Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(lutte @ 2012 10 30, 23:13)
4u.gif priimsit dar viena nelaimele, kitaip nepavadinsi unsure.gif

zinoma 4u.gif
as va pazliumbiau, papykau
MB net nebesneka
igrisau
smile.gif
Atsakyti
4u.gif visivisi

man labai musa jau tris naktis sirdis, kai uzeina ir musa iki ryto g.gif prabudinedama net juntu
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
man labai stiprus nerimas su ikyriom mintim uzejes, nuo pat ryto mintys mastosi apie visokius scenarijus kaip bus, kaip nebus ir t.t smile.gif rolleyes.gif

Nerimo simptomai

Psichologiniai
Grėsmės ir baimės jausmas
Panika
Padidėjęs dirglumas
Bloga nuojauta
Siaubo jausmas
Nerimastis dėl smulkmenų
Nesugebėjimas atsipalaiduoti
Sumažėjusi dėmesio koncentracija

Somatiniai
Galvos skausmas ir svaigimas
Pasunkėjęs mąstymas
Smaugimo jausmas
Burnos sausumas
"Gumulas" gerklėje
Hiperventiliacija
Pasunkėjęs kvėpavimas
Dusulys
Mirties nuo uždusimo baimė
Krūtinės skausmas, širdies plakimas, tachikardija
Pykinimas, vėmimas, viduriavimas
Pilvo skausmas
Sutrikusios lytinės funkcijos
Padažnėjęs šlapinimasis
Krūpčiojimas, nenustygimas vietoje
Įtempti raumenys, virpulys, drebulys
Raumenų skausmas
Parestezijos
Kojų ir bendras silpnumas, greitas nuovargis
Padidėjęs prakaitavimas, šaltkrėtis, hiperhidrozė
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 31, 00:11)
4u.gif  visivisi

man labai musa jau tris naktis sirdis, kai uzeina ir musa iki ryto g.gif prabudinedama net juntu

o tu geri kokius vaistukus nuo nerimo ar sirdutes? tyreisi sirdi ?
Atsakyti
QUOTE(Karolinan80 @ 2012 10 31, 12:55)
o tu geri kokius vaistukus nuo nerimo ar sirdutes? tyreisi sirdi ?

kartais metroprololi jau kai virs simto pulsas laikos
tyriaus
sake nuo nervu tachikardija yra
Atsakyti
Taip, tachikardija buna ir nuo nervu, daugiau nuo nerimo, nerimastingumo.
Ar esate bandziusios gerti CIRAPLEX? Jeigu taip, kada kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Na as sita mesle,sorry, kito pavadinimo nerandu, jau ne pirma karta doh.gif pirmas epizodas buvo pries tris metus, nepaejau, griudavau tik atsikelus is lovos, pykino, drebejau ir .t.t, po aibes tyrimu nustatyta VD su nerimo sutrikimu, geriau AD cipralex metus, puikiai gyvenau tikrai, laksciau kaip ant sparnu, bet kadangi labai norejom su vyru leliuko tai nutraukiau... nu ir ka, po poros metu vel viskas is pradziu tik biski kitaip, dabar skauda krutines lasta, ranka, pecius, nugara, atrodo kad jau tuotuoj suparalyzuos blink.gif nu zodziu vel tyrimu tyrimai, diagnoze ta pati. vel AD, geriu savaite, jauciuosi kosmariskai, laukiu geresniu lauku... 4u.gif
Atsakyti
lutte, sveika prisijungusi drinks_cheers.gif As AD ir pradziu bijojau, buvau padarius klaida ir pirma karta geriant po savaites meciau, nes man pagerejo ir maniau VALIO, kam man sito reikia bigsmile.gif Bet, po metu viskas pasikartojo, vadinasi issigydziau ne iki galo, per tuos metus baimiu dar daugiau prisikaupe doh.gif Db bent jau 3 men maziausiai zadu gert ir eit pas psichologe, bei bandyt paciai su savim susigyvent rolleyes.gif Gyvenam tik karta, reikia isnaudoti visas galimybes, negalim pasiduoti merginos! Lucero, man sirdele irgi daznai dauzosi, siaip geriausia sake pagert gudobeliu, tai kasdien, jei lasiuku tai 3 kartus per diena, geriausiai sutvarko sirdele be jokiu vaistu, sirdele man irgi nuo nervu streikuoja, daznai duria krutine, nugara, skauda kaire ranka, bet kazkaip reikia i tai nekreipti demesio, nors tai lb sunku! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 31, 11:57)
kartais metroprololi jau kai virs simto pulsas laikos
tyriaus
sake nuo nervu tachikardija yra

O kodel negeri pastovei AD? o isgeri tik kai blogai ? ..
Papildyta:
As eisiu kita savaite sirdele tirtis, minsiu dviratuka biggrin.gif kaip jis man nepatinka biggrin.gifD myniau pries kelis metus ciut nenugriuvau nuo jo, pompa gavau biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(Karolinan80 @ 2012 10 31, 14:29)
O kodel negeri pastovei AD? o isgeri tik kai blogai ? ..
Papildyta:
As eisiu kita savaite sirdele tirtis, minsiu dviratuka biggrin.gif kaip jis man nepatinka biggrin.gifD myniau pries kelis metus ciut nenugriuvau nuo jo, pompa gavau biggrin.gifD

Metropololis yr ne AD, tai sirdies duzius retinantis vaistas. As ji irgi geriau, bet man mazino kraujo spaudima, o jis pas mane zemas, tai buvo dar blogiau.
Karolina, matau, kad labai vargstate, padare jums MR, suzinojote, kad jums viskas gerai, ir dar vistiek abejojate, kad gal kazko nepastebejo. Abejojimu sergant sia liga negali buti smile.gif Istyret galva jau paciais imantriausiais tyrimais ir zinokite, kad esat sveika, jokiu abejoniu, o gal gal gal.. smile.gif
Atsakyti
Siaip as manau, kad ta vegetacine yra ligute visam gyvenimui, ji tiesiog kitokia, sutrikusi. Mano mama tikra vegedistonike visa gyvenima smile.gif
man jau mokykloj jin reiskesi visu grazumu pries kontrolinius pvz. per egzus brandos, tai isvis plaukiojau, nepamenu nei kaip nueidavau nei kaip pareidavau, tik pamenu kad asaru buvo daug.
Papildyta:
QUOTE(visivisi @ 2012 10 31, 15:42)

Karolina, matau, kad labai vargstate, padare jums MR, suzinojote, kad jums viskas gerai, ir dar vistiek abejojate, kad gal kazko nepastebejo. Abejojimu sergant sia liga negali buti smile.gif Istyret galva jau paciais imantriausiais tyrimais ir zinokite, kad esat sveika, jokiu abejoniu, o gal gal gal.. smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(lutte @ 2012 10 31, 14:00)
nu ir ka, po poros metu vel viskas is pradziu tik biski kitaip, dabar skauda krutines lasta, ranka, pecius, nugara, atrodo kad jau tuotuoj suparalyzuos blink.gif

va su nugara ir as pastoviai vargstu
nuo pat paauglystes kasmet - tarpsokaulinis nervu uzdegimas.
bet jau keli metai jo ner, kazkur trys metai
bet uztat kamuoja radikulitai ir nervu uzdegimai(kryzmens, sedmens, juosmens)

turiu knygele apie stubura, va ka pacituosiu:

"nugaros skausmais gali pasireiksti nuolatinio streso isvargintos pasamon4s. Kuo dazniau stubura vargins jusu patiriami stresai, tuo ilgesni ir sunkesni bus skausmo priepuoliai, kuriu nebeistengs nuslopinti ir teigiamos emocijos."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 31 spalio 2012 - 14:51
Lucero, gi sakoma, visos ligos nuo nervu, tik viena is meiles tongue.gif Manau, kad viskas priklauso nuo zmogaus jautrumo, manau tu Lucero, tokia pat jautri kaip ir as, todel mum viskas greit ir islenda, kaip man sako psichologe, galvok galva, o ne kunu...nes i kiekviena situacija as reguoju somatiskai, o reiktu pirma pagalvoti galva... g.gif Nors ir esu issityrusi skersai isilgai, vis dar kartais manau, kad mano sirdele nesveika...matyt visai negalvoti neiseis unsure.gif
Papildyta:

"nugaros skausmais gali pasireiksti nuolatinio streso isvargintos pasamon4s. Kuo dazniau stubura vargins jusu patiriami stresai, tuo ilgesni ir sunkesni bus skausmo priepuoliai, kuriu nebeistengs nuslopinti ir teigiamos emocijos."
[/quote]

Man grynai tos pacios problemos, kartais taip nugara suima...baisu doh.gif
Atsakyti