Įkraunama...
Įkraunama...

PC popamokinė veikla-Gimtadieniai

Taigi, per tą beprotišką šiandienos tempą nespėjau pasidžiaugt ir padėkot (pasirodysiu tik rytoj- tingiu šiandien jau skanerį kurt blush2.gif ).
Didžiulį ačiū sakau Nusishypsom- jau tokią fainulką gauruotą draugę gavau, kad visą dieną vis žiūrėjau biggrin.gif O ir prirašyta taip... Pagal niką biggrin.gif Skaičiau ir šypsojaus. Ir vėl. Ir dar biggrin.gif biggrin.gif

Ir nuo Loretoido gavau visišką fainulką! Net mama cyptelėjo iš pasitenkinimo pamačius biggrin.gif Ačiū! thumbup.gif
Atsakyti
Ai, bet vis tiek tie atvirukai akis badė, šnibždėjo "parodyk mus, parodyk", tai teko tingulį nugalėt biggrin.gif

Taigi, gražuoliai. Aveliški linkėjimai iš Nusishypsom:
user posted image

Ir Loretoido Bonifacijus su priminimu, kad reikia atsipūsti po maratono:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pa_radize: 20 gruodžio 2012 - 23:30
Vakar radau dar krūvelę įvairių atvirukų thumbup.gif Iš jų ir pora gimtadieninių. Didelį dėkui sakau Sayonarai- kai tik pažiūriu, taip ir kikenu, ypač paskaičius komentarą lotuliukas.gif
Ir už gražuolį dėkoju Margaritai40. Ir už atviruką, ir už gražius žodžius ir palinkėjimus wub.gif
Vėliau nuskanuosiu ir pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pa_radize @ 2012 12 20, 23:30)
Taigi, gražuoliai. Aveliški linkėjimai iš Nusishypsom:

Ir Loretoido Bonifacijus su priminimu, kad reikia atsipūsti po maratono:

koooookie fainuoliai!
Atsakyti
QUOTE(pa_radize @ 2012 12 23, 13:42)
Vakar radau dar krūvelę įvairių atvirukų  thumbup.gif  Iš jų ir pora gimtadieninių. Didelį dėkui sakau Sayonarai- kai tik pažiūriu, taip ir kikenu, ypač paskaičius komentarą 

smagu, kad jau gavai smile.gif
dėl komentaro tai sorry, aš parašiau ir pagalvojau, o vdrug įsižeisi, o man kas ant seilės užplaukė, tą ir prirašiau biggrin.gif
Atsakyti
Baik tu! Kaip tik taip juokiaus, pirmą kartą paskaičius lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pa_radize @ 2012 12 23, 13:54)
Baik tu! Kaip tik taip juokiaus, pirmą kartą paskaičius  lotuliukas.gif  thumbup.gif

nu tai gerai, nes mane toks juokas paėmė, kai pagalvojau, kad gimtadienis tarp Kalėdų ir NM biggrin.gif ir tas vaizdelis toks nu TOKS į temą buvo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
parodykit ir mums gi
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 12 23, 14:26)
parodykit ir mums gi

na ten toks iš incognito, kur Senis veidu į pusnį skrenda.. nu mano pirma asociacija buvo " mano gimtadienis būtų tarp K. ir NM, tai va taip va ir jausčiausi". nu ir nusiunčiau vargšei luokei biggrin.gif
Atsakyti
Suskubau nuskanuoti ir pasirodyt biggrin.gif
Margarita40 thumbup.gif
user posted image

Ir Say lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Kadangi dalyvauju naujam sezone, sugalvojau ir temą gimtadienių paskaitinėt, ale gerai kad įlindau, o tai būčiau pa_radize gimtadienį pražiopsojus... nors ir taip jau šiek tiek vėloka, bet bėgu ieškot, skaityt, rašyt... biggrin.gif
Atsakyti
Na neveltui šiandien užsukau į gimtadienius... paštadėžėj jau radau 3 sveikinimus.... thumbup.gif
Nieko nelauksiu, rodysiuos iš kart... biggrin.gif

Taigi
Nuostabus atvirukas ir palinkėjimai nuo Kibirkštėlės (kaip tik apie langus skraido tokie pat paukštukai) thumbup.gif
user posted image

Krūtas ir nusiteikęs rimtai pašėlt katinas nuo Skirmulės thumbup.gif
user posted image

Ir juodas žaliaakis kašakas nuo Liniotės thumbup.gif
user posted image

Net du talismanai vienu kartu, reiškia geri bus metai tongue.gif

Nu kaip fainai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulina: 28 gruodžio 2012 - 12:32