Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GIRIMOSI TEMA

Katlėja, kokie puikūs augaliukai wub.gif wub.gif wub.gif Sėkmės auginime ir lauksim žiedelių foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 07, 20:22)
Tai tiek mano naujokų 4u.gif Be galo visais džiaugiuosi biggrin.gif

Tikrai yra kuo džiaugtis bigsmile.gif thumbup.gif Smagaus auginimo ir gražių žiedelių 4u.gif
Atsakyti
Dar gal kam įdomu, mano naujasis Doritaenopsis pasirodo žydėti galės įvairiais žiedeliais? smile.gif Va čia aprašymas. Įdomu tada thumbup.gif

Papildyta:
Ačiū jolituxxx, rrine už palinkėjimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 07, 20:45)
Dar gal kam įdomu, mano naujasis Doritaenopsis pasirodo žydėti galės įvairiais žiedeliais? smile.gif

O čia tas tai tikrai šaunu thumbup.gif O Phal venosa x speciosa turi kokį kvapą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 07, 20:50)
O čia tas tai tikrai šaunu  thumbup.gif  O Phal venosa x speciosa turi kokį kvapą?  g.gif

Tiksliau ne taip parašiau, nebūna dviejų vienodų augalų, žydi šie Dtps. skirtingai, va taip smile.gif
Venosa x speciosa turi kvapą tikrai smile.gif Bet ką jis man primena... Nežinau, kažkokias gėles.. Man kvapas nėra pats pačiausias, kvepia, bet ar man skanu - nežinau, uostyti galima, bet labai skanu nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 07, 22:00)
Tiksliau ne taip parašiau, nebūna dviejų vienodų augalų, žydi šie Dtps. skirtingai, va taip  smile.gif
Venosa x speciosa turi kvapą tikrai  smile.gif  Bet ką jis man primena... Nežinau, kažkokias gėles.. Man kvapas nėra pats pačiausias, kvepia, bet ar man skanu - nežinau, uostyti galima, bet labai skanu nėra  biggrin.gif

man tai skaniai kvepėjo, kažkokia lyg arbata su citrina g.gif labai gražūs visi augaliukai, lauksim žiedų nuotraukų bigsmile.gif
Atsakyti
Katleja1, šaunūs augaliukai, linkiu gražių ir gausių žiedų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 07, 21:28)
man tai skaniai kvepėjo, kažkokia lyg arbata su citrina g.gif labai gražūs visi augaliukai, lauksim žiedų nuotraukų bigsmile.gif

QUOTE(nila_ks @ 2012 11 07, 21:36)
Katleja1, šaunūs augaliukai, linkiu gražių ir gausių žiedų  4u.gif

Ačiū labiausiai 4u.gif

Man kol kas iš Phalaenopsių skaniausiai kvepia Penang girl wub.gif Ten tikrai galima uostyti ir uostyti, kol galva apsisuks biggrin.gif
Atsakyti
Stai zadetos phal. modesta foto.
[attachmentid=225377]
[attachmentid=225378]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 11 07, 23:51)
Stai zadetos phal. modesta foto.

kokia mielybė wub.gif bet toks kuklus augalėlis, pagal vardą smile.gif ale aukštyn kojom pražydęs biggrin.gif
Atsakyti
Vat cia jiems budinga, kas man irgi nelabai patinka schmoll.gif nepamenu tiksliai, bet pavadinimas lygtais ir duotas del to, kad tas ziedas linkes sleptis, kukliai zydeti. Zodziu tai ne mano favoritas cool.gif
Papildyta:
Na, o idomus sis augalas tuo, kad nenaudojamas kuriant hibridus.
Papildyta:
Dar radau nete nuotrauku. Atkreipkit demesi kokio dydzio vazoneli laiko tarp pirstu ir augalas jau zydi! Tai ar jis ne miniatiura? pas mane buvo lygiai taip pat.
http://www.orchidspe...is-modesta.html

Nerandu niekaip to labai faino vardo kilmes paaiskinimo. O gal zurnaliuke buvo apie ji rasyta ir is ten pamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 11 07, 22:51)

Neįprastas toks falenopsio žiedelis, bet tikrai mielas wub.gif Ji kaip supratau kvepianti? ax.gif
Atsakyti