Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Karolinan80 @ 2012 11 08, 12:16)
Nepamenu kuri turejo lankytis pas zacharova, ar jau buvote? papasakokite smile.gif)

joa, papasakokit apie Zacharova 4u.gif
Atsakyti
labukas
pabudau tokia nelaiminga visa, toks rodes skausmas slegia siela...
bet ejau i zmones, prisiverciau
po to dar i kavine su draugais vyno taure po darbo
nu ir ka.... isgyvenau neblogai
geriau dabar nei ryte...
ka jus? kaip gyvuojat siandien?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 09, 20:02)
labukas
pabudau tokia nelaiminga visa, toks rodes skausmas slegia siela...
geriau dabar nei ryte...
ka jus? kaip gyvuojat siandien?

saunuole! pamatysi po truputi, pradzioje per prievarta per negaliu, o po to bus lengviau ir lengviau. 4u.gif Svarbiausia nepasiduoti tam nerimui-ai niekur neisiu siandien taip blogai jauciuosi. Daryk atvirksciai, negailek saves smile.gif Patikek ,zinau ka sakau. Juk galu gale, koks skirtumas kur blogai jausies ar su draugais ar namie. Juk jei liksi namie, apims savigrauza kodel ir vel as nejau ir tt
Atsakyti
Sveikos, as siandien savim irgi visai dziaugiuosi smile.gif Ejau ramiai i darba, poto ten ramiai be jokiu lasiuku atsedejau ir nekreipiau demesi i jokius kvailus galvos svaigimus ar sirdies plakimus, kurie norejo mane uzvaldyti!Parejau namo pesciom, isvedziau suni i parka, ejau ir miesta ir netgi i pasta! Paskutini karta paste mane istiko smarkus PA, parbegau i masina vos kvepuodama ir drebedama!O db nuejau ir pasiemiau siuntini, dar buvau maximoje, nors ir ne viena, bet buvau!O pries pora savaiciu net su draugija bijodavau eit ten!Zodziu,visai savimi didziuojuosi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man tai kaip bloga dabar nuo to vyno
gi zinojau kad su sitom musu bedom alkoholio negalim doh.gif
Atsakyti
o as kad ir kaip blogai jausciaus ,man parduotuves patinka, ir nebijau ten lankytis viena, nors ir kaip silpna ten pasidaro. Mane neramina labiau kitas dalykas,sveikatos nebuvimas. istisai kazka skauda:tai raumenis, tai galva, tai svaigsta galva, tai kazkur duria ir pan. o dar tas sokinejimas is miego..bijau net eit miegot, nes tik uzsnaudus pasoku -tai atrodo kad sirdis stoja, tai prabundu nuo silpnumo jausmo,tai atrodo kazkas pazadina nuo stipraus garso(kurio realiai nera ) ir taip sokineju kokia valanda laiko..sad.gif Net neisivaizduojat kaip tai vargina...ne gana to kad diena istisai kenciu, bet dar ir nakti ...
Ar buna taip jums?
Atsakyti
QUOTE(raa// @ 2012 11 10, 00:19)
o as kad ir kaip blogai jausciaus ,man parduotuves patinka, ir nebijau ten lankytis viena, nors ir kaip silpna ten pasidaro. Mane neramina labiau  kitas dalykas,sveikatos nebuvimas. istisai kazka skauda:tai raumenis, tai galva, tai svaigsta galva, tai kazkur duria ir pan. o dar tas sokinejimas is miego..bijau net eit miegot, nes tik uzsnaudus pasoku -tai atrodo kad sirdis stoja, tai prabundu nuo silpnumo jausmo,tai atrodo kazkas pazadina nuo stipraus garso(kurio realiai nera )  ir taip sokineju kokia valanda laiko..sad.gif Net neisivaizduojat kaip tai vargina...ne gana to kad diena istisai kenciu, bet dar ir nakti ...
Ar buna taip jums?

grynai tas pats... doh.gif

mane nuo to vyno drebulys toks krecia
po vienos taures visas vaizdas liejosi biggrin.gif biggrin.gif kojos linko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 09 lapkričio 2012 - 23:22
QUOTE(Lucero @ 2012 11 10, 00:17)
Man tai kaip bloga dabar nuo to vyno
gi zinojau kad su sitom musu bedom alkoholio negalim doh.gif

o man kaip tik kartais tai padeda, bent jau atsipalaiduoji...(nes vaistu as nevartoju)
Atsakyti
turbut reik eit gul kol protas nepasimaise
kazkaip labai karstaaaa..... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Love_U @ 2012 11 10, 00:06)
Sveikos, as siandien savim irgi visai dziaugiuosi  smile.gif  Ejau ramiai i darba, poto ten ramiai be jokiu lasiuku atsedejau ir nekreipiau demesi i jokius kvailus galvos svaigimus ar sirdies plakimus, kurie norejo mane uzvaldyti!Parejau namo pesciom, isvedziau suni i parka, ejau ir miesta ir netgi i pasta! Paskutini karta paste mane istiko smarkus PA, parbegau i masina vos kvepuodama ir drebedama!O db nuejau ir pasiemiau siuntini, dar buvau maximoje, nors ir ne viena, bet buvau!O pries pora savaiciu net su draugija bijodavau eit ten!Zodziu,visai savimi didziuojuosi  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Va tas jausmas ir skatina eiti pirmyn!
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 09, 19:02)
geriau dabar nei ryte...

na šaunuolė smile.gif Kaip įsitikinai, tai reikėjo ne vyną gert, o, pvz, apelsinų sultis. Kaip teko skaityt internete, apelsinuose, kalakutienoje, lašišoj, graikiniuose riešutuose yra nemažai medžiagų, kurios mažina stresą, baimę, įtampą. Bet mokaisi, žmogus, iš savo klaidų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Love_U @ 2012 11 09, 23:06)
Ejau ramiai i darba, poto ten ramiai be jokiu lasiuku atsedejau ir nekreipiau demesi i jokius kvailus galvos svaigimus ar sirdies plakimus, kurie norejo mane uzvaldyti!Parejau namo pesciom, isvedziau suni i parka, ejau ir miesta ir netgi i pasta! Paskutini karta paste mane istiko smarkus PA, parbegau i masina vos kvepuodama ir drebedama!O db nuejau ir pasiemiau siuntini, dar buvau maximoje, nors ir ne viena, bet buvau!O pries pora savaiciu net su draugija bijodavau eit ten!

nu, žinok, net ima pavydas skaitant biggrin.gif
Dabar, kai išeinu į lauką, irgi sau kartoju " na, drakonai, pulkit" biggrin.gif Bet jei reik kur tolėliau su mašina važiuoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(raa// @ 2012 11 09, 23:19)
dar tas sokinejimas is miego..bijau net eit miegot, nes tik uzsnaudus pasoku -tai atrodo kad sirdis stoja, tai prabundu nuo silpnumo jausmo,tai atrodo kazkas pazadina nuo stipraus garso(kurio realiai nera )  ir taip sokineju kokia valanda laiko..sad.gif Net neisivaizduojat kaip tai vargina...ne gana to kad diena istisai kenciu, bet dar ir nakti ...
Ar buna taip jums?

tai čia irgi susiję su nervų sistema.
Aš, jei naktį dažnai prabudinėju, pvz. serga vaikai, tai rytojaus dieną jaučiuos kaip po gero gero baliaus doh.gif Na taip tada nėra sveikatos ir bloga blink.gif Anksčiau, kaip buvo normalesnė savijauta, irgi tas jausdavosi, bet ne tokio lygio...
Atsakyti