Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

labukas
as tai kankinuosi su akiu uzdegimu

baimej gyvenu, uzejusios baimes kad nepraeis ir pan pan

nebuciau pagalvojus kad toks slykstus reikalas tie akiu uzdegimai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 10 lapkričio 2012 - 23:29
Labas.pagaliau mano ieškojimas kur galėčiau pasikalbėti su likimo draugėmis atsirado.Perskaičiau šiąnakt visą temą.Ir noriu prisijungti.
AD vartojus esu 2 kart.
pirmą sykį teko ilgai kankintis,kol vienas daktariukas greitojoj nukreipė pas psichiatrą.Gėriau AD 5 mėn.Pastojau.Nutraukiau gert juos 6 nėštumo savaitę.O po 2 dienų įvyko persileidimas.Tiksliai nepasakė ar tai įtaka AD.
Kadangi gerai jaučiausi-nusprendžiau daugiau nevartoti vaistų.
po 3 mėn pastojau.jaučiausi puikiai.kad ir inksto akmenlige rado nėštumo metu,stentavo,ligoninės ,vaistai laikiaus didvyriškai.net neverkdavau.tiesiog laukiau kada ateis vaikelis į pasaulį,nes viskas tik dėl jo.
2011m.sausio 9 dieną išvydo pasaulį dukra...angelas.deja,kitą dieną mes jos nebeturėjome...
3 men poto neatsimenu kaip gyvenau.tiesiog egzistavau.psichiatrė siūlė pradėt vartot AD iškart po netekties,bet...galvojau,kad viską atlaikysiu ir taip.
Jau vasaros pabaigoje prasidėjo panikos atakos-žiaurios.Bėgdavau laukais.Iš namų pas kaimynę,į laiptinę rėkdama.nerimas, baimes jausmas kasnakt.Kreipiaus vėl ,kad gaučiau vaistų.Gavau.Abu kartus gėriau ''cipralex''.tik antrą kartą labai sunkūs buvo šalutiniai,bet išlaukus tas 2 sav pasijutau žmogumi.
Kadangi gavau leidimą pastoti.Su vyru nusprendėm,kad pavartoju AD bent jau 3 mėn ir bandom.AD nutraukiau pati po 4 mėn vartojimo.Pastojau.
Skraidžiau kaip ant sparnų.bet...dabar prieš porą mėn.atakavo PA,kaip atsidūriau pas kaimynę -nepamenu.Supratau,kad viskas grįšta.Bet aš turiu laikytis.Daug naktimis skaičiau,nes vyras buvo NO,o aš nemiegodavau.Ir išmokau suvaldyti PA.Tik dar niekaip neišeina suvaldyti nerimo,baimės jausmo.Pabundu naktį ir mintys ,kad tuoj,tuoj išprotėsiu.Tada keliuos,einu žiūriu tv,ar tiesiog spec iš vakaro nesuplaunu indų,plaunu juos naktį esant nerimui.Kada galvoje prašviesėja einu gult.Geriu arbatų melisų,valerijonų ir stipriai save laikau.
nes dabar tik 2 sav beliko iki susitikimo su suneliu wub.gif

oi,kiek daug prirašiau,bet jau norėjosi kažkam išsikalbėti.
ačiū,kad išklausėt 4u.gif
užeidinėsiu pas JUS
Papildyta:
QUOTE(raa// @ 2012 11 10, 00:19)
o dar tas sokinejimas is miego..bijau net eit miegot, nes tik uzsnaudus pasoku -tai atrodo kad sirdis stoja, tai prabundu nuo silpnumo jausmo,tai atrodo kazkas pazadina nuo stipraus garso(kurio realiai nera )  ir taip sokineju kokia valanda laiko..sad.gif Net neisivaizduojat kaip tai vargina...ne gana to kad diena istisai kenciu, bet dar ir nakti ...
Ar buna taip jums?

jo,naktinis miegas toks ir būdavo ir dabar kartais pasitaiko.tik man atvirkšiai dieną dažniausiai jokio nerimo,nes užsiėmimų randu.o naktis,tai jau košmarėlis
laikykis.vaistukus vartoji?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 11 11, 17:04)

užeidinėsiu pas JUS
Papildyta:

O labukas miela Lu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Lu,2012 11 11, 17:04]
Labas.pagaliau mano ieškojimas kur galėčiau pasikalbėti su likimo draugėmis atsirado.Perskaičiau šiąnakt visą temą.Ir noriu prisijungti.

Labas, mieloji 4u.gif

Tikiu, kad viskas bus gerai Tau ir Tavo suneliui po gimdymo 4u.gif As dukros savo vos nepraradau, kuomet jai buvo 3 men, krikstijom reanimacijoj, tik nesuprantu, kodel Dievas tokiom neurotikem skiria dar ir tokius sunkius isbandymus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 11 11, 17:04)
AD vartojus esu 2 kart.
pirmą sykį teko ilgai kankintis,kol vienas daktariukas greitojoj nukreipė pas psichiatrą.Gėriau AD 5 mėn.Pastojau.Nutraukiau gert juos 6 nėštumo savaitę.O po 2 dienų įvyko persileidimas.Tiksliai nepasakė ar tai įtaka AD.
Kadangi gerai jaučiausi-nusprendžiau daugiau nevartoti vaistų.
po 3 mėn pastojau.jaučiausi puikiai.kad ir inksto akmenlige rado nėštumo metu,stentavo,ligoninės ,vaistai laikiaus didvyriškai.net neverkdavau.tiesiog laukiau kada ateis vaikelis į pasaulį,nes viskas tik dėl jo.
2011m.sausio 9 dieną išvydo pasaulį dukra...angelas.deja,kitą dieną mes jos nebeturėjome...
3 men poto neatsimenu kaip gyvenau.tiesiog egzistavau.psichiatrė siūlė pradėt vartot AD iškart po netekties,bet...galvojau,kad viską atlaikysiu ir taip.
Jau vasaros pabaigoje prasidėjo panikos atakos-žiaurios.Bėgdavau laukais.Iš namų pas kaimynę,į laiptinę rėkdama.nerimas, baimes jausmas kasnakt.Kreipiaus vėl ,kad gaučiau vaistų.Gavau.Abu kartus gėriau ''cipralex''.tik antrą kartą labai sunkūs buvo šalutiniai,bet išlaukus tas 2 sav pasijutau žmogumi.
Kadangi gavau leidimą pastoti.Su vyru nusprendėm,kad pavartoju AD bent jau 3 mėn ir bandom.AD nutraukiau pati po 4 mėn vartojimo.Pastojau.
Skraidžiau kaip ant sparnų.bet...dabar prieš porą mėn.atakavo PA,kaip atsidūriau pas kaimynę -nepamenu.Supratau,kad viskas grįšta.Bet aš turiu laikytis.Daug naktimis skaičiau,nes vyras buvo NO,o aš nemiegodavau.Ir išmokau suvaldyti PA.Tik dar niekaip neišeina suvaldyti nerimo,baimės jausmo.Pabundu naktį ir mintys ,kad tuoj,tuoj išprotėsiu.Tada keliuos,einu žiūriu tv,ar tiesiog spec iš vakaro nesuplaunu indų,plaunu juos naktį esant nerimui.Kada galvoje prašviesėja einu gult.Geriu arbatų melisų,valerijonų ir stipriai save laikau.
nes dabar tik 2 sav beliko iki susitikimo su suneliu wub.gif

oi,kiek daug prirašiau,bet jau norėjosi kažkam išsikalbėti.
ačiū,kad išklausėt 4u.gif
užeidinėsiu pas JUS
Papildyta:

jo,naktinis miegas toks ir būdavo ir dabar kartais pasitaiko.tik man atvirkšiai dieną dažniausiai jokio nerimo,nes užsiėmimų randu.o naktis,tai jau košmarėlis
laikykis.vaistukus vartoji?

Sveikute 4u.gif Nuo panikos vienintelis vaistas- leisti jai ivykti.Patikek nuo PA neisprotejama ir nemirstama.Ji nei tai nei tavo leliu nepakenks.PA tai adrenalinas, kuris tokiu budu mus uzlieja.PA nereikia bijoti ji uzeis ir praeis. Beje PA kelia pacios panikos baime-tai yra kai bijai jos, bijai kad ji uzeis. Yra tokie zingsniukai uzejus PA:
1. Pasveikinti ja.Sakyti -labas ,siandien as tau leisiu valdyti save.
2.Stebeti save-kad ir kokius baisiu pojucius ji mums kelia. Stebeti kaip stipriai plaka sirdis, kaip ima svaigti galva,kaip pradeda drebeti rankos ir t.t
3.PATS SVARBIAUSIAS-kai pajusi pojucius kurie tave gasdina labiausiai-prasyk dar daugiau.Prasyk is visos sirdies.Sakyk sau-tegul mano sirdis plaka dar labaiu, tegul mano galva sukasi dar stripraius. BET REIKIA TO IS TIKRO PRASYTI. o NEGALVOTI-O DIEVE KAD TIK JI PRAEITU.JEI TIKRAI BANDYSI SAU SUKELTI DAR STIPRESNIUS POJUCIUS, PARADOKSAS-PA NUSLUGSTA IR PRAEINA 4u.gif
4. nusisypsoti, nes tu nepabegai nuo panikos o leidai jai daryti su tavimi ka nori. tik tokiu budu tu nebebijosi jos. Siuos zingsnelius reikia kartoti kiekviena karta uzpludus PA.
beje,PA nepakenks nei tau nei tavo pilvuzikui.Buk rami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 11, 18:29)
O labukas miela Lu  4u.gif  wub.gif

sveika.geriau nebutu tokiu temu,ane? mirksiukas.gif bet ka dabar... 4u.gif
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 11 11, 19:13)

Labas, mieloji  4u.gif

Tikiu, kad viskas bus gerai Tau ir Tavo suneliui po gimdymo  4u.gif  As dukros savo vos nepraradau, kuomet jai buvo 3 men, krikstijom reanimacijoj, tik nesuprantu, kodel Dievas tokiom neurotikem skiria dar ir tokius sunkius isbandymus...  doh.gif

uzjauciu ka teko isgyventi del dukrytes.bet viskas gerai,kas gerai baigiasi 4u.gif
QUOTE(zuvytei @ 2012 11 11, 19:14)

aciu,uz pasidalinta ideja,kaip Pa nebijoti 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras...kadangi mane nerimas valdo jau 6 metai,viska sieju su sunkiu gimdymu ir apleista pogimdyvine depresija,kuri tiek isgyvenus po gimdymo (nenoriu gasdinti Lu) mane turejo uzpulti,nes iki tol gyvenau ramiai unsure.gif
Per ta laika ir antra vaikiuka turiu o nerimas ir istisa liguista baime nesitraukia verysad.gif
As dziaugiuosi atradus sita tema,man kazkaip net ramiau kad ne viena tokia esu... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lomely @ 2012 11 11, 20:12)
Labas vakaras...kadangi mane nerimas valdo jau 6 metai,viska sieju su sunkiu gimdymu ir apleista pogimdyvine depresija,kuri tiek isgyvenus po gimdymo (nenoriu gasdinti Lu) mane turejo uzpulti,nes iki tol gyvenau ramiai  unsure.gif
Per ta laika ir antra vaikiuka turiu o nerimas ir istisa liguista baime nesitraukia  verysad.gif
As dziaugiuosi atradus sita tema,man kazkaip net ramiau kad ne viena tokia esu... blush2.gif  doh.gif

Vaistu nevartojat?
Atsakyti
Sveikos merginos, nu as ir jungiuosi prie Jusu, net nezinau nuo ko pradet ..mane kamuoja nerimas stiprus, pastoviai ikyrios mintys, bauginancios, ypac pablogejo viskas po antro vaikelio gimimo, viskas tapo bauginanciai verysad.gif lankausi dabar gupeleje, kur zmones susirenka su tom paciom ar panasiom ligom, geriu ad, nes kitaip tai jau visai buwo blogai, dabar pakenciamai, bet vistiek galvoj visokiu minciu, nerimo, itampos..
Atsakyti
QUOTE(gelele30 @ 2012 11 11, 20:53)
Sveikos merginos, nu as ir jungiuosi prie Jusu, net nezinau nuo ko pradet ..mane kamuoja nerimas stiprus, pastoviai ikyrios mintys, bauginancios, ypac pablogejo viskas po antro vaikelio gimimo, viskas tapo bauginanciai verysad.gif lankausi dabar gupeleje, kur zmones susirenka su tom paciom ar panasiom ligom, geriu ad, nes kitaip tai jau visai buwo blogai, dabar pakenciamai, bet vistiek galvoj visokiu minciu, nerimo, itampos..

labukas 4u.gif man ir labai stiprus nerimas..... doh.gif kokius geri ad?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 11, 20:56)
labukas 4u.gif  man ir labai stiprus nerimas..... doh.gif kokius geri ad?

geriu seroxat 20mg, ir israse bromezapam3 mg, tai kai nesusitvarkau su savimi tai isgeriu puse bromezopam, nors liepe ryte, per pietus, ir vakare 4u.gif o tu Lucero kokiu vartoji ar ne?sveika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelele30: 11 lapkričio 2012 - 20:08
QUOTE(gelele30 @ 2012 11 11, 20:53)

labas.kitur minciu neiseina nukreipti esant nerimui?o kodel butent po gimdymo pasidare blogai?sunkus gimdymas?
Atsakyti