Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (8)

mano jauciu jauniausia 39 gimimo... irgi buna pagsdina kad ka sau pasidarys,nes ale jos as neziuriu....
Atsakyti
Nežinome kaip elgtis... tikrai niekas neplanuoja tiesiai į teismus bėgti..... Diagnozavo santariškių klinikose 2008m. tuo metu vadinosi Neurologijos centras Nervų ligų skyrius... diagnozę patvirtino 2 profesoriai ir sk. vedėjas. Na kas liečia blatų... tai manu čia ne ta liga, kurią "pa blatu" gautum... Jautėsi po to visada ganai prastai, visada svyruodavo nuotaikos... dirglus, irzlus viskuo nepatenkintas, vietos nerandantis.... tokią reakciją davė Jasnal vaistai..... (donezepilis) Čia taip paaiškino Vilniaus respublikinėje psichiatrijos ligoninėje. Na o dėl diagnozės dabartinės... tai baltu ant juodo parašyta-organiniai sutrikimai pasirašo gydytojų konsiliumas ir sk. vedėjas..... Beje visi iki tol vaistai nuimti, t.y. donezepilis, mirtazapinas ir elicea...(čia du antidepresantai) nes pasirodo jie visai netinka jam, trikdo ir spaudimo ir širdies reikaliukus ir bla bla bla... Vakar parsivežėm iš ligoninės, nežinau, kaip bus paskiau, bet man truputį per daug paslopintas, kažkoks žvilgsnis bukas į niekur, net gaila žmogaus, bet pats sakosi, kad šviesiau akyse....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giletaite: 27 kovo 2013 - 13:50
QUOTE(giletaite @ 2013 03 27, 14:46)
Nežinome kaip elgtis... tikrai niekas neplanuoja tiesiai į  teismus bėgti..... Diagnozavo santariškių klinikose 2008m.  tuo metu vadinosi Neurologijos centras Nervų ligų skyrius... diagnozę patvirtino 2 profesoriai ir sk. vedėjas. Na kas liečia blatų... tai manu čia ne ta liga, kurią "pa blatu" gautum... Jautėsi po to visada ganai prastai, visada svyruodavo nuotaikos...  dirglus, irzlus viskuo nepatenkintas, vietos nerandantis.... tokią reakciją davė Jasnal vaistai..... (donezepilis) Čia taip paaiškino Vilniaus respublikinėje psichiatrijos ligoninėje. Na o dėl diagnozės dabartinės... tai baltu ant juodo parašyta-organiniai sutrikimai  pasirašo gydytojų konsiliumas ir sk. vedėjas..... Beje visi iki tol vaistai nuimti, t.y. donezepilis,  mirtazapinas ir elicea...(čia du antidepresantai) nes pasirodo jie visai netinka jam, trikdo ir spaudimo ir širdies reikaliukus ir bla bla bla... Vakar parsivežėm iš ligoninės, nežinau, kaip bus paskiau, bet man truputį per daug paslopintas, kažkoks žvilgsnis bukas į niekur, net gaila žmogaus, bet pats sakosi, kad šviesiau akyse....

Mano mamai nuo irzlumo ir piktumo gydytoja buvo išrašius Tiapridallį. Jai labai padėjo. Tie vaistai neužslopina, bet ir nuima tuos simptomus. Šiandien buvau pas ją, tai pagal visas būsenas manau prašysiu gydytojos, kad vėl išrašytų.
Atsakyti
Mums paskyrė quetiapine ir trazodoną... bijome, kad nebūtų labai apsiblausęs, nes jis toks pakankamai veiklus būdavo, kol neuždepresuodavo... tada liūdėdavo ir irzlus būdavo, o vakar toks man net baisu... žiūri bereikšmiu žvilgsniu į niekur... kalba palėtintai.... nu ne tas žmogus... kaip ne mūsų senolis.... kažkoks svetimas žmogus.... visi tą pastebėjome... o kai paklausiau daktarės ar galima dozes mažinti? tai jokiu būdu.... nu blyn ... negi taip ir gyvens rūke?
Atsakyti
tiapridali ir manoji gere... db nebe. nera reikalo.
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2013 03 27, 16:19)
Mums paskyrė quetiapine ir trazodoną... bijome, kad nebūtų labai apsiblausęs, nes jis toks  pakankamai veiklus būdavo, kol neuždepresuodavo... tada liūdėdavo ir irzlus būdavo, o vakar toks man net  baisu... žiūri bereikšmiu žvilgsniu į niekur... kalba palėtintai.... nu ne tas žmogus... kaip ne mūsų senolis.... kažkoks svetimas žmogus.... visi tą pastebėjome... o kai paklausiau daktarės ar galima dozes mažinti? tai jokiu būdu.... nu blyn ... negi taip ir gyvens rūke?

quetiapina mano mama geria miegui. Jis slopina ir sukelia mieguistumą.
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 03 27, 12:11)
maniškė pagal pasą 1920ų gimimo ( 93), o realiai 1926ų (87)
Pas mus tai ji negrasina kitiems, kad ką padarys, bet grasinasi, kad pati sau pasidarys ką nors ir tai gulės ant mūsų sąžinės...

merga, kiekvienas žilas plaukas tai praleista proga... o maniškis tai dar ir pusplikis... tai jau nuo svetimų pagalvių. vis jam kartoju, kad visur savo pagalvę nešiotųsi, kad daugiau nepliktų biggrin.gif

Mano anytai birželio vydury sukakos 85.
pilnatis veikia doh.gif .Vakar ir šiandien bujoja. tik jei karapuzike,bandys anuos suženyti nušausiu lotuliukas.gif

Na zodziu o musu generolas tai jau planuoja orams atsilus i darzu sodinima pulti, mama uz galvos griebiasi sako kas bus kai su zaizdotom kojom i zemes sulys gi uzkretima pasigaus , na o jis nepergyvena sako gi upelis yr nueisiu nusiplausiu i tavo gryčia nebelysiu eisiu i sandeliuka gyvent , o su tuo upeliu tai sakės zinokit, jis vasara jame prausias ( aisku ne kasdien, nes jam praustis tai kaip vampyrui česnakas, tiesiog baimė vandens, na mes tokias išvadas padarėm) iki to upelio jis basas nueina ( kokie 300metru iki jo) ir basas pareina, nesinesa jokiu ranksluosciu o ir prausias tipo pabraido ir tiek, gryzes BŪTINAI turi nueis ir pagulėt dažnai mamos pervilktuose pataluose, nu zodziu griūk negyvas, oi čia apie ji dar gali kelis tomus prirašyt, ziema uzplaukia seniui ir neina i tualeta myza i buteli ir daznai atsisako išnest, man net baisu gi jis ten neprausia nesišluosto, mamai išvis nuo chemikalu naudojimo chlorkiu visokiu nuo ranku oda nusiners, senelis gyvena savo kambaryje jis ačiū dievui nėra pereinamas, tai kitus namo kambarius pvz virtuve kolidoriu kur jis praeina tai dezinfekuoja kasdiemn po kelis kartus, jai sitokiai tvarkingai moterėlei košmaras su tokiu tvarkymusi, negali paliktš jokio maisto virtuvėje nes seniokas gali idet ko, vis pagrasina, zodziu aš vis tik manau kad pas jus dar nėra taip, na nejaugi ir pas jus tokia situacija, čia tik riešutėliai parašyčiau ir dar bet gal geriau nereikia

Manoji turi savo butą,bet be dujokaukės nebeieisi,mano nagai ir kaip sloksniuotas napoleonas nuo chemikalų,per pirštines jama verysad.gif .Na ir laukia daržų . Aš saviškę kol numaudau tai būnu visa nudraskyta unsure.gif O šiaip visa kita kaip ir pas visas.
Aš su savo anyta kariauju 13 metų (7 metus gyvenome atskirai,bet ir ten pasiekdavo)

Karapuziuk,ko ,tu, varai ant to mūsų Vytioko lotuliukas.gif ,atsiimk savo žodžiu abratnai,ir visai ne trynė svetimų pagalvių,o nuo mūsų visų jį supančių bobų ir nupliko vien mūsų "mylimos"uošvienės ko vertos rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,Mes jam peruką gal galim suvairuoti. blush2.gif tongue.gif

topsecret.gif maniškei geriausias uspakajoncas musek būtų http://www.15min.lt/...isbololazda.jpg ax.gif ax.gif biggrin.gif

einu pas ją o tai sakė,kad telikas neberodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2013 03 27, 17:58)
quetiapina mano mama geria miegui. Jis slopina ir sukelia mieguistumą.

Jolantoska, Jus gi raset, kad Jusu mama sveiko proto. Tai kam tokie vaistai? Su tais raminamaisiais toliau sau i ateiti tikrai prisidrsit... Ar slaugos ligoinej juos vsiems skiria?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 03 27, 19:57)
Karapuziuk,ko ,tu, varai ant to mūsų Vytioko  lotuliukas.gif ,atsiimk savo žodžiu abratnai,ir visai ne trynė svetimų pagalvių,o nuo mūsų visų jį supančių bobų ir nupliko vien mūsų "mylimos"uošvienės ko vertos  rolleyes.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,Mes jam peruką gal galim suvairuoti. blush2.gif  tongue.gif

ne ne nevarau...
Aš kitaip padariau. 2u numeriu su mašinka nuvarau ir turiu namie jauną forsą wub.gif tuoj 20 metų atjaunėja.. tik sakė žiemą šalta, nu bet tai tegu tik nesiskundžia... kiek mes su kalgotkėm žiemą prisilakstom, su kablukais per ledą ir panašiai ....Grožis reikalauja aukų.
Nu tai leiskit jus juos į daržus. Pripirkit sėklų, cibulių sodinukų... tai tik kapstosi, kad nori... vis užsiėmimas, mažiau zyzimo. O jei dėl tų bacilų ir visko tai .. ai.... nu taip kaip yra blogiau nebus...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 03 28, 01:42)
Jolantoska, Jus gi raset, kad Jusu mama sveiko proto. Tai kam tokie vaistai? Su tais raminamaisiais toliau sau i ateiti tikrai prisidrsit... Ar slaugos ligoinej juos vsiems skiria?

Sveiko proto , bet nemiega naktim. Todėl ir išrašė. Išrašė šeimos gydytoja. Nežinau kaip kitiems, bet dauguma ten tų gyventojų su raminamaisiais. Tik nežinau su kokiais.
Atsakyti
Įdavėm keletą senų žurnalų , kad vartytų ir plėšytų - veiklos turėtų , tai susikišo į rankinuką , vieną susisuko ir juo mušasi , kai bandai sauskelnes pakeisti . Į keičiamas sauskelnes sugeba naktinius susikišti . O kur dar maisto atsargos saugojamos rankinuke . smile.gif
Atsakyti
baisu.... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti