QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 10 31, 18:23)
Labuka, brangieji, as taip pat neurotike

kaip dabar galvoju apie savo gyvenima,pati sau zemeje pragara pasidariau, bet laiko nesugrazinsi atgal. Skaitai Jono Markuno knyga ir bent jau man ji padeda suvokti savo klaidas ir ju pasekmes - ligas.
Karolinan80 Jus pamenu is kito ligu skyrelio, dziaugiuosi, kad Jums MRT parode, kad viskas gerai
Gal jau perskaitei visą knygą? Ar tikrai ji gera? Galvoju, kad gavus atlyginimą reiks nusipirkti.
Sveikos,
jungiuos ir aš į jūsų būrelį. Esu tokia pati kaip ir jūs. Man irgi niekaip nenustato ligos. Tyrimai visi geri, bet širdis ne tai, kad plaka, bet rodos, kad daužos. Silpna, rodos, kad esu tinginys. Viskam apatiška. Lankiaus ir pas psichoterapeutą, ta irgi sako, kad mane turėtų labai gerai ištirti šeimos daktaras. Nueinu pas šeimos daktarą, tas vėl varo pas psichoterapeutą ir taip pasaka be galo. Aišku dabar tai ir turiu stiprų sukrėtimą, labai serga mama. Bet vistiek kažkaip noris būti aktyvesnei. Praeitą mėnesį, net gėda prisipažinti, daviau šeimos daktarei duoklę, kad duotų nedarbingumą, nes jau nepaėjau.

Nepatogu net prieš saviškius, kad nieko nedarau.
Lucero, pastebėjau, kad mes abi lankomės panašiose temose. Tik aš dažnai paskaitinėju ir nieko nerašau. Bet turbūt šiandien pribrendo reikalas. Už lango tamsu, lija, tai visai išplerzėjau.