mokaus.
ir daug ir sunkiai pastaru metu
butent nuo to dabar man toks paumejimas, sorry.
bus kadanors geriau....
kazkas vakar su spaudimu daresi, visa diena kraujais is nosies taskiausi
o jau galvos skausmui ner zodziu apsakyti
kaliau vakare xanax
tai jau geriau bet sirdis nera rami, bet bent galva nurimo
QUOTE(Lucero @ 2012 12 09, 15:05)
mokaus.
bus kadanors geriau....
kaliau vakare xanax
bus kadanors geriau....
kaliau vakare xanax
man tas pats lucero, bet as nesiskundziu, man irgi sesija, labai daug mokausi, vakar beveik alpau, nu ir ka, staigiai tupiau ant zemes, itikinejau kad bus viskas ok, daejau iki namu, pagulejau ir gerai...visiskai nenoriu apie tai galvoti, nu uzeis tai uzeis, praeis,
as zinau tik viena, jei dievas man skyre tok idalyka, as turiu ji ir isnesti pati tvirtai, neturiu teises savo problemom istisai uzkrauti artimu zmoniu, kartais galima, bet neistisai, todel nepasiduodu ne uz ka

daryk ir tu taip:)
Nikitak, tavo pasto dezute pilna... neina atr.
prisijunk
Sveikos
man vel bega kraujas is nosies...
prisijunk

Sveikos
man vel bega kraujas is nosies...
man buvo ziauriai blogai, rasiau cia i foruma, klausiau patarimu, visos patare eiti pas psichatra, gerti AD, ir ka visai neblogai jauciuosi, aisku neipatingai, bet iseinu i parduotuve, nueinu i baliu, mintys nebekamuoja tokios baisios, aiksu kai jauciuosi geriau, buna uzeina sirdele streikuoja mintys pradeda vel listi i galva, bet nebekreipiu jau taip lb demesio

Karolina tai tau AD padejo?
na as irgi jau galiu gyventi, naktim miegu pakankamai gerai, buna visai sviesiu dienu, aisku buna ir blogumu dar, bet tikiui kad kuo toliau tuo ju bus maziau
ir aisku kad padejo ne sedejimas internete

man tai tik blogyn.... vienas praeina, kitkas uzeina...
(( galo nematyti
parase kraujo tyrimu , bluzni ziures kasa

Sveikutes
Lucero, laikykis.... as jau vel tyrimus visus dariausi, nes skrandis, zarnynas sustreikavo.. gastro gyd liepe gert AD, as ju nenoriu, nes metus laiko atgeriau, sunkiai nutraukiau ir psichiatre sake dar negerti.. padare visus tyrimus, zarna rijau, tai tik gerl, zodziu I-II stadijos isvarza, bet dar vis sirdi skauda, sunkumas.. permusimai.. jau geriu ketvirti tabletes nuo permusimu, nakciai atsigulu permusineja kol uzmiegu.... kai bando uzeina panikois ataka tai paimu puse lexotanilio, praeina... zodziu, jau galvoju vel varyt pas kardiologe.. pradejau dirbti, tai darbe uzeidinejo panikos ataka, bet susitvarkiau, nes siaip tekdavo i priemima lekti... ir toks vidinis drebejimas mane kamuoja, nezinau nuo ko.. kartais atrodo norisi sprogti ar issirekti garsiai

Lucero, laikykis.... as jau vel tyrimus visus dariausi, nes skrandis, zarnynas sustreikavo.. gastro gyd liepe gert AD, as ju nenoriu, nes metus laiko atgeriau, sunkiai nutraukiau ir psichiatre sake dar negerti.. padare visus tyrimus, zarna rijau, tai tik gerl, zodziu I-II stadijos isvarza, bet dar vis sirdi skauda, sunkumas.. permusimai.. jau geriu ketvirti tabletes nuo permusimu, nakciai atsigulu permusineja kol uzmiegu.... kai bando uzeina panikois ataka tai paimu puse lexotanilio, praeina... zodziu, jau galvoju vel varyt pas kardiologe.. pradejau dirbti, tai darbe uzeidinejo panikos ataka, bet susitvarkiau, nes siaip tekdavo i priemima lekti... ir toks vidinis drebejimas mane kamuoja, nezinau nuo ko.. kartais atrodo norisi sprogti ar issirekti garsiai

QUOTE(Lucero @ 2012 12 11, 17:40)
man tai tik blogyn.... vienas praeina, kitkas uzeina...
(( galo nematyti

O kelintam kurse jus jau esate?

Man irgi sesija, egzas po egzo

Kiek jus jau tyrimu esate pridariusi vaje..
Keiskite poziuri, gerkite AD, kai reiks Xanax. Tegu vaistai uzveda Jus ant kelio

Pas mane viskas butu puse velnio, geriu AD.. Bet tas ausu cypimas.. Nervina. Cypia pastoviai, bet daznai uzeina, kasd kurioj nors ausyje pradedi taip garsiai spiegti apie minute laiko, biski net ausis uzkrenta...
Ohhh ohhh ohhh....

Pas mane ir kaklas traska, gal kur uzspaudzia... Noreciau as magnetini rezonansai galvai ir pranduj pasidaryt... Bet ner taip paprasta

Papildyta:
QUOTE(visivisi @ 2012 12 12, 14:05)
O kelintam kurse jus jau esate?
Tai Jus dar irgi labai jauna esate 
) Neimkit galva !
Keiskite poziuri, gerkite AD, kai reiks Xanax. Tegu vaistai uzveda Jus ant kelio
O Tada jau beliks Jums stengtis nuo to kelio nenuvaziuoti 
Pas mane viskas butu puse velnio, geriu AD.. Bet tas ausu cypimas.. Nervina. Cypia pastoviai, bet daznai uzeina, kasd kurioj nors ausyje pradedi taip garsiai spiegti apie minute laiko, biski net ausis uzkrenta...
Ohhh ohhh ohhh....
Pas mane ir kaklas traska, gal kur uzspaudzia... Noreciau as magnetini rezonansa galvai ir spranduj pasidaryt... Bet ner taip paprasta

Ohhh ohhh ohhh....

Pas mane ir kaklas traska, gal kur uzspaudzia... Noreciau as magnetini rezonansa galvai ir spranduj pasidaryt... Bet ner taip paprasta

Papildyta:
QUOTE(Karolinan80 @ 2012 12 11, 15:59)
man buvo ziauriai blogai, rasiau cia i foruma, klausiau patarimu, visos patare eiti pas psichatra, gerti AD, ir ka visai neblogai jauciuosi, aisku neipatingai, bet iseinu i parduotuve, nueinu i baliu, mintys nebekamuoja tokios baisios, aiksu kai jauciuosi geriau, buna uzeina sirdele streikuoja mintys pradeda vel listi i galva, bet nebekreipiu jau taip lb demesio 

Karolina, Jus daretes galvos magnetini rezonansa? Kur ji darete? Kiek kainavo? Siektiek papasakokite

QUOTE(dolee @ 2012 12 12, 10:52)
Sveikutes

as kai ryjau zarna ta vadinama man gydytojas kaip tik liepe negert tu AD sako yra daug zoliniu... man kai PA uzena as xanaxo isgeriu kartais valeriono kaip jauciuos priklauso .isieikit sako i sporto kluba su zmonem.. ir dar sako " kai galvoj bus sviesu tai ir skrandis dirbs gerai" man rado zaizdeliu. liepe linu semenu nuoviro gert. bet mao uosvis bitininkas tai dave kita recepta. svietsta istirpint su biciu pikiu ir kai susteng valgyt po saksteli rytais. nu zinokit kazkaip man geriau su tuo skrandziu.. rugstys nekyla..
Karolina, Jus daretes galvos magnetini rezonansa? Kur ji darete? Kiek kainavo? Siektiek papasakokite

Lucero, taip man AD padejo

Kaklo magnetini as dariausi kaune, mokejau 280lt, o galvos mrt dariausi panevezyje, turejau siuntima tai nekainavo nei lito, visi tyrimai be pakitimu

Papildyta:
Ohhh ohhh ohhh....

Mane kamuoja lygiai toks pat cypimas kaip jus, taip pat kartais atrodo uzkrenda ausis ir pradeda labiau cypti :/ kartais atrodo kazkoks oras ten susikaupia ;D
Man taip pat pastarosiomis dienomis klaiki savijauta, nepaaiškinamas nerimas, įtampa, negaliu be vaistų nusiramint. nenoriu daug gerti, tai tik pusę lexot. jei nepraeis, reiks didinti dozę. Kraujas iš nosies bėgo upeliais, tai nestabdžiau, o nuleidau į kriauklę-kaip ne keista po to praėjo skaudėti galvą.
Kas čia daros
Daugeliui žmonių pastaruoju metu l. bloga savijauta
Tikrai artėja kažkokia akopalipsė ----žmonių viduje
Kas čia daros

Tikrai artėja kažkokia akopalipsė ----žmonių viduje