Na jei apie greiti, tai jei visi laikytusi greicio apribojimu, tai ir ritmas butu pagal apribojimus. O dabar jei daugumai yra patogiau greiciau vaziuoti, mazuma tampa trukdziais kelyje, tai arba reikia greituolius priverst laikytis taisykliu arba keisti taisykles. Bet velgi noretusi galvoti, kad taisykles yra sukuurtos atsizvelgiant i daugeli faktoriu (matomumas, danga, perejos, sankryzos), galu gale jei neklystu, tai ir sviesaforai sureguliuoti pagal eisma numatytu greiciu
Ir tikrai, kai pagalvji, niekas nelaiko saves tuo dunduku, nemoksa ar dar kokiu. Vat ir as neesu geriausia pasaulio vairuotoja, bet tikrai nelaikau saves eismo trukdziu

Ale kitu paklausus, tai esu tikra visokiu nuomoniu isgirstumem
Iriz

As einu per raudona jei isvis automobiliu nera, na pvz velai vakare, bet stengiuosi kai mazuju salia nera. Jei su kitais suaugusiais tenka laukt zalios, tai irgi vos ne tempia, o paskui butinai pasiepia, kad su manim tik pasitikt mirties eit

Uztat kaip man net kvapa uzgniauzia kai moteriske bega per gatve, vos ne tarp masinu laviruoja su vezimeliu

Nu kur taip skubet reikia, kad rizikuotum savo leliuku?!?
Apie eiles jei kas labai skuba ir papraso uzleisti, uzleidziu, nes dazniausiai apsipirkineju neskubedama, tai man negaila. Bet jei grubiai braunasi vos ne reiksdami pretenzijas, kad jiems reikia, nu tai ir as nutaisau nagla snuki, kad neleisiu

Ir apskritai, kai zmones naglai ir piktybiskai kazka daro, tada mano morales normos nueina i antra plana ir lieku ragana

O taip norisi, kad visi bent stengtusi elgtis teisingai, tada ir man butu lengviau tai daryti ir tokiose paprastose situacijos nesijausti nenormalia