Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GIRIMOSI TEMA

QUOTE(Dantiste @ 2012 10 29, 13:00)
pasigirsiu savo nauju mažyliu blush2.gif tik fotografuotis sunkiai sekėsi, kad tamsu namie doh.gif
kvapas įdomus, kažkokia arbata su citrina biggrin.gif

Jau tas žiedelio margumas wub.gif Ir dar kvepiantis bigsmile.gif šaunus pirkinukas drinks_cheers.gif

QUOTE(xx @ 2012 10 29, 13:11)
įsigijau Paph. delenatii x armeniacum, Paph. malipoense, dar pasiėmiau porą vazonų neofinetijoms, kamštinio ąžuolo gabalėlių blokams, arkliuko "aukso", T. matudae.
Gavau dovanėlę lietuviškos selekcijos falenopsiuką.
Pagundų buvo daug  doh.gif , bet...  rolleyes.gif

Nemažai apsipirkote, geri ir naudingi pirkinukai 4u.gif o taip pagundų ten buvo daug bigsmile.gif

Aš tik vieną nusipirkau- Cattleya intermedia var. alba, nes labai norėjau visiškai baltos katlėjos bigsmile.gif Aišku neatsisakiau dovanos- lietuviškos selekcijos falenopsiuko nors jis jau trečias pas mane blush2.gif Dar čiliukus išsimainiau į tuklę tai išviso 3 augaliukais praturtėjau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 10 29, 13:03)
Žinau, kad durnavotas mano noras, bet jau seniai ir labai labai noriu phalaenopsis gigantea  doh.gif Žinau, kad iki pensijos tektų laukt žiedų jei iš viso jų sulaukt, bet gundo mane velniūkštis ir viskas blush2.gif

Kai vietos pas mane bus daugiau tai kada nors žadu įsigyti phalaenopsis gigantea, manau tikrai įspūdingas šis falenopsis smile.gif
Atsakyti
xx, super pirkiniai wub.gif tik vis pagalvoju kaip tokie kiekiai nuostabių gėlių pas tave telpa ir kaip spėji jas visas sužiūrėt blink.gif Jau pas save rodos ir taip statau ir kitaip, jau nervina, kad nesižiūri, suku galvą kaip sukamšaliot padoriau, nes kažkaip norisi ir matyt jas visas ir jomis džiaugtis kad jau parkeliauja į namus smile.gif

Ir kaip rūpintis visomis jomis, nes juk ir labai skirtingų sąlygų kai kurios reikalauja yra ir nemažai priežiūros prašančių g.gif

Ir dar norėjau pasiteiraut ar kuri turit phalaenopsis philippensis ir ar margumas tikrai tokiomis kaip juostomis išsidėstęs?

http://www.google.lt...r:12,s:20,i:166

mano turimas Phalaenopsis schilleriana stuartiana irgi nuostabiai margas, bet tas lapų marguma atsitiktinis, dėmėlės bet kaip išsibarsčiusios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 29 spalio 2012 - 14:12
Kalbant apie gigantejas biggrin.gif Pakurstysiu ugni biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 10 29, 14:13)
Kalbant apie gigantejas  biggrin.gif Pakurstysiu ugni  biggrin.gif

O čia tai jau žiauriai erzinate su tokiom foto mega_shok.gif Gi pradės man sapnuotis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 29 spalio 2012 - 14:26
QUOTE(nila_ks @ 2012 10 29, 14:13)

user posted image Šakes, koks grazus falenopsis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 29 spalio 2012 - 14:29
QUOTE(Dantiste @ 2012 10 29, 14:00)
pasigirsiu savo nauju mažyliu blush2.gif tik fotografuotis sunkiai sekėsi, kad tamsu namie doh.gif

Labai gražus wub.gif

QUOTE(xx @ 2012 10 29, 14:11)
įsigijau Paph. malipoense
Pagundų buvo daug  doh.gif , bet...  rolleyes.gif

O malipoense vienas buvo?

QUOTE(nila_ks @ 2012 10 29, 15:13)
Kalbant apie gigantejas  biggrin.gif Pakurstysiu ugni  biggrin.gif

blink.gif swoon.gif
Atsakyti
Merginos ramiai, jis yra tik 24 metu jaunuolis biggrin.gif
Atsakyti
mumrikas, pas mane dauguma rūšiniai jauni augalai, tai vazonėliai mažiukai. O vandos darbe kol kas, bet pavasarį keliaus jau į naujus namučius (tikiuosi rolleyes.gif ). Ten orchidėjoms bus įrengta visa spintos dydžio niša su apšvietimu ir t.t. Žadu nemažai investuoti į "Orchidėjų namučius".
Nila, tikrai, kad pakurstei, dabar visoms prireiks "drambliausių" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 10 29, 15:34)
mumrikas, pas mane dauguma rūšiniai jauni augalai, tai vazonėliai mažiukai. O vandos darbe kol kas, bet pavasarį keliaus jau į naujus namučius (tikiuosi  rolleyes.gif ). Ten orchidėjoms bus įrengta visa spintos dydžio niša su apšvietimu ir t.t. Žadu nemažai investuoti į "Orchidėjų namučius".
Nila, tikrai, kad pakurstei, dabar visoms prireiks "drambliausių"  lotuliukas.gif

bus gražu - "džiunglių" spinta wub.gif

pastebėjau, kad orchidėjų "mados" vis prasiaučia - pamenu buvo Mini Markų banga, tada Siderea japonicų, tuomet LOD forume daugeliui prisireikė Venustum, tai gal dabar atėjo eilė Gigantea lotuliukas.gif

Iš tikrųjų tai kaprizingas augalėlis - gali tekt ir dešimtmetį ir ilgiau augint iki suaugusio augalo, galinčio žydėt, dydžio ir dar su sąlyga, kad jam patiks ir anas nepamyrios, nes kiek teko skaityt jautruoliai jie doh.gif
Atsakyti
Bet pagalvojus, tiek daug laukti, na nebent su salyga, nusipirkti plastmasinius gigantejos ziedus ir salia isismeigti, kad neprailgtu laikas belaukiant tikruju ziedu, brrrr doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Uranija, palauk pavasario, gausi savo išsvajotą Paph.molipoense, mažas yra lepus mirksiukas.gif , gal pavyks tau nusipirkti suaugusį ir gal net su pumpuru.
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 10 29, 14:40)
bus gražu - "džiunglių" spinta  wub.gif

pataisysiu, rūšinių orchidėjų vitrina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 10 29, 15:34)
O vandos darbe kol kas, bet pavasarį keliaus jau į naujus namučius (tikiuosi  rolleyes.gif ). Ten orchidėjoms bus įrengta visa spintos dydžio niša su apšvietimu ir t.t. Žadu nemažai investuoti į "Orchidėjų namučius".
  lotuliukas.gif

xx,geriau pirma namą susitvarkyk,gėlės palauks smile.gif bet smagu,kad tamstos svajonė pildosi smile.gif
man vyras žadėjo sumeistrauti orchidariumą,tai dabar skaitau kas ir kaip smile.gifaš galvojau apie mažiuką,paprastą,o jis tik,parodyk kur stovės ir bus
lotuliukas.gif
Phal.gigantea ar tik ne Tina turi g.gif vien dėl lapų nemanau,kad verta,nes kol sulauksi žiedų ir pasenti spėsi smile.gif
Atsakyti