Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Love_U @ 2012 11 07, 16:15)
Zuvytei, snd eidama galvojau, nagi drakone pulk  lotuliukas.gif  Nes man isejus i lauka viskas, prasideda panika, dauzosi sirdis, sukasi galva, atrodo griusiu, begu namo greiciau  doh.gif  griztu namo, ateinu i darba, viskas praeina, na ziauru! doh.gif  Tokia durna baime isivariau, net verkti norisi...bijau pati nzn ko...bandysiu vis db eidama galvot apie drakona, tegu puola ta panika, reikia gi ja su laiku kazkaip atsikratyt! drinks_cheers.gif

Man anksčiau taip būdavo: jau prieš išeinant į lauką širdis pradėdavo siautėt, panika apimdavo. O prasidėjo taip: gatvėje užėjo panikos priepuolis, sutriko kvėpavimas, pasijutau tokia vieniša ir bejėgė, atrodo išgriūsiu ir koks siaubas tada bus. Ir parduotuvėje užeidavo, net akyse temdavo. Ir paskui pasidaro užburtas ratas: einant gatve, kadangi bijai priepuolio ir to jausmo, galvoji apie tai, jis būtinai užeina-jį iššaukia baimė unsure.gif smile.gif Bet juk nė karto nė viena neišgriuvome!!!! Tai aš taip ilgai vargau, kol vieną kartą parodė laidą, kaip moteris po sunkios traumos avarijoje, kai jai daktarai pasakė, kad ji niekada nevaikščios, atkakliai darydama pratimus, atsistojo ant kojų pilnai. bigsmile.gif Tai aš tada taip supykau ant savęs, kad žmogus, kuris turėjo rimtą negalią, iš tikrųjų pradžioje nukrisdavo, nes negalėjo pasikelti ant kojų, vaikšto ir tuo džiaugiasi, o aš, turėdama sveikas kojas, negaliu paeiti!!!! blink.gif Išėjus į gatvę, vos užeidavo tie blogi pojūčiai, iš karto sau piktai pasakydavau: GANA, NEPRADĖK. Ir galvodavau apie tą moterį. Kadangi mano pyktis sau nuslopindavo baimę, priepuoliai liovėsi. Ir aplamai, jei mintys prieš išeinant ar einant bus užimtos kitkuo, tik ne savimi, priepuolis neužeis. Zuvytei rašo pačią esmę: būtina atsikratyti priepuolio baimės, kuri ir įvelia mus į tą užburtą ratą. Nebijome mes to drakono mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monsit: 08 lapkričio 2012 - 10:40
Nepamenu kuri turejo lankytis pas zacharova, ar jau buvote? papasakokite smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 07, 19:08)
nu jo
israse tokiu lasiuku  g.gif

ai bet man liudna kazko baisiausiai
ir kazkokia baime apemusi

manau kad tau ad tiesiog butini, nors jais ir netiki...
Atsakyti
turbut. bet gal istversiu ir be ju, nes siaip ir pati situacija siuo metu tokia man, kad.... kitaip nebus. aisku reiktu keist poziuri, but energingesnei.

zodziu. siandien net nevariau kur turejau varyt. ant tiek xujova, kad viska atidejau...
Atsakyti
Lucero, as vos gyva ejau i darba, man buvo taip bloga, silpna, sirdis dauzesi,galva svaigo, spaudimas laikesi iki 90, o as pratusi prie normalaus, dvi savaites kancia buvo, ryte pykina, sukasi viskas, einu i siena isikibusi,bet EINU, darbe kartais tiesiog paguledavau ant stalo, bet dirbau, nes zinau, kad jei buciau tas dienas praleidus namie, paskui i darba buciau visai negrizus, nes ta baime isivaryciau ir bijociau iseit is namu!Man ir dabar sunku eiti gatve, pradeda PA listi, bet einu nes REIKIA! Suo gal atsiprasant nesiks namie visa laika, i darba reikia eit...sunku beproto, sirdis kalatojasi, jausmas kad mirsi, griusi, kyla panika, bet darai, nes reikia, gi nesedi namie ir nesiskusi kad man bloga, bloga, nes td bus tikrai BLOGA! Taigi nemesk kelio, del takelio, bandyk eiti,daryti, juk ta liga ne mirtina, na nugriusi, iskvies kas nors greitaja, ne negyvanamoje saloje gyveni! mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, vakar po menesio kanciu, vel pradejau eit i sporta, oj kaip bijojau,kad bloga nebutu, bet stengiausi apie tai negalvot ir taip gera buvo, nors pries valanda buvo PA istikes(nes begau namo po darbo) ir buvau vos gyva!
Atsakyti
QUOTE(Love_U @ 2012 11 08, 14:49)
Lucero, as vos gyva ejau i darba, man buvo taip bloga, silpna, sirdis dauzesi,galva svaigo, spaudimas laikesi iki 90, o as pratusi prie normalaus, dvi savaites kancia buvo, ryte pykina, sukasi viskas, einu i siena isikibusi,bet EINU, darbe kartais tiesiog paguledavau ant stalo, bet dirbau, nes zinau, kad jei buciau tas dienas praleidus namie, paskui i darba buciau visai negrizus, nes ta baime isivaryciau ir bijociau iseit is namu!Man ir dabar sunku eiti gatve, pradeda PA listi, bet einu nes REIKIA! Suo gal atsiprasant nesiks namie visa laika, i darba reikia eit...sunku beproto, sirdis kalatojasi, jausmas kad mirsi, griusi, kyla panika, bet darai, nes reikia, gi nesedi namie ir nesiskusi kad man bloga, bloga, nes td bus tikrai BLOGA! Taigi nemesk kelio, del takelio, bandyk eiti,daryti, juk ta liga ne mirtina, na nugriusi, iskvies kas nors greitaja, ne negyvanamoje saloje gyveni! mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, vakar po menesio kanciu, vel pradejau eit i sporta, oj kaip bijojau,kad bloga nebutu, bet stengiausi apie tai negalvot ir taip gera buvo, nors pries valanda buvo PA istikes(nes begau namo po darbo) ir buvau vos gyva!

O, Dieve, viska ka cia aprasot Love_U esu patyrus, baisu, stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti
jo man irgi pazystamas jausmas kai darbe eini sienom pasiramsciuodamas, kai isijungus kompa visas kunas bagaugais nueina, nes ji mat "labai garsiai" isijungia, kai bijau kad nesuskambetu telefonas, nes tuo metu tu "mirsti" ir tikrai nesugebesi nieko niekam paaiskint blink.gif bet eini ir viskas, jungi kompa, rasai, keli ta rageli, kalbi su zmonem, ir daugelis aplinkiniu net neitaria kiek tau tai kainuoja, bet ...tokiom akimirkom tu gyveni...jeigu likti po kaldra, po menesio reiks gultis i ligonine ir trubut atsisveikint su darbais ir normaliu pasauliu...viskas musu rankose, merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Love_U @ 2012 11 08, 14:49)
vos gyva ejau i darba, man buvo taip bloga, silpna, sirdis dauzesi,galva svaigo, spaudimas laikesi iki 90
ryte pykina, sukasi viskas, einu i siena isikibusi
paguledavau ant stalo, bet dirbau
sunku eiti gatve, pradeda PA listi
sunku beproto, sirdis kalatojasi, jausmas kad mirsi, griusi, kyla panika pries valanda buvo PA istikes(nes begau namo po darbo) ir buvau vos gyva!

o as pavargau nuo tokio va gyvenimo
man yra buve blogai, taip blogai kad niekur nejau visus metus
po to emiau va taip lekti per negaliu dantis sukandus
bet dabar kartais iskrentu(psichologiskai, ne realiai) kaip lapas ir guliu "mirstu" verkiu esu nedarbinga kelias dienas, kol vel susiimu eit gyventi dantis sukandus...
tiesiog uzkniso toks gyvenimas - kankyne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 08 lapkričio 2012 - 15:09
I normalu gyvenima po ilgu kanciu, reikia daug laiko grizti...taigi negali ne viena minute pasiduoti, viskas praies pamazu, labai pamazu, jei sugebesi susidraugauti su savimi ir pamazu su savimi dirbti...greito rezultato su tokiom ligom tiketis negalima! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Love_U @ 2012 11 08, 16:09)
I normalu gyvenima po ilgu kanciu, reikia daug laiko grizti...taigi negali ne viena minute pasiduoti

butent
siandien as esu pasidavusi ir man taip pikta ir geda uz save
siandien as tikrai saves gailiu ir esu pasidavusi
nekovoju
bet as panos, susiimsiu, eisiu ryt kur reikia kad ir mirdama
nenugales manes sita nei vd nei depresija nei virusai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 08 lapkričio 2012 - 15:13
Lucero, sitie tavo zodziai man pagloste sirdi! Pirma karta pamaciau tave sitaip optimistiskai rasant! Saunuole! drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip mane uzkniso tas lietus...
nu bent jau savaitgali geresni zada...
Atsakyti