QUOTE(Miaška @ 2012 11 05, 21:08)
Mano mama taip darydavo, bet man tas taukas visada kiaule smirdėjo, ir labai pagadindavo visų kepinių skonį, todėl savo šeimoje taukų nepraktikuoju.
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2012 11 05, 22:56)
Kiaulių taukai yra tobulas gėris, kai kepame bulvinius blynus, net garsūs šefai pataria bulviniams patiekalams naudoti kiaulių taukus
didesnio siaubo nebuvau ragavusi
mb prisimines caro ruriko(t.y. deficito) laikus prisimine, kad anksciau bulvinius blynus kepdavo ant kiaules tauku, paprase iskepti butent ant tauku
iskepiau, tai man jie turejo specifini poskoni,nemalonu... o kitas dalykas, kad tiek as, tiek vaikai, valgom vesesnius ir jei lieka istampom saltus

tai pravese jie pasidare kazkoks taukuotas daiktas, o atvese isvis sustingo i viena riebu gabala

ismeciau

o jau apie valyma net nekalbu

taukai taip taskesi, kad ju buvo visur, valiau kai viskas atauso, tai sustinge tauku lasiukai

jei taip daznai reiktu valyti
mes dabar kepam ant to lydyto sviesto, kai ka ant aliejaus
Sotto is kur zinai, kokia tavo kraujagysliu bukle
kazkiek primena sena situacija, kai senuose namuose vonioje nesilde gyvatukas. issikvietem bendrijos santechnika(nagi raktus nuo visokiu rusiu, kur kranai visokie turi), tai jis pradzioj sako- jus cia bute radiatoriu vietas keitet, wc panaikinot gyvatuka, uz tai dabar blogai sildo. mb paeme ir atjunge musu buta nuo bendros sistemos ir klausia kodel laiptinej ateinantis gyvatuko vamzdis vistiek saltas, o priesingos puses butu karstas.

tai santechnikas tuomet sako mb- jums kiek metu

tai va pas zmogu kraujagysles kalkeja, va tavo irgi kemsasi, siaureja,tai ir su vamzdziais, tipo taippat

reikejo girdeti ka mb jam apie tas kraujagysles atsake
(pajudino daktara dirbanti toje srityje, kur apie kraujagysliu ''uzsikimsima'' zino bene viska)