Įkraunama...
Įkraunama...

ABC DESIGN vežimėliai

mes Vilniuj pirkom tiesiai is parduotuves savininkes ranku del to visos trys dalys tiek pgiai ir atsiejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga_: 21 liepos 2008 - 17:20
QUOTE(gutė* @ 2008 07 19, 21:18)

Tai gerai, nes lopšiukas pvz.:  Chicco tik 72 cm- tai mažytis tikrai.
kaip kur? blush2.gif  Nes 2 dalys be kėdudtės 1690 kainuoja Megoj, na dar internete yra.

su SM nuolaidu kortele Dominukas 20 % nuolaida taiko ABC prekems, tai man is panevezio i Mega apsimokejo nuvaziuot ir nusipirkti vezima, nei pirkt Pnvz is vaiku miesto su 15 % (beto Dominuke dar ir be nuolaidos pigiau nei Vaiku mieste, tai as daugiau ne 500 lt sutaupiau, nes i Kauna vaziavau egzo laikyti smile.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirkome ABC design rodeo, 3 dalys, manevringas, Gariūnuose už 1400 lt (parduotuvėse apie 2000 toks).
Atsakyti
O kaip Jums abc design lopsys? kazkaip vat as vis negaliu apsisprest..man jis toks mazutis atrodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake_blondy @ 2008 07 24, 14:15)
O kaip Jums abc design lopsys? kazkaip vat as vis negaliu apsisprest..man jis toks mazutis atrodo sad.gif

Prie skirtingų važiuoklių ir lopšiai skirtingi.
Atsakyti
Ačiū mamytės už atsakymus 4u.gif

Lopšys turėtų būti jaučiu į ilgi kokį 80 cm, bet ir man atrodo bbc lopšiai mažiukai- vaikutis lapkritį gims- tai bijau apsirikt- po to kankinsiuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2008 07 26, 08:51)
Ačiū mamytės už atsakymus 4u.gif

Lopšys turėtų būti jaučiu į ilgi kokį 80 cm, bet ir man atrodo bbc lopšiai mažiukai- vaikutis lapkritį gims- tai bijau apsirikt- po to kankinsiuos doh.gif

ABC design 4-tec iš vidaus 33 pločio, 77 ilgio.
Atsakyti
sveikos, perskaiciau tema, bet lyg ir neradau jokios informacijos apie abc design take off sportinuka. mes ji turim, bet norim suzinoti, ar jame yra tik viena nugarytes padetis? ar galima atloseli kazkaip nuleisti zemiau? gal yra mamyciu, kurios turi si vezimuka ir galetu pasidalyti patirtimi? aciu!
Atsakyti
QUOTE(akytes @ 2008 07 28, 11:33)
sveikos, perskaiciau tema, bet lyg ir neradau jokios informacijos apie abc design take off sportinuka. mes ji turim, bet norim suzinoti, ar jame yra tik viena nugarytes padetis? ar galima atloseli kazkaip nuleisti zemiau? gal yra mamyciu, kurios turi si vezimuka ir galetu pasidalyti patirtimi? aciu!

Jei skaitai vokiškai ar angliškai, daugiau sužinosi tinklapyje ABC.
Atsakyti
QUOTE(cabra*urbana @ 2008 07 27, 19:09)
ABC design 4-tec iš vidaus 33 pločio, 77 ilgio.

ABC design Praly luxe lopselis ar nesyne kaip ja pavadint smile.gif is vidaus 27 plocio, 71 ilgio.. nu bet man ovaiksi jau dabar 71 ale puikiausiai dar isispraudziam hihihi.gif
nors tik parsivezus naujagimi atrode kad vos telpa (gimem 60 cm ugio) hihihi.gif
Atsakyti
taigi va, kad abc design take off'o instrukscijas tai as perskaiciau, bet niekaip nerandam mes tu dvieju padeciu. yra tik viena - vaikelis gali sedeti, o atlenkti sedynes atloselio, mums neisiena. gal kam nors pavyko?
Atsakyti
QUOTE(akytes @ 2008 07 29, 00:01)
taigi va, kad abc design take off'o instrukscijas tai as perskaiciau, bet niekaip nerandam mes tu dvieju padeciu. yra tik viena - vaikelis gali sedeti, o atlenkti sedynes atloselio, mums neisiena. gal kam nors pavyko?

ju puslapyje raso Rückenlehne in Sitz- und Ruheposition verstellbar
kas turetu reiksti kad gali buti arba pilnai sedima arba gulima - blush2.gif kazkaip net nepamasciau kad gali netureti daugiau variantu.....

o kazin sketuku tipo vezminuku tokiu modeliu kaip raso www yra pirtk musu parduotuvese? Primo, Giro, Amigo?
Atsakyti