Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

gal tikrai kazkas bus ta 21d.......... kad toks kazkoks nerimas.......
Atsakyti
Labas visoms. Man irgi pastaruoju metu nekas. Vel nerimas, kasnio jausmas gerkleje ir beabejo galvos svaigimas jeigu ji taip galima butu pavadinti tiksliau kaip siubavimas. Uzvakar reikejo siokius tokius reikalus sutvarkyti tai uz kabineto duru pulsas gal koks 120 eilini syki =D na ir nuo tokiu fokusu vel pasidare prastai. Chemijos vartoti nelabai noriu. Internete radau homeopatini preparata Ypsiloheel gal esate kuri nors bandziusi ar vartojusi?? Aciu.
Atsakyti
nu ka, o as snd buvau renginyje ir alpau, ale greit atsigavau, kazkaip nesupanikavau, pasakiau sau, dejau skersa (atsiprasau uz issireiskima) ir viskas, nieko nepadarysi 4u.gif bet kad kazkoks labai sunkus laikas tai faktu faktas, organizmas visai is rikiuotes eina 4u.gif
Atsakyti
esu vartojus ypsiloheel
visai nieko.
geriau negu pvz sedatif
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2012 12 13, 00:12)
nu ka, o as snd buvau renginyje ir alpau, ale greit atsigavau

blink.gif ta prasme, is tikro nualpai? netekai samones?
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif 4u.gif

Aš čia irgi pasiskaitinėju, žinau kas yra VD... užjaučiu, be proto šlykšti savijauta esant VD simptomams...

Gal kurios merginos ir moterys esate iš Kauno?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 13, 01:50)
esu vartojus ypsiloheel
visai nieko.
geriau negu pvz sedatif
Papildyta:

blink.gif  ta prasme, is tikro nualpai? netekai samones?

susmukau ant kedes, aptemo viskas, bet greit ir atsigavau smile.gif nieko baisaus, tvanku buvo, karsta, visa pervargus, egzamina buvau laikius, nera ko stebetis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 12, 22:37)
gal tikrai kazkas bus ta 21d.......... kad toks kazkoks nerimas.......

O kodel visi sako kas 21 pasaulio pabaiga, o ne 2012 12 12???
Papildyta:
Pradejau daryti manksta - zymiai geriau jauciuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 12 13, 15:04)
O kodel visi sako kas 21 pasaulio pabaiga, o ne 2012 12 12???

Norejau ta pati rasyti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Oi, mergaites, paskaitau jus cia ir net kalta jauciuosi, kad man viskas gerai, tfu, tfu, tfu.
Gyvenu Kaledu laukimu, organizuoju kelis renginius visuomeninius, smaugia mane(GERLas paumejo), bet neturiu kada mastyti apie blogus dalykus. drinks_cheers.gif Net vakarykste data linksminausi, ruosiuosi linksmintis ir 2012.12.21 thumbup.gif Sniegas, sviesu, nesalta, jatau, taigi dziaugsmas, o ne gyvenimas. Na kaip galima liudeti, kai aplink taip gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 13, 15:09)
Norejau ta pati rasyti drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Oi, mergaites, paskaitau jus cia ir net kalta jauciuosi, kad man viskas gerai, tfu, tfu, tfu.
Gyvenu Kaledu laukimu, organizuoju kelis renginius visuomeninius, smaugia mane(GERLas paumejo), bet neturiu kada mastyti apie blogus dalykus. drinks_cheers.gif Net vakarykste data linksminausi, ruosiuosi linksmintis ir 2012.12.21 thumbup.gif Sniegas, sviesu, nesalta, jatau, taigi dziaugsmas, o ne gyvenimas. Na kaip galima liudeti, kai aplink taip gera wub.gif

Sena pazistama, o kam jus is vis tada rasinejat cia ir skaitinejat, jei jums taip jau viskas gerai? Sveiki zmones tokiuose forumuose nesilanko.
Atsakyti
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 12 13, 16:42)
Sena pazistama, o kam jus is vis tada rasinejat cia ir skaitinejat, jei jums taip jau viskas gerai? Sveiki zmones tokiuose forumuose nesilanko.

Kazkaip ipratau blush2.gif Atrodo, kai buvo blogai-kazkas palaike, kazkas patare, tarsi susidraugavom, tarsi suartejom...
Bet jei maisau ir erzina mano gera savijauta-pabandysiu susilaikyti nors nuo komentaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 13, 16:49)
Kazkaip ipratau blush2.gif Atrodo, kai buvo blogai-kazkas palaike, kazkas patare, tarsi susidraugavom, tarsi suartejom...
Bet jei maisau ir erzina mano gera savijauta-pabandysiu susilaikyti nors nuo komentaru 4u.gif

Nea, viskas ok, tik man idomu teisiog 4u.gif dziaugiuosiu, kad Jums viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 13, 15:09)
Norejau ta pati rasyti drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

sveika sen pazistama! na o tu ar geri AD?
Atsakyti