Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

karolina, ar nesakau kad po mrt eisi kitur tirtis? smile.gif
zinau kad ne vienos musu neklausysi, tiesiog ateis laikas savaime, kai atsibos ir suprasi, kad elementariai neverta 4u.gif

as jauciu kaip man gereja, siandien jau pora kilometru nuejau, atsigavau, krauja isjudinau, stengiuos uzuot bedavojus, mintyse kartoti, koks as laimingas zmogus, nes laiminga ir esu, daug zmoniu serga milijonais baisesniu ligu ir nedejuoja 4u.gif
Atsakyti
Labuka, brangieji, as taip pat neurotike doh.gif kaip dabar galvoju apie savo gyvenima,pati sau zemeje pragara pasidariau, bet laiko nesugrazinsi atgal. Skaitai Jono Markuno knyga ir bent jau man ji padeda suvokti savo klaidas ir ju pasekmes - ligas. 4u.gif
Karolinan80 Jus pamenu is kito ligu skyrelio, dziaugiuosi, kad Jums MRT parode, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Karolina, matau, kad labai vargstate, padare jums MR, suzinojote, kad jums viskas gerai, ir dar vistiek abejojate, kad gal kazko nepastebejo. Abejojimu sergant sia liga negali buti smile.gif Istyret galva jau paciais imantriausiais tyrimais ir zinokite, kad esat sveika, jokiu abejoniu, o gal gal gal.. smile.gif
[/quote]
Labai sunku suvokti kad esi sveika kai jautiesi gyvas lavonas smile.gif Padare an MRT bet atsakyme aprasytos tik smegenys, nieko neini apie kraujotaka ar nervine sistema....
Papildyta:
karolina, ar nesakau kad po mrt eisi kitur tirtis? smile.gif
zinau kad ne vienos musu neklausysi, tiesiog ateis laikas savaime, kai atsibos ir suprasi, kad elementariai neverta 4u.gif

Dar sirdute issitirsiu.. o po to nezinau net ka bedarysiu, gal pas gastro eisiu...
Atsakyti
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 10 31, 19:23)
Labuka, brangieji, as taip pat neurotike  doh.gif  kaip dabar galvoju apie savo gyvenima,pati sau zemeje pragara pasidariau, bet laiko nesugrazinsi atgal. Skaitai Jono Markuno knyga ir bent jau man ji padeda suvokti savo klaidas ir ju pasekmes - ligas.  4u.gif
Karolinan80 Jus pamenu is kito ligu skyrelio, dziaugiuosi, kad Jums MRT parode, kad viskas gerai  4u.gif

gal galite papasakoti placiau apie sia knyga?smile.gif
Atsakyti
O as nuo siandien pradejau ''veikti'' biggrin.gif Isbandysiu begliutenine dieta cool.gif

Che, dabar rasydama prisminiau, juk man alerginis kraujo tyrimas rode siokia tokia alergija beveik visai grudinei kulturai blink.gif Tai vadinas, blogiau tikrai nebus, o jei sau dar ir padesiu, tai isvis thumbup.gif Kas jungiasi? Ziu, kiek dejuojam, nuo to geriau nesidaro cool.gif

Karolinan80, ziuriu koja kojon su manim keliauji doh.gif Patikek, kiek daktaru ( o kiek tarp ju privaciu ) perejau po nieko neparodziusios galvos MRT ( irgi del IS issireikalavau tirti) , kiek pinigu isleista visokiems tyrimams, bet nieko nerasdavo, o ramiau budavao max savaite. Po to vel viskas is pradziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 31 spalio 2012 - 18:51
o man vel pusleline herpes ant lupos issoko doh.gif buvo pries savaite, dabar vel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 10 31, 19:38)
gal galite papasakoti placiau apie sia knyga?smile.gif

vviskas cia: http://www.radausave...unas-audioknyga
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2012 10 31, 20:15)
o man vel pusleline herpes ant lupos issoko doh.gif  buvo pries savaite, dabar vel doh.gif

darausi ozonoterapija Miramedoj, padeda nuo tokiu dalyku smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau jau pradėjau gyventi
O prieš du mėnesius praktiškai nepasikėliau iš lovos, pulsas virš 120, širdies permušimai, kasdien PA doh.gif Kur tik nėjau ir pas kardiologus, ir galvos MRT dariausi (gerai kad nemokamai), gavau siuntimą netgi į santariškes pas kardiologą. Psichiatrė išrašė Cipralex, terapija pas psichologę ir vat dabar praėjus 1,5 mėn. jau galiu išeiti į gatvę, į parduotuvę be baimės, kad kas nors nutiks. Manau kad labai padėjo lankymasis pas psichologę, nors ir kartą per savaitę, bet ir vaistai man turbūt tiko, nes nejuntu jokių pašalinių poveikių. Dabar mano draugas yra kvėpavimas, jei tik juntu kad kažkas negero tuoj susikoncentruoju į kvėpavimą, atsipalaidavimą. Aš daugiau nusprendžiau nebeieškoti ligų, o paprasčiausiai stengtis mažiau viską imti į širdį. Tikiuosi kad pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sadija @ 2012 10 31, 21:14)
Dabar mano draugas yra kvėpavimas, jei tik juntu kad kažkas negero tuoj susikoncentruoju į kvėpavimą, atsipalaidavimą. Aš daugiau nusprendžiau nebeieškoti ligų, o paprasčiausiai stengtis mažiau viską imti į širdį. Tikiuosi kad pavyks smile.gif

Skaiciau vienoje knygoje, pakeisk kvepavima-pasikeis mintys, o nuo minciu ir lenda musu ligos thumbup.gif As pastebiu, kad kvepuoju krutine, tai blogai, nes taip kvepuoja zmogus tik streso busenoje, todel dusina, sukasi galva,reikia ismokti kvepuoti diafragma, db kai buna sunku, bandau tai daryt rolleyes.gif sadija, reikia ismokt ir man neimt visko i sirdi, visi tai sako, bet tai taaaip sunku! doh.gif bet manau pavyks ir tau ir man, nes gyvenam karta, kodel turim kankintis? drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas rytas... nors galeciau siandien knarkt iki pietu, bet antra val nuejus, jau 7 atsibudau ir uzsciuopiau cia ant kaklo po gerkle skaudanti ir padidejusi limfazgi. siaip man gerkle visa raudona, ar gali buti nuo gerkles?? g.gif berods gali, bet aisku as panikuoju, kad cia kazkas kitka ir einu is proto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 01, 07:53)
labas rytas... nors galeciau siandien knarkt iki pietu, bet antra val nuejus, jau 7 atsibudau ir uzsciuopiau cia ant kaklo po gerkle skaudanti ir padidejusi limfazgi. siaip man gerkle visa raudona, ar gali buti nuo gerkles?? g.gif  berods gali, bet aisku as panikuoju, kad cia kazkas kitka ir einu is proto doh.gif

Labas, žinoma, kad tas padidėjęs limfmazgis tikrai nuo gerklės. Kai mano vaikms gerklės būna raudonos, tai limfmazgiai smarkiai padidėja ir būna skausmingi.
tad mažiau panikuok ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Apsiraminau.
bet kazkaip man vel paumejo uzesys ar galvoje ar ausyse
zvimbimas toks
buna jum?
Atsakyti