BETA, saunumelis
Sveikinimai LEVANDA tau, ir tavo DUKRYTEI
Grazios sventes!
BETA, saunumelis
Lauksim rytdienos skaiciuku
Ar vaziuosi dar pas T., ar cia iskart lankysies? Tu lyg pas O.K.?
BETA, saunumelis
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 04, 13:37)
BETA, saunumelis
Lauksim rytdienos skaiciuku
Ar vaziuosi dar pas T., ar cia iskart lankysies? Tu lyg pas O.K.?
Jo, as pas O.K. tai ji nuo pat pradziu jau ir prdeda reguliuoti ka ko kiek vartoti, ka daryti ir t.t.Taip sakant viska zino, viska dar pamena
Na, jeigu viskas bus gerai, reiks butiniausiai aukles isekot....Kaip suprantu jus irgi tokia turit, ar ne ? is kur gavot.....?
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 04, 14:43)
Jo, as pas O.K. tai ji nuo pat pradziu jau ir prdeda reguliuoti ka ko kiek vartoti, ka daryti ir t.t.Taip sakant viska zino, viska dar pamena
Pas T nezinau ar verta vaziuot.....Nes dabar kai ropliukas namie, tai reiketu paciai vairuot, abime su vyru jau sudetinga butu istrukt, o tokio pypliaus belen kiek km irgi nesitysim.....
Na, jeigu viskas bus gerai, reiks butiniausiai aukles isekot....Kaip suprantu jus irgi tokia turit, ar ne ? is kur gavot.....?
As irgi as ja lankausi
Na turejome mes ta aukle vasara, po to ji studijuot pradejo, tai ir baigesi man gerumai
Buvau pradejusi vel aukles ieskoti, bet dabar jau tuoj is to buto issikraustysim (issikeliam netoli D. Rieses) apie Kaledas, tai nezinau, ar ten ka nors sau pagalbai rasiu
Beta, tarp tavo kiskuciu bus tas pats amziaus skirtumas, kaip ir tar manuju
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 04, 14:58)
As irgi as ja lankausi
Super dantaryte
Na turejome mes ta aukle vasara, po to ji studijuot pradejo, tai ir baigesi man gerumai
Dabar pati su juo uzsiimu, bet ir jis jau didesnis, pats begioja, o ir zino, kad mamyte jo nekelia, tai ir nesipraso, as atsitupiu ant grindu, zaidzi kartu su juo ant zemes, tai taip ir atrandam ta bendra kalba
Buvau pradejusi vel aukles ieskoti, bet dabar jau tuoj is to buto issikraustysim (issikeliam netoli D. Rieses) apie Kaledas, tai nezinau, ar ten ka nors sau pagalbai rasiu
O yra ir kitas niuansas - kazkaip keista buti kartu su aukle namuose, geriau jau arba as viena namie, arba ji atskirai vaikus priziuri
Na bet ziuresim, gal busiu supermama ir susitvarkysiu su abiem kleckais
Galesime dalintis patirtimi 
Teisingai gi, bus ne pilni pusantru metuku tavo kleckui kai gims mazasis.Jeigu man viskas bus tvarkoj, tai ir pas mus bus toks amziaus skirtumas
ir gyvensim viena salia kitos
Del aukles,tai ir man atrodo, kad keistai turetu but kai aukle kartu namuose.....Bet man atrodo, jeigu asvemsiu toliau negu matysiu kaip per sita nestuma, tai man vienodai geles zydes, patogu/nepatogu, bile man nereikes mazgiaus tampyt ir bandyt neapsivemt tuo pat metu
mamules, pasidalinsiu dar vienu receptu, gal isrankiesiem valgytojam tiks ir patiks
Moliugas+obuolys ir trupuciuka cinamono.Saldu gardu, mes valgom sita bliudais tiesiog
Tik vakar pabandziau to cinamono ibarstyt, tai pavalgius paraudo labai aplink lupytes, kazkaip idomiai
Toks jausmas, kad jam gal sualergizavo gal, net nezinau....Greit praejo, bet pradzioj tai ,an visai nepatiko tas raudonumas.
Adrija, gerai, kad viduriukai taisosi.Matyt gal tikrai kazka parsivezet ir Barselonos.....O sloga praeis.Dabar sunku, bet po dienos kitos jau gyvenimas svieses
O mano galva kaip plysta, nusisausiu tuoj......Nieko nebesinori........
Adrija, gerai, kad viduriukai taisosi.Matyt gal tikrai kazka parsivezet ir Barselonos.....O sloga praeis.Dabar sunku, bet po dienos kitos jau gyvenimas svieses
O mano galva kaip plysta, nusisausiu tuoj......Nieko nebesinori........
Sveikos mamytes
gal kuri jau turejo savo pirmas mmm, man po 3 menesiu po gymdimo prasidejo treciadieni, bet jau taaip gausiai, kad atrodo nukraujosiu, rytoj varysiu pas gine, nes kaz kas nenormalaus
, paketus keiciu kas dvi -trys valandas ir jau 5 diena eina ir atrodo nemazeja
Ar kuriai nors taip buvo?ar tai normalu?ar hemoglabinas taip nenukris iki kritiniu rodikliu?
Ar kuriai nors taip buvo?ar tai normalu?ar hemoglabinas taip nenukris iki kritiniu rodikliu?
QUOTE(Sangria023 @ 2012 11 04, 19:29)
Sveikos mamytes
gal kuri jau turejo savo pirmas mmm, man po 3 menesiu po gymdimo prasidejo treciadieni, bet jau taaip gausiai, kad atrodo nukraujosiu, rytoj varysiu pas gine, nes kaz kas nenormalaus
, paketus keiciu kas dvi -trys valandas ir jau 5 diena eina ir atrodo nemazeja
man taip buvo pirmas dvi memes.Plaukiau kraujo upe
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 04, 19:35)
man taip buvo pirmas dvi memes.Plaukiau kraujo upe
Ir galva siaubingai skaudejo, nu zodziu baisu buvo 
ar ilgas ciklas buvo pirmuju memiu?bliamba tikras siaubas, atrodo po gymdimo ne taip kraujavau kaip dabar
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 04, 12:59)
Sveikinam visa gerkle
LEVANDOS KARALAITE SU PIRMUOJU YPATINGUOJU GIMTADIENIU
Levanda,sveikinam su pirmuoju tortadieniu ! Labai rimta proga!
Kaip atsventet?Kaip jauciasia mamyte?Idomu kokie jausmai uzplusta,nes man atrodo,kad bliausiu labai
Beta,dar karteli sveikinu !Net pavydu,kad taip lengvai ir greitai.Ta proga palinkesiu lengvucio nestumo,kad nekankintu jokios bedos,nesklandumai ir sunkumai
Kaip atsventet?Kaip jauciasia mamyte?Idomu kokie jausmai uzplusta,nes man atrodo,kad bliausiu labai
Beta,dar karteli sveikinu !Net pavydu,kad taip lengvai ir greitai.Ta proga palinkesiu lengvucio nestumo,kad nekankintu jokios bedos,nesklandumai ir sunkumai
Sveikutes,
Ir mes jungiames prie sveikinimu Levandai su pirmu gimtadieniu
Man taip pat si diena isimintina. Pries metus sia diena suzinojome HCG pirmuosius skaiciukus, kurie padare mus laimingiausiais zmonemis. O ir siandien musu deimanciukui 4 menesiai.
Ir mes jungiames prie sveikinimu Levandai su pirmu gimtadieniu
Man taip pat si diena isimintina. Pries metus sia diena suzinojome HCG pirmuosius skaiciukus, kurie padare mus laimingiausiais zmonemis. O ir siandien musu deimanciukui 4 menesiai.