Įkraunama...
Įkraunama...

ABC DESIGN vežimėliai

Take off kiek žinau yra tik viena-sėdima padėtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane ABC rodeo domina, kazi kokie atsiliepimai turinciu si vezimuka? 4u.gif
Atsakyti
JURGA norėjau tavęs paklaust ar jau išbandei ABC Design 3-Tec vežimėli?nes mane irgi toks labai domina.ir kaip tik mes šį šeštadieni važiuojam į vilniu,tai gal gali pasakyt kokioj parduotuvėj pirkai ratus? ax.gif
Atsakyti
Nusižiūrėjom ir mes ABC Design Rodeo. Bėda tik ta, kad Vilniuj matėm dvi spalvytes (viena iš jų man labai patiko) pigesnes, nei kitos, o va Šiauliuose jos 200lt brangesnės, nei Vilniuj blink.gif Nu ir nesąmonė doh.gif Negi teks trenktis į Vilnių tokį kelią, kad nusipirkt vežimėlį?... Neapsimoka...
Atsakyti
As irgi labai norejau ABC desing 3TEC vezimuko ir siandien isigijau. O dabar susirupinau. Pardavejai man aiskino, kad ratai nepripuciami, o stai lietuviskoje instrukcijoje-priede rasoma, kad pripuciami (originalios insktrukcijos kazkodel negavau, reiks teirautis parduotuveje). Tik neradau, kur jie ten puciasi g.gif Taip pat tik dabar suvokiau, kad sportineje dalyje nera jokio uzkloto kojoms, o teks naudoti kovo-balandzio men turbut, ar buna pirkti atskirai?
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2008 08 04, 22:28)
As irgi labai norejau ABC desing 3TEC vezimuko ir siandien isigijau. O dabar susirupinau. Pardavejai man aiskino, kad ratai nepripuciami, o stai lietuviskoje instrukcijoje-priede rasoma, kad pripuciami (originalios insktrukcijos kazkodel negavau, reiks teirautis parduotuveje). Tik neradau, kur jie ten puciasi g.gif Taip pat tik dabar suvokiau, kad sportineje dalyje nera jokio uzkloto kojoms, o teks naudoti kovo-balandzio men turbut, ar buna pirkti atskirai?

Priedus galima užsisakyti per parduotuvę, o pažiūrėti čia
Atsakyti
o as vakar nusipirkau ABC Design 3-tek vezimeli 4u.gif koju uzklotu yra atskirai pirkti nes mums pardaveja sake.bet dar neisigijom mes, nes tik rugseji gims lelius tai ytariu kad mums ziema jo neprireiks,o pavasari ir isigysim jei prireiks. 4u.gif, o del ratu tai gera klausima uzdavei? g.gif reiks ir man issiaiskint kaip ten istikruju yra. doh.gif
Atsakyti
Nu kad ABC Design 3-tec tikrai nesipucia ratai,gal tau kokio kito modelio abc design lietuviskas vertimas papuole,del pripuciamu ratu. g.gif
Atsakyti
Panasu, kad issiaiskinau. Ratai nepripuciami (tik instrukcijoje taip parasyta - matyt deda ta pacia instrukcija su visais modeliais).
Atsakyti
bet man tai 3-tec vezimeliai tai superiniai thumbup.gif tikiuosi neteks nusivilt juo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 08 02, 13:48)
Nusižiūrėjom ir mes ABC Design Rodeo. Bėda tik ta, kad Vilniuj matėm dvi spalvytes (viena iš jų man labai patiko) pigesnes, nei kitos, o va Šiauliuose jos 200lt brangesnės, nei Vilniuj  blink.gif Nu ir nesąmonė  doh.gif Negi teks trenktis į Vilnių tokį kelią, kad nusipirkt vežimėlį?... Neapsimoka...

Kažin, negalima užsisakyti internetu? unsure.gif Dominuko puslapyje yra užsakymo formos.

Mes šiandien nusipirkom Rodeo... Jis vienas lengviausių universalių vežimėlių LT rinkoje thumbup.gif Daugeliu atžvilgių jis mums pasirodė tobulybė. Vienintelis, kas nelabai patiko - kad sportinėje dalyje nėra visiškai gulimos, t.y. visiškai tiesios padėties. Bet ta tiesi padėtis visuomet prideda vežimėliui svorio, o mums buvo svarbu lengvumas ir kartu nemaži ratai, kas sunkokai suderinama.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 08 15, 13:39)

Mes šiandien nusipirkom Rodeo... Jis vienas lengviausių universalių vežimėlių LT rinkoje  thumbup.gif Daugeliu atžvilgių jis mums pasirodė tobulybė. Vienintelis, kas nelabai patiko - kad sportinėje dalyje nėra visiškai gulimos, t.y. visiškai tiesios padėties. Bet ta tiesi padėtis visuomet prideda vežimėliui svorio, o mums buvo svarbu lengvumas ir kartu nemaži ratai, kas sunkokai suderinama.

mes irgi vakar nusipirkom siuos ratus bigsmile.gif tai visa vakara zaidziau surinkinedama, isrinkinedama - dar kaip viena didziausiu pliusu prideciau, kad sportinuka galima "sukioti", t,y, vaikelis gali tiek i mama buti atsisakes, tiek nuo mamos nusisukes. Minusiukus ir as izvelgiu tame, kad nera gulimos padeties ir kad lopsiukas truputi "siubuoja", dar nusipirkau kokosini ciuzinuka, nes esantis komplektacijoje - mano nuomone per minkstas naujagimiui - bet kiek ziurejau vezsimelius - jau buvome nusprende tam reikalui ir 2000 lt paaukoti, bet pagal kaina, kokybe ir man reikalingus parametrus - issirinkom butent si vezimeli, tikiuosi nenusivilsim. biggrin.gif Daugiau pakomentuoti galesiu kai jau stumdysiu savo maziuka (rugsejo pabaigoj, spalio pradzioje mirksiukas.gif )
Atsakyti