QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 04, 10:56)
Pamenu pernai si diena buvo laaaabai grazi, sviete saulute, va jau ir metai prabego..
O musu naktele katastrofiska- maze sukos, daves, urzge, verke per miegus. Matyt, slogyte nervino, prakvepuot negalejo. Isvalyt nosi, tai abu su teciu sokom sokius, o jau klykimo buvo
Viduriukai lyg tvarkosi.. 
O musu naktele katastrofiska- maze sukos, daves, urzge, verke per miegus. Matyt, slogyte nervino, prakvepuot negalejo. Isvalyt nosi, tai abu su teciu sokom sokius, o jau klykimo buvo
Taip, pamenu ir aš, labai švietė saulė, o ir šiandien ji nušvito tuo pat metu tą valaną kai gimė M. Žiūrėjau pro langą ir taaaip visi prisiminimai smulkūs sugrįžo
Užjaučiu dėl naktelės
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 04, 11:59)
Oi, kokie dideli ir audoni sveikinimai
Aciu
vakar 10 dpi HCG buvo 81,40.T sake per akis.Bet vis tiek rytoj kartosiu
Levandut, tai kaip svenciat ?
Levandut, tai kaip svenciat ?
Nebabejoju, kad būs gražūs dideli skaičiukai
Nieko ypatingo, atėjo keletas draugų. Pasidarėm vakarienę visi drauge. Aš buvau pridariusi užkandėlių, iškepiau tortą ir viskas. Buvo daug balionų. Šventė tėveliams, bet kolkas dar ne vaikui
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 04, 21:12)
Levanda,sveikinam su pirmuoju tortadieniu ! Labai rimta proga!
Kaip atsventet?Kaip jauciasia mamyte?Idomu kokie jausmai uzplusta,nes man atrodo,kad bliausiu labai
Kaip atsventet?Kaip jauciasia mamyte?Idomu kokie jausmai uzplusta,nes man atrodo,kad bliausiu labai
Dėkui
Žinok aš pati graudinausi... tiek daug prisiminimu, tą dieną visada bus ir liks ypatinga ir svarbiausia. Perskaičiau dar dukrytės dienoraštyje savo gimdymo istoriją, viskas atgiko, net visą dieną valandas skaičiavau pagal saremius kada kokie buvo
Papildyta:
Dangutex, sveikinu ir jus su menesiukais