Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GIRIMOSI TEMA

QUOTE(xx @ 2012 11 07, 06:22)
gossip.gif  žada būti gal net šį mėnesį seminaras Kaune, tik dar data tikslinama. Ech, jei bus, tai ir kioskas atvažiuos su savo gėrybėmis wacko.gif
Na, kaunietės ir ne tik, laikykimes  group.gif
ir kaip visada, rašykite į LOD kokių temų pageidaujate. Dabar visi rūšinių falenopsių prisipirkę, gal net ir apie juos  g.gif  ar dar apie ką  unsure.gif ????
Aš tai labai norėčiau apie "afrikiečius", bet tai neįmanoma misija, mažai kas juos augina, na ir pati nedrįstu pirkt, nes "tamsi naktis ir juodi negrai"  rolleyes.gif
Apie falenopsius, kaip esu anksčiau rašiusi, mielai išklausyčiau. Nepasakyčiau, kad jie ne kieti riešutėliai, na, bet čia kaip kam.

Oi kaip laukiu seminaro tuo pačiu ir savo augaliuką atsiimčiau wub.gif Aš tai mielai apie rūšinius falenopsius išklausyčiau bigsmile.gif jei bus kioskas tai amen bus: smegenys suminkštės ir piniginė suplonės doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 07, 07:59)
ei, apie rūšinius phalaenopsius reikia seminaro Vilniuj - dabar Vilniaus eilė rolleyes.gif

Arba 2 seminarai Kaune, 2 Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Tina, žinau, kad nedidukas - gal galėtum kada prie progos surast saviškės nuotrauką ir parodyt. Dažnai internetiniai vaizdeliai nelabai atitinka realybę - nuostabūs didžiuliai žiedai "gyvenime" pasirodo matomi tik pirštu į juos bakstelėjus biggrin.gif Photoshopas visagalis, idelaus apšviestimas, makro režimas, vienspalvis fonas padaro ir nepastebimą mažylį "žvaigžde" kai namuose iš esmės jis vaizdiškai "prapuola".

Vat tam man namų puošybai ir tinka bei patinka hibridukai - jie nepavargstantys "žydėtojai" ir be jų savo namučių nelabai ir įsivaizduoju. Rūšines auginu smalsumo patenkinimui, savęs išbandymui ir pan. Aišku jų žiedai nuostabūs, nors visokiausių yra - kartais tas grožis būna suprantamas tik pačiam augintojui biggrin.gif
Atsakyti
Apie seminarų vietą - pagal galimybes gauti plotą tai dėliojama. Kol kas planuojame, kad lapkritis Kaune, o gruodis ir sausis Vilniuje. Planai toks dalykas... Bet tikimės, kad niekas kojos nepakiš ir susitiksime wub.gif
Atsakyti
tai jau lauksim tikrų žinių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2012 11 07, 15:18)
Apie seminarų vietą - pagal galimybes gauti plotą tai dėliojama. Kol kas planuojame, kad lapkritis Kaune, o gruodis ir sausis Vilniuje. Planai toks dalykas... Bet tikimės, kad niekas kojos nepakiš ir susitiksime  wub.gif

Įdomu,kokia tema bus šįkart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 11 07, 14:06)
Tina, žinau, kad nedidukas - gal galėtum kada prie progos surast saviškės nuotrauką ir parodyt.

Paieskosiu vakare namu kompe.
Atsakyti
Aš irgi šiandien gavau visus 9 savo naujokus. Visi augalai tikrai labai gražūs ir sveiki thumbup.gif Patiko Dtps. pulcherrima blue x Dtps. Anna Larati Soekardi, kad lapeliai kaipmicholitzii x celebensis, tokios idomios sviesios spalvos ir su taškeliais mažais, ko net nepastebėjau orchidejos.lt foto pirkdama wub.gif Phalaenopsis tetraspis x amboinensis sužavėjo, kad 2 gražūs žiedstiebiai ir 2 pumpurai (jei nenudžius po kelionės smile.gif ) Vensutum irgi pasakiškai atrodo su 2 auginiais thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2012 11 07, 10:38)
Tai gerai, nes man nepatinka miniatiuros.

O ar zinot, kad jusu trokstama phal. modesta irgi miniatiura. Turejau ji zydinti, visiskai nieko ypatingo. Augalas mazas, ziedelis mazas, kvapas nestiprus, toks saldus. Jaucias tik prikisus nosi. Dar nuotrauka kazkur turejau.

Na man Modesta nepasirodė jau visai mažytė ax.gif Ką tik gavau, tai lapeliai sprindžio dydžio, o va gavau kartu ir Pulchra, tai jos lapeliai daug mažesni, gal pusė sprindžio, ir daug siauresni, ji tikrai bus iš tų miniatiūrų smile.gif Bet labai jau dailutė, viena iš dailesnių sakyčiau pagal lapukus wub.gif Venosa x speciosa atėjo su abiem nesugadintais žiedeliais, tai kvepia kaip wub.gif Va tiek mano įspūdžių iš pirkinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja1 @ 2012 11 07, 19:47)
Va tiek mano įspūdžių iš pirkinių  biggrin.gif

o kur foto foto ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 11 07, 06:22)
Apie falenopsius, kaip esu anksčiau rašiusi, mielai išklausyčiau. Nepasakyčiau, kad jie ne kieti riešutėliai, na, bet čia kaip kam.

Aš irgi pritariu, apie phalaenopsius seminaras būtų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nila_ks @ 2012 11 07, 19:58)
o kur foto foto ?  bigsmile.gif

Aha, tuoj padarysim biggrin.gif
Atsakyti
Na va, ir foto augalėlių pridedu 4u.gif

Iš kairės - Phal modesta ir phal pulchra smile.gif
user posted image

Iš kairės - Phal. amboinensis x tetraspis (Tetrasambo) ir Phal philipinensis x equestris smile.gif
user posted image

Iš kairės - Phal. floresensis x equestris (Flores ROse), Phal. micholitzii ir Phal venosa x speciosa.
user posted image

Iš kairės - Dtps. pulcherrima blue x Dtps. Anna Larati Soekardi ir Paph. venustum.
user posted image

Tai tiek mano naujokų 4u.gif Be galo visais džiaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Katleja labai sveikai atrodancios naujokes thumbup.gif gero auginimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guste87 @ 2012 11 07, 20:24)
Katleja labai sveikai atrodancios naujokes  thumbup.gif  gero auginimo  4u.gif

Ačiū 4u.gif Dar vietos nei viena nėra gavusi ant palangių, reikės eiti pažiūrėti kaip čia sutalpinti biggrin.gif
Atsakyti