Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (8)

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 03 28, 13:45)
Įdavėm keletą senų žurnalų , kad vartytų ir plėšytų - veiklos turėtų , tai susikišo į rankinuką , vieną susisuko ir juo mušasi , kai bandai sauskelnes pakeisti . Į keičiamas sauskelnes sugeba naktinius susikišti . O kur dar maisto atsargos saugojamos rankinuke .  smile.gif

Maniškė tai mane bijo mušti... nors labai jau norėtų biggrin.gif vis karts nuo karto paklausia ar aš vis dar pistolietą turiu.. aš tuoj užvierinu tai jo jo turiu turiu. Tai pati save nuramina ir susiima į rankas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 03 28, 08:00)
ne ne nevarau...
Nu tai leiskit jus juos į daržus. Pripirkit sėklų, cibulių sodinukų... tai tik kapstosi, kad nori... vis užsiėmimas, mažiau zyzimo. O jei dėl tų bacilų ir visko tai .. ai.... nu taip kaip yra blogiau nebus...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sexy vaikis bigsmile.gif
o ,taip tikra ties,tik aš jau 7 metus kabliukų negalių nešioti lotuliukas.gif
O gal jiems dar ir smįlio dėžę su navarotais padaryti biggrin.gif
Su saviške šiandien ryte susikapojau negyvai doh.gif visą dieną kol darbavausi,iš galvos neišėjo jos žodžiai,užgavo labai stipriai
Papildyta:
Paskolinktą daiktą ir man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 03 28, 15:32)
Maniškė tai mane bijo mušti... nors labai jau norėtų biggrin.gif vis karts nuo karto paklausia ar aš vis dar pistolietą turiu.. aš tuoj užvierinu tai jo jo turiu turiu. Tai pati save nuramina ir susiima į rankas  lotuliukas.gif

Reikės ir man "įsigyti pistoletą" dabar tik "važiuojam valgant į jos sodybą ir jei nebaigs valgyti ar mušis - nenuvažiuos " tai klauso . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 03 28, 17:45)
Paskolinktą daiktą ir man  lotuliukas.gif

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 03 28, 19:25)
Reikės ir man "įsigyti pistoletą" dabar tik "važiuojam valgant į jos sodybą ir jei nebaigs valgyti ar mušis - nenuvažiuos " tai klauso .  smile.gif

o tu galvoji aš rimtai jį turiu ??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mirksiukas.gif
Kažkada buvo tokia kalba kai ji paklausė ar turiu, tai juokais pasakiau , kad turiu doh.gif Tai dabar vis prisimena. O kai suabejoja ir paprašo parodyti tai taip piktai pažiūriu ir paklausiu : " Gal atsinešti ?" tai tuoj nurimsta ir sako : " ne ne .. nereikia... "
Tep kad nepatentuotas dalykas, gasdinkite ir jūs savo auksus
Atsakyti
Reikės pabandyti . smile.gif
Atsakyti
Tai kas, kad šiemet toks pavasaris vėlyvas
Ir nematyti tėviškėj pražydusių žibučių.
Tegul Velykų džiaugsmas kiekvienoj širdy bus gyvas
Su beržo šakele ir kraitele margučių.

gathering.gif bukim linksmos ir nors inutei pamirskim savo vargus 4u.gif
VISAS SWEIKINU SU ARTEJANCIOM SV.VELYKOM
Atsakyti
Pavasaris visus bučiuoja,
Kiaušiniai ant stalų marguoja.
Džiaugsmo Jums Velykų rytą!
Apmėtykit kiaušiniais vienas kitą!

SVEIKINU IR AS VISAS SU VELYKOMIS.... smile.gif smile.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O pas mane šiandien namuose buvo revoliucija ir po šturmo visą vakarą sėdim su Mb prie TV ,aš dar kompą ant kelių užsimetus ir visiškai jokiomis šventėmis net nesinori gyvent. Prispjaudė dūšią ir laimingai atėjusi vakare padrebė mažus saldainukus kiaušinio formos pavakarieniavo ir išėjo...

Mergaitės,
Sveikinu visas su gražia šeimos švente,kurioje yra atiduodama pagarba motinai-gyvybės davėjai,nes būtent ji velykaitį išdalina visiems namiškiams
Kadangi mes esame ir mamos, ir žmonos, ir marčios, ir būtent mes laikome visus namų kampus ir visą kitą ant savų pečių.
Todėl linkiu ,gerovės,antrųjų pusių palaikymo, supratimo ir ramybės 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Mergicos,

Kantrybės, ištvermės, stiprybės ir kuo daugiau džiugių akimirkų . Su šv. Velykom !
Atsakyti
Tegul gyvenimas būna toks šviesus, kaip kiaušinio baltymas, te saulėtas - kaip kiaušinio trynys, o sunkumai - trapūs, kaip kiaušinio lukštas. Su šv. Velykom!
user posted image
Atsakyti
Aciu, mielos drauges uz sveikinimus. As taip pat sveikinu visas su grazia pavasario svente, visoms linkiu, kad butu kuo daugiau sviesiu, graziu akimirku, kad nepaluztumet kryzeli nesdamos, kad viskas seimose butu gerai..., kad musu ligoniukai turetu kuo daugiau svekatos ir sveiko proto 4u.gif smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 01 balandžio 2013 - 21:05
Sveikos gyvos po švenčių.

Kaip jas praleidot ? Aš buvau mamą parsivežus namo, tai pasibuvom , pasibendravom, paverkėm. Vakar parvežėm atgal. Liūdna, bet ... Šiandien susiskambnom jau liūdesio nebelikę, žvali , smagi ruošias pasivaikščiojimui.
Atsakyti