Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

[quote=Lucero,2012 11 04, 12:43]
bendrauju su psichologe
ad dabar negeriu

labas rytas 4u.gif
[/quo

O kodel negeri AD, jeigu taip prastai jautiesi? ar esi gerusi, ir kiek laiko?
man visos sitos busenos iki skausmo pazystamos, ir tik pagerus metus AD as supratau kad galima ir gyventi ne tik egzistuoti, bet aisku nutraukus po dvieju metu vel tas pats, dabar vel geriu ir laukiu to laiko kai "pakilsiu" is viso to g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Kaip suprantu AD padeda tik kuriam laikui? As meciau homeopatija ir pradejau vartoti raminamuosius ir AD, bet kito pasirinkimo nebemaciau, bandysiu vasara vel gristi prie homeopatijos, nes ji kazkuriam laikui viska pablogina, o man matyt buvo isisenejusi beda ir ilgas pablogejimas, ta\ip kad teko mesti ir griebtis chemijos..
Papildyta:
Prie chemijos dar leidziuosi B1 ir B6 vitaminus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolinan80 @ 2012 11 04, 13:32)
Labas rytas smile.gif  Kaip suprantu AD padeda tik kuriam laikui? As meciau homeopatija ir pradejau vartoti raminamuosius ir AD, bet kito pasirinkimo nebemaciau, bandysiu vasara vel gristi prie homeopatijos, nes ji kazkuriam laikui viska pablogina, o man matyt buvo isisenejusi beda ir ilgas pablogejimas, ta\ip kad teko mesti ir griebtis chemijos..

Jeigu atitaikytas gerai AD tai jis padeda tol kol tu ji geri, nustojus gerti, jeigu gyvenime niekas nepasikeite po kurio laiko tas visas reikalas gryzta dazniausiai g.gif as meciau AD del nestumo, ta visa laikotarpi nestumo gyvenau gerai, bet gimus leliukui po biski liga gryzo, dabar jau dvi savaites kaip vel ant vaistu sedziu doh.gif nu bet man geriau gerti AD ir GYVENTI, nei negerti ir skaiciuot pulsa, matuot temperatura, vaiksciot kaip kosmose su keturguba galva ir susukta nugura doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutte @ 2012 11 04, 12:45)
Jeigu atitaikytas gerai AD tai jis padeda tol kol tu ji geri, nustojus gerti, jeigu gyvenime niekas nepasikeite po kurio laiko tas visas reikalas gryzta dazniausiai g.gif as meciau AD del nestumo, ta visa laikotarpi nestumo gyvenau gerai, bet gimus leliukui po biski liga gryzo, dabar jau dvi savaites kaip vel ant vaistu sedziu doh.gif nu bet man geriau gerti AD ir GYVENTI, nei negerti ir skaiciuot pulsa, matuot temperatura, vaiksciot kaip kosmose su keturguba galva ir susukta nugura doh.gif  doh.gif

O kokius AD geriat?
as coaxil, beveik menesi laikio, bet man negereja g.gif
Atsakyti
neber tempos
jauciuos geriau. tik gerkle paskauda ir tiek, bet buve ir blogiau. balsa turiu
bet nuotaikos visai nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 11 04, 18:59)
O kokius AD geriat?
as coaxil, beveik menesi laikio, bet man negereja  g.gif

As geriu Valdoxan jau dvi savaites, kol kas jauciuosi irgi taip pat, tik miegu geriau 4u.gif o pries tris metus esu gerus Cipralex, tai man jie buvo super, kaip sakau "pakele" mane is patalo, nes jau greituskes buvo pavarge vazinet ir artimieji ziuret, o as vis "miriau" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutte @ 2012 11 04, 21:45)
As geriu Valdoxan jau dvi savaites, kol kas jauciuosi irgi taip pat, tik miegu geriau 4u.gif  o pries tris metus esu gerus Cipralex, tai man jie buvo super, kaip sakau "pakele" mane is patalo, nes jau greituskes buvo pavarge vazinet ir artimieji ziuret, o as vis "miriau" doh.gif

o kodel dabar ne cipralex geriat?
as anksciau geriau cymbalta, labai padejo, kai ivskas pasikartojo vel ja geriau ir viskas buvo ok smile.gif
Atsakyti
Sveikutes
man siandien rodos kad sirdis isleks, taip musa
atrodo kad ir mmms visa savaite anksciau pareis... blink.gif
Atsakyti
As geriu AD bet ipatingo poveikio nejauciu kolkas, tik kazko nuotaikos nera... jei neisgeriu lexotanilio tai jauciu nerima, sirdis dauzosi, kartais ji dauzosi ir isgerus siu vaistu..
Atsakyti
Sveikos merginos, nusprendziau ir as parasyti Jums nes daugiau niekas nesupranta, man 30 metu, visa gyvenima buvau linksma turinti dideli draugu rata panele manes visur buvo pilna, bet + buvau didele " nervasike" mama taip sakydavo, esme tame, kad pries gera menesi mane taip susuko, kad as nebesuprantu kas su manim darosi, issityriau viska, skydliauke visus kraujo tyrimus, galvos tomografas, kaklo rentgenas zdz viskas super!! neurologas ligoninei uzrase vegetacine nervu sistema, lexotanilio ir tipo kai reikes tranxeno, viskas adjos... as namie man visada spaudzia galva ne skauda o spaudzia apacioje, silpna svaigulys, nerimo gal maziau, bet tie galvos pojuciai mane veda is proto as nei mastyt negaliu normaliai, namie 5 metu vaikas o as is judraus zmogaus likau kazkokia apatiska noeko nenoriu nes jauciu ta diskomforta kasdien, burna dziusta apie maista ne galvot nenoriu per ta men gal 6 kg nukrito, kita sav turiu skristi savaitei i svecius dbr pradejau bijoti da ten kojas uzversiu ka man daryti las gali nuimt ta nezmoniska spaudima galvoi?! padaryciau viska, vaikstau i masazus del kraujotakos ir varau i vln ketvirtadieni pas kazkoki neurologa ale nebloga nes jau turiu minciu nebeskrrist niekur o taip noriu:((( kam dar taip su ta galva?
Atsakyti
Sveikos merginos

Atėjau pas jus su klausimuku blush2.gif Ar gali Vegetacinė distonija pasireikšti moteriai virš 50 metų (nerimauju dėl mamos ) pirmo puslapio simptomai sutampa prakaitavimas, nervingumas, galvos svaigimas, pulso šokinėjimas, apatiškumas ir tt ji linkusi viską nurašyti Menopauzei bet juk menopauzė negali tęstis 5 metus g.gif
Atsakyti
QUOTE(linusiux @ 2012 11 05, 12:20)
silpna svaigulys, nerimo gal maziau, bet tie galvos pojuciai mane veda is proto as nei mastyt negaliu normaliai, namie 5 metu vaikas o as is judraus zmogaus likau kazkokia apatiska noeko nenoriu nes jauciu ta diskomforta kasdien, burna dziusta apie maista ne galvot nenoriu per ta men gal 6 kg nukrito, kita sav turiu skristi

Kokios spalvos jusu liezuvis?
QUOTE(motiejuss2 @ 2012 11 05, 12:31)
Sveikos merginos

Atėjau pas jus su klausimuku  blush2.gif  Ar gali Vegetacinė distonija pasireikšti moteriai virš 50 metų (nerimauju dėl mamos ) pirmo puslapio simptomai sutampa prakaitavimas, nervingumas, galvos svaigimas, pulso šokinėjimas, apatiškumas ir tt ji linkusi viską nurašyti Menopauzei bet juk menopauzė negali tęstis 5 metus  g.gif

Menopauze gali testis ir 10 metu.
Atsakyti