Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GIRIMOSI TEMA

Merginos, kuri pirkote oncidium nanum? Gal daugiau u mane gilinotes i ju auginima? Ar sudetingas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 11 07, 00:21)
Merginos, kuri pirkote oncidium nanum? Gal daugiau u mane gilinotes i ju auginima? Ar sudetingas?  g.gif

Tina*, pas mane auga nuo žiemos, žiedų nuotraukas matėt, dabar liktais leidžia naują lapelį thumbup.gif, nes pokolkas tai tik mažas žalias bet didėjantis spurgelis biggrin.gif. Auga ant palangės, man pasirodė visiškai neįnoringas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
O jis normalaus dydzio augalas ar daugiau miniatiura? Nes kai paskaitai tuose aprasymuose, tai galva susisuka.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 11 07, 00:47)
O jis normalaus dydzio augalas ar daugiau miniatiura? Nes kai paskaitai tuose aprasymuose, tai galva susisuka.

Normalus, didžiausias lapas 15 cm (nuo pagrindo), nepatingėjau dabar nueiti pamatuoti biggrin.gif. Gal ir dar kažkas augina ir papasakos savo įspūdžius apei jį.
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 11 06, 22:09)
Labai smalsu būtų pamatyti mumriko phalaenopsis gigantea. Kokio dydžio jis..? Kokio grožio...?

Pagaliau visi trys gražuoliai namo parkeliavo - super gražūs ir sveiki augalai thumbup.gif Esu labai "apsipatenkinusi" thumbup.gif

O gigantea ilgiausias lapas maždaug sprindžio ilgio - žinant, kad suaugusio augalo lapų ilgis ir 60cm siekia, tai maniškiui dar yra kur augt. Nors šiaip iš šono žiūrint atrodo sveikai, gražiom šaknim ir ne kūdikėlis - sakyčiau jaunas stiprus berniukas biggrin.gif

Kaip atrodo gėliukai parodysiu ryt ar poryt - reikia prisiruošt fotosesiją padaryt, o nieko šiom dienom nespėju doh.gif

QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 06, 23:45)
LOD vėl pildėsi mačiau, puiki proga sulaužyti pažadus  lotuliukas.gif

masdevalijų mylėtojoms yra kur pasireikšt thumbup.gif didžiai tikiuosi, kad phalaenopsių nebekels cool.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 11 07, 00:47)

kiek mačiau parodoje, tai vidutinio dydžio augalas - maždaug sprindiniais lapais (tas, kuris buvo parduodamas tikrai nebuvo miniatiūra)
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 07, 00:58)
Pagaliau visi trys gražuoliai namo parkeliavo - super gražūs ir sveiki augalai thumbup.gif Esu labai "apsipatenkinusi"  thumbup.gif

masdevalijų mylėtojoms yra kur pasireikšt  thumbup.gif didžiai tikiuosi, kad phalaenopsių nebekels  cool.gif

thumbup.gif
lausim fotosesijos biggrin.gif

jooo, vakar vos nepalūžau coccinea pamačius swoon.gif, bet kad neturiu tokių šaltų patalpų masdevalijoms per žiemą laikyti, tai sveikas protas nugalėjo unsure.gif nežinau ar ilgam lotuliukas.gif

šiandien vistik sugriešijau su malipoense rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 11 07, 01:11)
šiandien vistik sugriešijau su malipoense  rolleyes.gif

tai neatsilaikei biggrin.gif gražūs man labai jų lapai ir lieka tikėtis, kad kada nors pamatysim gražius žiedus biggrin.gif Su margutėm didžiausias privalumas ir yra, kad jei salota, tai bent labai graži thumbup.gif
Atsakyti
gossip.gif žada būti gal net šį mėnesį seminaras Kaune, tik dar data tikslinama. Ech, jei bus, tai ir kioskas atvažiuos su savo gėrybėmis wacko.gif
Na, kaunietės ir ne tik, laikykimes group.gif
ir kaip visada, rašykite į LOD kokių temų pageidaujate. Dabar visi rūšinių falenopsių prisipirkę, gal net ir apie juos g.gif ar dar apie ką unsure.gif ????
Aš tai labai norėčiau apie "afrikiečius", bet tai neįmanoma misija, mažai kas juos augina, na ir pati nedrįstu pirkt, nes "tamsi naktis ir juodi negrai" rolleyes.gif
Apie falenopsius, kaip esu anksčiau rašiusi, mielai išklausyčiau. Nepasakyčiau, kad jie ne kieti riešutėliai, na, bet čia kaip kam.
Atsakyti
labas rytas suraitytas,

ar gali būti geresnė darbo pradžia nei dešimt minučių paskaitinėt apie orchidėjas ax.gif

ei, apie rūšinius phalaenopsius reikia seminaro Vilniuj - dabar Vilniaus eilė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 06, 21:03)
Jau nuo šiandien sau pasižadėjau biggrin.gif

Cia kaip dauguma moteru sako, dietos pradesiu laikytis nuo rytojaus arba nuo pirmadienio biggrin.gif Bet visos zinom, kaip is tikruju buna biggrin.gif tolimi tie pirmadieniai biggrin.gif
Atsakyti
LOD gerosios fėjos, kai išrikiuos augalus, ne vienai stabdžiai dings ir protas aptems rolleyes.gif , nepadės ir piniginės palikimas namuose, nes dar yra tokie dalykai kaip banko pavedimai, jei ką.
Šiaip labai įdomu realiai pamatyti augalus ir netgi juos paliesti smile.gif
Šiandien man šventė, masdevalija žieduką parodė. O tiek metų vis nesisekė su šia orchidėjų rūšimi. Labai mažytis, gal 1cm, bet labai brangus.
Dėkui orchidejos.lt už padrąsinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 11 06, 23:52)
Normalus, didžiausias lapas 15 cm (nuo pagrindo), nepatingėjau dabar nueiti pamatuoti  biggrin.gif. Gal ir dar kažkas augina ir papasakos savo įspūdžius apei jį.

QUOTE(mumrikas @ 2012 11 06, 23:58)
kiek mačiau parodoje, tai vidutinio dydžio augalas - maždaug sprindiniais lapais (tas, kuris buvo parduodamas tikrai nebuvo miniatiūra)

Tai gerai, nes man nepatinka miniatiuros.

O ar zinot, kad jusu trokstama phal. modesta irgi miniatiura. Turejau ji zydinti, visiskai nieko ypatingo. Augalas mazas, ziedelis mazas, kvapas nestiprus, toks saldus. Jaucias tik prikisus nosi. Dar nuotrauka kazkur turejau.
Atsakyti