QUOTE(linusiux @ 2012 11 05, 13:58)
mano liezuvis toks balksvas gal bet nera kad baltas lb butu.
O dusimo, smaugimo nebuna? Arba gerklej "kasnio" pojutis?
QUOTE(linusiux @ 2012 11 05, 12:20)
Sveikos merginos, nusprendziau ir as parasyti Jums nes daugiau niekas nesupranta, man 30 metu, visa gyvenima buvau linksma turinti dideli draugu rata panele manes visur buvo pilna, bet + buvau didele " nervasike" mama taip sakydavo, esme tame, kad pries gera menesi mane taip susuko, kad as nebesuprantu kas su manim darosi, issityriau viska, skydliauke visus kraujo tyrimus, galvos tomografas, kaklo rentgenas zdz viskas super!! neurologas ligoninei uzrase vegetacine nervu sistema, lexotanilio ir tipo kai reikes tranxeno, viskas adjos... as namie man visada spaudzia galva ne skauda o spaudzia apacioje, silpna svaigulys, nerimo gal maziau, bet tie galvos pojuciai mane veda is proto as nei mastyt negaliu normaliai, namie 5 metu vaikas o as is judraus zmogaus likau kazkokia apatiska noeko nenoriu nes jauciu ta diskomforta kasdien, burna dziusta apie maista ne galvot nenoriu per ta men gal 6 kg nukrito, kita sav turiu skristi savaitei i svecius dbr pradejau bijoti da ten kojas uzversiu ka man daryti las gali nuimt ta nezmoniska spaudima galvoi?! padaryciau viska, vaikstau i masazus del kraujotakos ir varau i vln ketvirtadieni pas kazkoki neurologa ale nebloga nes jau turiu minciu nebeskrrist niekur o taip noriu:((( kam dar taip su ta galva?
Laba, linusiux, viska esu patyrus, ka cia rasai, taip pat auginu vaika, jam 2 metukai, dar beda, kad mano vaikas su problemom, didziausia beda - kad mergaite hiperaktyvi. niekas nesupranta, kas tas giperaktyvus vaikas, cia ne siaip sau aktyvumas, ji nesusikoncentruoja, nesukaupia demesio, begioja istisai, viska bordakina namuos, tokiems vaikams veliau gali buti problemu su mokslais, bei darzelyje, is visur jyuos meta lauk, nori atsikratyt, o LT nera specialiu ugdymo istaigu tokiems vaikams, kaip kad Svedijoj. bandysim dabar privaciai kur vaiksciot. Man labai padejo gydymasisi pas Alekseicika, ligoninej Vasaros, ten neguli visiski "psichai" kaip daugel;is mano, ten normalus zmones, su gyvenimo problemom, tas nerimas neatsiranda is niekur. mes patys save nualinam, per mazai save mylim, o po to va. Alekseicika kietas - daug ka supratau ten beguledama. Dave literaturos dvasines skaityt. Antidepresantai neissprendzia problemu, bet kartais be ju neimanoma GYVENTI...

visa beda kad as is panevezio, mano pipiras lygiai toks pat, bet man atrodo jai nespaustu tos galvos ir nebutu silpna as buciau kaip buvus, draugai, iseigos amzinas judejimas tokia as esu, o ne kaip dabar suvyrus musmire kazkokia ir nzn ka daryt ketvirtad. vaziuoju pas A. Zacharova sake neblogas neurologas dar taip nesinori tu AD pradet man ju net neskyre bet tai as net nzn ka man toliau daryt lexotanilio ikalu vakarais, beje pastebejimas kai nakti issimiegu buna koki 70% geriau bet tas buvo per men tik pora kartu o siaip toks miegas pavirsutinis kuiciuos kuiciuosi zdz tai kaip tave gyde? tau galva irgi spaude? nu tokia sunki lb.?
QUOTE(linusiux @ 2012 11 05, 14:38)
visa beda kad as is panevezio, mano pipiras lygiai toks pat, bet man atrodo jai nespaustu tos galvos ir nebutu silpna as buciau kaip buvus, draugai, iseigos amzinas judejimas tokia as esu, o ne kaip dabar suvyrus musmire kazkokia ir nzn ka daryt ketvirtad. vaziuoju pas A. Zacharova sake neblogas neurologas dar taip nesinori tu AD pradet man ju net neskyre bet tai as net nzn ka man toliau daryt lexotanilio ikalu vakarais, beje pastebejimas kai nakti issimiegu buna koki 70% geriau bet tas buvo per men tik pora kartu o siaip toks miegas pavirsutinis kuiciuos kuiciuosi zdz tai kaip tave gyde? tau galva irgi spaude? nu tokia sunki lb.?
Zacharovas - labai girdetas. Klinika Vilniuj jo yra, gydo ir naturaliai, kaip suprantu, daug geru atsiliepimu. Man vaistu nerase, mokino, kaip gyventi, tiksliau knygu deka supratau, kad nemoku gyventi. Bet dabar geriu AD, nes jauciu, kad reik pagert kuri laika. Man ir galva svaigo, spaude, atrode nualpsiu, ir dabar taip kartais uzeina. Bet cia neneurologiniai dalykai, cia psichologiskai yra. Dabar dar i ozonoterapija vaikstau, Miramedos klinikoj.
jo Vilniui yra jo klinika ten ir vaziuosiu gal nors kiek aprimsiu man toks sokas as negaliu patiketi kad su manimi tokie dalykai dedasi gyvenime nesirgau, o dbr sitaip ir dar paichilogiskai nieko nesakau mano gyvenimas itemptas bet kad sitaip.... dar ta kelione kita sv jau br galvoju kad kasnors nutiks lektuve:(((
QUOTE(linusiux @ 2012 11 05, 18:31)
jo Vilniui yra jo klinika ten ir vaziuosiu gal nors kiek aprimsiu man toks sokas as negaliu patiketi kad su manimi tokie dalykai dedasi gyvenime nesirgau, o dbr sitaip ir dar paichilogiskai nieko nesakau mano gyvenimas itemptas bet kad sitaip.... dar ta kelione kita sv jau br galvoju kad kasnors nutiks lektuve:(((
Mane tas Zacharovas sudomino

QUOTE(linusiux @ 2012 11 05, 13:38)
As taip pat esu is Panevezio, jus tyrimus daretes poliklinikoj? As dbr tiek tyrimu pasidariau ir nieko, vviskas ok, skydliauke, sirdis ok, galvos kaklo MRT - ok, kraujas ok, vidaus organu echo ok, na tik GERL turiu.. su galva turiu problemu, turejau ju ir anksciau, apsilankiau pas neurologa Andrikoni, palauze kaulus jis man ir pagerejo, dbr vel uzejo...
QUOTE(jauniute @ 2012 11 05, 11:38)
o kodel dabar ne cipralex geriat?
as anksciau geriau cymbalta, labai padejo, kai ivskas pasikartojo vel ja geriau ir viskas buvo ok
as anksciau geriau cymbalta, labai padejo, kai ivskas pasikartojo vel ja geriau ir viskas buvo ok

as neturiu galimybes lankytis pas ta pa pacia gydytoja, taigi pakeitus gydytoja, pastaroji kazkodel prirase ir kitus AD, nors prasiau Cipralex

QUOTE(linusiux @ 2012 11 05, 12:58)
mano liezuvis toks balksvas gal bet nera kad baltas lb butu.
man taip pat buna, apssineses apnasoms, gal nuo skrandzio...