Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GIRIMOSI TEMA

Kauno Tik gėlėse yra nužydėjusių katlėjų , po 10lt, taip pat ir žydinčių yra , geltonos su raudona lūpyte ir violetinio atspalvio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2012 11 08, 11:18)
Kauno Tik gėlėse yra nužydėjusių katlėjų , po 10lt, taip pat ir žydinčių yra , geltonos su raudona lūpyte ir violetinio atspalvio 4u.gif

o kokio didumo žiedai?
P.S. man nelabai smulkiažiedės
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 11 08, 11:21)
o kokio didumo žiedai?
P.S. man nelabai smulkiažiedės

tikrai ne stambiažiedės, sakyčiau vidutinio, nesenai vieną kažkuri mergina buvo parodžiusi, gal apie 4-5 cm.
Papildyta:
radau dantistės , 9 puslapy, vienos iš jų tokios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2012 11 08, 11:34)
tikrai ne stambiažiedės, sakyčiau vidutinio, nesenai vieną kažkuri mergina buvo parodžiusi, gal apie 4-5 cm.
Papildyta:
radau dantistės , 9 puslapy, vienos iš jų tokios 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
reikia, kad paprotintumete mane smile.gif esu siuo metu danijoje ir kartais uzmatau visokiu graziu orchideju, o ir vokietijoje ju kaina nedidele smile.gif tai va - ar gerai butu gabenti gelytes i lietuva ziemos metu, laikant jas automobilyje visa para kelte g.gif ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
http://www.orchidkarma.com/ yra gerų minčių "ligoniams" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 08, 00:24)
Neįprastas toks falenopsio žiedelis, bet tikrai mielas wub.gif Ji kaip supratau kvepianti?  ax.gif

Taip, kvepia saldziai, bet jaucias tik nosi prikisus. Kambario tikrai neuzkvipsins, kaip kokia katleja.

Man tai atsidarius ta Karmos psl. pirmiausia uzkliuva ta gotiska mergina, nezinau kodel ji man nedera su tuo visu groziu nors pasiusk doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos,
priežiūros temoje niekas neatsako, bet man labai įdomu, tai paklausiu ir čia. Pas ludsia discolor var.alba taip lapukai auga ar čia žiedo galiu tikėtis? auginu apie mėnesį tai nelabai žinau...
user posted image
Atsakyti
Išvada, kad išvaizda žmogaus vidaus nepasako smile.gif Aš dar vis pagalvoju, gal ji čia savo dukters foto įsidėjus rolleyes.gif , bet puslapis geras kaip reta, viskas aiškiai, suprantamai, su iliustracijomis.
Dar man patiko, kad skirtingų temperatūrų augalai skirtinguose vivariumuose.
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 11 08, 12:33)
Išvada, kad išvaizda žmogaus vidaus nepasako  smile.gif  Aš dar vis pagalvoju, gal ji čia savo dukters foto įsidėjus  rolleyes.gif , bet puslapis geras kaip reta, viskas aiškiai, suprantamai, su iliustracijomis.
Dar man patiko, kad skirtingų temperatūrų augalai skirtinguose vivariumuose.

Tikrai taip drinks_cheers.gif ir dar tai parodo jog orchidejomis domisi be galo skirtingi zmones. Nors man visokie gotai tai atrodo tik su velniais bendraujantys, o ne gelytes auginantys. blush2.gif O jos pamastymai idomus ir lengvai skaitomi. Kaip tik siandien skaiciau apie belatullum.
Atsakyti
Tina, gal vėl pavasarį mūsų belatulumai puoš kartu parodą biggrin.gif
Maniškis labai gražiai auga jau perkeltas į molinuką.
Atsakyti
Molinuke augini? Maniskis tai sakyciau stagnacijos busenoj, matyt ne visiskai jam salygas atitaikiau, kad nieko naujo nevyksta. O kokiam substrate tavasis?
Atsakyti