Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Lucero @ 2012 11 01, 11:38)
Apsiraminau.
bet kazkaip man vel paumejo uzesys ar galvoje ar ausyse
zvimbimas toks
buna jum?

Man buna jau trys metai nenustoja.. nezinau kaip ji issigydyti..
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 01, 12:38)
Apsiraminau.
bet kazkaip man vel paumejo uzesys ar galvoje ar ausyse
zvimbimas toks
buna jum?

man pastoviai ausyse uzia, niekad nenutyla smile.gif turbut nuo zemo spaudimo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Karolinan80 @ 2012 11 01, 12:56)
Man buna jau trys metai nenustoja.. nezinau kaip ji issigydyti..

o kam ji gydyti?smile.gif as ne nemastau apie tai, kazkaip pripratau, tai ne nebekreipiu demesio:)
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

rytas nekoks. Artimieji pareiske, kad as saves gailiu.

liudna is tikro, nes jau keturios dienos jauciuos tikrai nekaip :herpesas, padideje limfazgiai, gerkle. toks jausmas kad buciau su tempa, nors jos nera. ir nuovargis toks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 02 lapkričio 2012 - 07:45
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 10 31, 18:23)
Labuka, brangieji, as taip pat neurotike  doh.gif  kaip dabar galvoju apie savo gyvenima,pati sau zemeje pragara pasidariau, bet laiko nesugrazinsi atgal. Skaitai Jono Markuno knyga ir bent jau man ji padeda suvokti savo klaidas ir ju pasekmes - ligas.  4u.gif
Karolinan80 Jus pamenu is kito ligu skyrelio, dziaugiuosi, kad Jums MRT parode, kad viskas gerai  4u.gif

Gal jau perskaitei visą knygą? Ar tikrai ji gera? Galvoju, kad gavus atlyginimą reiks nusipirkti.
Sveikos,
jungiuos ir aš į jūsų būrelį. Esu tokia pati kaip ir jūs. Man irgi niekaip nenustato ligos. Tyrimai visi geri, bet širdis ne tai, kad plaka, bet rodos, kad daužos. Silpna, rodos, kad esu tinginys. Viskam apatiška. Lankiaus ir pas psichoterapeutą, ta irgi sako, kad mane turėtų labai gerai ištirti šeimos daktaras. Nueinu pas šeimos daktarą, tas vėl varo pas psichoterapeutą ir taip pasaka be galo. Aišku dabar tai ir turiu stiprų sukrėtimą, labai serga mama. Bet vistiek kažkaip noris būti aktyvesnei. Praeitą mėnesį, net gėda prisipažinti, daviau šeimos daktarei duoklę, kad duotų nedarbingumą, nes jau nepaėjau. unsure.gif Nepatogu net prieš saviškius, kad nieko nedarau.
Lucero, pastebėjau, kad mes abi lankomės panašiose temose. Tik aš dažnai paskaitinėju ir nieko nerašau. Bet turbūt šiandien pribrendo reikalas. Už lango tamsu, lija, tai visai išplerzėjau. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 02 lapkričio 2012 - 08:27
QUOTE(Mergelė @ 2012 11 02, 09:24)
Silpna, rodos, kad esu tinginys. Viskam apatiška. Lankiaus ir pas psichoterapeutą, ta irgi sako, kad mane turėtų labai gerai ištirti šeimos daktaras. Nueinu pas šeimos daktarą, tas vėl varo pas psichoterapeutą ir taip pasaka be galo.

Lucero, pastebėjau, kad mes abi lankomės panašiose temose. Tik aš dažnai paskaitinėju ir nieko nerašau. Bet turbūt šiandien pribrendo reikalas. Už lango tamsu, lija, tai visai išplerzėjau. verysad.gif

Sveika 4u.gif tai va, kad i musu kaily zmogus neilindes tokius dalykus laiko tinginyste....

siandien tai tikrai oras varo i depresija, jau geriau snigtu smile.gif

kaip galim netapt apatisku ir nieko nebenoret kai istisus metus kasdien ka nors skauda ir pan negalavimai? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 02 lapkričio 2012 - 08:37
QUOTE(Mergelė @ 2012 11 02, 09:24)
Gal jau perskaitei visą knygą? Ar tikrai ji gera? Galvoju, kad gavus atlyginimą reiks nusipirkti.
Sveikos,
jungiuos ir aš į jūsų būrelį. Esu tokia pati kaip ir jūs. Man irgi niekaip nenustato ligos. Tyrimai visi geri, bet širdis ne tai, kad plaka, bet rodos, kad daužos. Silpna, rodos, kad esu tinginys. Viskam apatiška. Lankiaus ir pas psichoterapeutą, ta irgi sako, kad mane turėtų labai gerai ištirti šeimos daktaras. Nueinu pas šeimos daktarą, tas vėl varo pas psichoterapeutą ir taip pasaka be galo. Aišku dabar tai ir turiu stiprų sukrėtimą, labai serga mama. Bet vistiek kažkaip noris būti aktyvesnei. Praeitą mėnesį, net gėda prisipažinti, daviau šeimos daktarei duoklę, kad duotų nedarbingumą, nes jau nepaėjau.  unsure.gif Nepatogu net prieš saviškius, kad nieko nedarau.

Nuomone apie sia knyga ivairi. Kataliku Baznycia va ka mano: http://www.bernardin.../comments/1/asc
kitiems si knyga padeda. Negaliu sakyti, kad skaitykit ir pades. Kiekvienas priimam viska skirtingai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 02, 09:43)
labas rytas 4u.gif

rytas nekoks. Artimieji pareiske, kad as saves gailiu.

liudna is tikro, nes jau keturios dienos jauciuos tikrai nekaip :herpesas, padideje limfazgiai, gerkle. toks jausmas kad buciau su tempa, nors jos nera. ir nuovargis toks..

man istisai toks jausmas kad tempos yra ir daug doh.gif anksciau matuodavausi kelis kart per diena, dabar nebedarau to, zinau kad nera doh.gif siadnien tikrai sunki diena, nugara plesia nuo ryto, vaikstau kaip senute verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutte: 02 lapkričio 2012 - 10:37
QUOTE(lutte @ 2012 11 02, 11:36)
man istisai toks jausmas kad tempos yra ir daug doh.gif anksciau matuodavausi kelis kart per diena, dabar nebedarau to, zinau kad nera doh.gif siadnien tikrai sunki diena, nugara plesia nuo ryto, vaikstau kaip senute verysad.gif

del nugaros tai uzjauciu doh.gif
as buvau masaza pasidaryti, padejo nes ir jau buvo susukta

Labas Karolina, kaip laikaisi ? ar jau eini i mokslus ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 02 lapkričio 2012 - 10:53
as kazkaip nebemoku sneket su zmonem, ikvepiu oro daug ir tada sneku nekvepuodama kol imu ora gaudyt doh.gif nu jau visai
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 02, 12:06)
as kazkaip nebemoku sneket su zmonem, ikvepiu oro daug ir tada sneku nekvepuodama kol imu ora gaudyt doh.gif nu jau visai

Lucero, tu nepyk, bet tu tik verksleni ir verksleni, tavo neigiamas mastymas net per atstuma jauciasi, negalima taip doh.gif optimizmo daugiau 4u.gif verkslenimai ir guodimaisi nepades, blogai - reikia veikti, ieskoti iseiciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 11 02, 12:24)
Lucero

blogai - reikia veikti, ieskoti iseiciu.  4u.gif

blogai, bet su sveikata jauciu nieko as nebepadarysiu, jau viskas padaryta kas mano valioje... ir gydziaus, ir sportavau ir ko tik nedariau

o bet veikti reikia man savo gyvenimo situacijoje, gal nuo jos ta sveikata tokia paslijusi
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 02, 12:28)
blogai, bet su sveikata jauciu nieko as nebepadarysiu, jau viskas padaryta kas mano valioje... ir gydziaus, ir sportavau ir ko tik nedariau

o bet veikti reikia man savo gyvenimo situacijoje, gal nuo jos ta sveikata tokia paslijusi

taip, reikia keisti savo gyvenima, jei blogai. Nebereikalo sakoma: Dieve, padek man susitaikyti su tuo, ko negaliu pakeisti, ir padek pakeisti tai, ka galiu pakeisti, ir padek atskirti viena nuo kito 4u.gif
Atsakyti