Labas.pagaliau mano ieškojimas kur galėčiau pasikalbėti su likimo draugėmis atsirado.Perskaičiau šiąnakt visą temą.Ir noriu prisijungti.
AD vartojus esu 2 kart.
pirmą sykį teko ilgai kankintis,kol vienas daktariukas greitojoj nukreipė pas psichiatrą.Gėriau AD 5 mėn.Pastojau.Nutraukiau gert juos 6 nėštumo savaitę.O po 2 dienų įvyko persileidimas.Tiksliai nepasakė ar tai įtaka AD.
Kadangi gerai jaučiausi-nusprendžiau daugiau nevartoti vaistų.
po 3 mėn pastojau.jaučiausi puikiai.kad ir inksto akmenlige rado nėštumo metu,stentavo,ligoninės ,vaistai laikiaus didvyriškai.net neverkdavau.tiesiog laukiau kada ateis vaikelis į pasaulį,nes viskas tik dėl jo.
2011m.sausio 9 dieną išvydo pasaulį dukra...angelas.deja,kitą dieną mes jos nebeturėjome...
3 men poto neatsimenu kaip gyvenau.tiesiog egzistavau.psichiatrė siūlė pradėt vartot AD iškart po netekties,bet...galvojau,kad viską atlaikysiu ir taip.
Jau vasaros pabaigoje prasidėjo panikos atakos-žiaurios.Bėgdavau laukais.Iš namų pas kaimynę,į laiptinę rėkdama.nerimas, baimes jausmas kasnakt.Kreipiaus vėl ,kad gaučiau vaistų.Gavau.Abu kartus gėriau ''cipralex''.tik antrą kartą labai sunkūs buvo šalutiniai,bet išlaukus tas 2 sav pasijutau žmogumi.
Kadangi gavau leidimą pastoti.Su vyru nusprendėm,kad pavartoju AD bent jau 3 mėn ir bandom.AD nutraukiau pati po 4 mėn vartojimo.Pastojau.
Skraidžiau kaip ant sparnų.bet...dabar prieš porą mėn.atakavo PA,kaip atsidūriau pas kaimynę -nepamenu.Supratau,kad viskas grįšta.Bet aš turiu laikytis.Daug naktimis skaičiau,nes vyras buvo NO,o aš nemiegodavau.Ir išmokau suvaldyti PA.Tik dar niekaip neišeina suvaldyti nerimo,baimės jausmo.Pabundu naktį ir mintys ,kad tuoj,tuoj išprotėsiu.Tada keliuos,einu žiūriu tv,ar tiesiog spec iš vakaro nesuplaunu indų,plaunu juos naktį esant nerimui.Kada galvoje prašviesėja einu gult.Geriu arbatų melisų,valerijonų ir stipriai save laikau.
nes dabar tik 2 sav beliko iki susitikimo su suneliu
oi,kiek daug prirašiau,bet jau norėjosi kažkam išsikalbėti.
ačiū,kad išklausėt
užeidinėsiu pas JUS
Papildyta:
QUOTE(raa// @ 2012 11 10, 00:19)
o dar tas sokinejimas is miego..bijau net eit miegot, nes tik uzsnaudus pasoku -tai atrodo kad sirdis stoja, tai prabundu nuo silpnumo jausmo,tai atrodo kazkas pazadina nuo stipraus garso(kurio realiai nera ) ir taip sokineju kokia valanda laiko..

Net neisivaizduojat kaip tai vargina...ne gana to kad diena istisai kenciu, bet dar ir nakti ...
Ar buna taip jums?
jo,naktinis miegas toks ir būdavo ir dabar kartais pasitaiko.tik man atvirkšiai dieną dažniausiai jokio nerimo,nes užsiėmimų randu.o naktis,tai jau košmarėlis
laikykis.vaistukus vartoji?