis keikiais... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xx @ 2012 11 04, 16:41)
panelės, neprisipirkit žiemai salotų, jei nebus žiedų, nejausite pasitenkinimo. O kada žydi galit pažiūrėti http://www.orchidspecies.com/
Manasi Phal, manii du žiedkočius varosi  smile.gif
Gaila, raibuolės apsimeta salotom, nepražydinu aš jų, pavasarį perkelsiu į terakotos vazonėlius, tose plasmasėse baigiu supūdyti  blush2.gif

maniškiai abu iš LOD su žiedkočiais........ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 11 04, 15:43)

Phal. mani ir man nepakenktų kolekcijoje biggrin.gif Gražūs man jo žiedeliai, o kaip dėl auginimo, nesispyrioja?
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 11 04, 15:41)
Manasi Phal, manii du žiedkočius varosi  smile.gif
Gaila, raibuolės apsimeta salotom, nepražydinu aš jų, pavasarį perkelsiu į terakotos vazonėlius, tose plasmasėse baigiu supūdyti  blush2.gif

Stengiuosi stengiuosi laikytis, nes jau ir taip salotų namie užtenka doh.gif tą kur užsirezervavau tai su žiedynstiebiu bus ax.gif

QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 11 04, 15:43)
keikius linkęs leisti phalaenopsis pulchra, jei nesudaromos tinkamos sąlygos. Vietoje žiedų tenka džiaugtis keikiais... smile.gif
Papildyta:

Kad ORCHIDĖJŲ žurnale kažkuriam atrodo buvo rašyta, jog ir paslaptingasis falenopsis linkęs keikius leisti. Jei gerai pamenu gal nr. 8, reikės paieškoti, įdomu pasidarė kaip ten su juo g.gif

Foto lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 04 lapkričio 2012 - 15:59
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 04, 15:57)
Stengiuosi stengiuosi laikytis, nes jau ir taip salotų namie užtenka  doh.gif tą kur užsirezervavau tai su žiedynstiebiu bus  ax.gif

Na bet, kad iš LOD kiek pirkau dabar phalaenopsių, beveik visi su žiedynstiebiais doh.gif
Atsakyti
Apie phal.equestrį skaičiau, tai irgi rašo, kad "This species has a habit of making keikis" smile.gif
Merginos, o kai orchidspecies.com žymi tą juodą saulytę (full shade), tai ką jie turi omeny tuo pilnu šešėliu? blush2.gif šviesos taigi vis tiek jiems reikia, o dar kiek skaičiau, visur sako, kad rūšiniams daugiau, nei paprastiem blush2.gif
Atsakyti

Oho ,kiek daug šaunių pirkinių bus thumbup.gif

QUOTE(xx @ 2012 11 04, 16:41)

manasis Paph. delenatii ,turbūt,išgirdo,kad jis man gražiausias,šiandien laisčiau ir pamačiau,kad greitai nudžiugins žiedu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 04, 17:04)
Apie phal.equestrį skaičiau, tai irgi rašo, kad "This species has a habit of making keikis" smile.gif
Merginos, o kai orchidspecies.com žymi tą juodą saulytę (full shade), tai ką jie turi omeny tuo pilnu šešėliu? blush2.gif šviesos taigi vis tiek jiems reikia, o dar kiek skaičiau, visur sako, kad rūšiniams daugiau, nei paprastiem blush2.gif

equestri galima laikyti šiaurinėj pusėj,jam nereik daug šviesos,taip pat pastoviai turi būt drėgnas substratas.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 11 04, 16:07)
equestri galima laikyti šiaurinėj pusėj,jam nereik daug šviesos,taip pat pastoviai turi būt drėgnas substratas.

Va, o aš tikriausiai iš baimės perdžiovinu, todėl jis man taip negausiai ir sunkiai brandina žiedelius.. verysad.gif
Papildyta:
Dar labai laukiu savojo grynuolio Phal. micholitzii, gal apie šitą kas ką nors žino? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katleja1: 04 lapkričio 2012 - 16:10
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 04, 17:11)
Va, o aš tikriausiai iš baimės perdžiovinu, todėl jis man taip negausiai ir sunkiai brandina žiedelius.. verysad.gif

dabar tik nepersistenk su laistymu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 11 04, 16:17)
dabar tik nepersistenk su laistymu rolleyes.gif

Jo, dabar sunkiausia nepersistengt su drėgme, pirmoji mano ir orchidėjų žiema bus, žiūrėsim kaip seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 04, 16:04)

Nesiginčiju, dar neskaičiau kaip su equestriu yra. Reikės pasidomėt nes turėsiu mišrūną smile.gif

Ko niekas žydinčio equestrio iš LOD neima, spalva visai graži atrodo bigsmile.gif ar vėl pamiršo parašyti, kad rezervuota? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 04 lapkričio 2012 - 16:35
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 04, 16:34)
Nesiginčiju, dar neskaičiau kaip su equestriu yra. Reikės pasidomėt nes turėsiu mišrūną  smile.gif

Ko niekas žydinčio equestrio iš LOD neima, spalva visai graži atrodo bigsmile.gif  ar pamiršo parašyti, kad rezervuota?  g.gif

Aš irgi nesuprantu, toks gražutis ten tupi smile.gif As tai visai ka tik isigijau is LOD equestris var. apari smile.gif
Atsakyti