Įkraunama...
Įkraunama...

PC popamokinė veikla-Gimtadieniai

QUOTE(pa_radize @ 2012 12 29, 11:48)
Taip pat ačiū sakau Liniotei už linksmą avytę ir Kibirkštėlei už grakštumą, kuris man toli kaip mėnulis  lotuliukas.gif  kadangi dabar darbe, atvirukų ieškojau internetuose. Šitų dviejų nepavyko greit rast, tai pasirodysiu iš namų  wub.gif

Aš galiu palengvint tau gyvenimą ir parodyt savąjį blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Nu jau Pečkinas thumbup.gif

Ir aš šiandien gavau porą gimtadieninių...
Kašakas, talismanas ir pasiruošęs visur ir visad mane ginti nuo Margarita40
user posted image

Ir prieskonių (gyvenimui pagardint tiks) nuo Tik aš
user posted image

Smagu thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasitikslinti ax.gif Naujas ratas prasideda nuo Naujų metų. Tai gal ir naujam dokumente (2013m) nereiktų Pa_radizei žymėtis jau iš ko gavo smile.gif
Nes ji sužymi ir kažkas nutrina, nes kartą užėjau buvo tuščia, kitą kartą vėl buvo sužymėta smile.gif
Aš čia tik tikslinuosi... nes kažkaip viskas iš kito galo ten eina hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2012 12 29, 19:18)
Noriu pasitikslinti ax.gif Naujas ratas prasideda nuo Naujų metų. Tai gal ir naujam dokumente (2013m) nereiktų Pa_radizei žymėtis jau iš ko gavo smile.gif
Nes ji sužymi ir kažkas nutrina, nes kartą užėjau buvo tuščia, kitą kartą vėl buvo sužymėta smile.gif

Berods buvo nutarta, kad pradedam nuo luokės. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2012 12 29, 19:18)

Na, kiek pamenu, ne kartą buvo tikslintasi dėl to (pati irgi tai dariau). Kadangi išlindo, jog Margaritos40 gimtadienis gruodžio antroj pusėj, paskui ir mano "išlindo", buvo nuspręsta, kad ratą pradedam nuo mūsų biggrin.gif
(na, o jei kažkas nutrina specialiai sužymėtus, tai tam kažkam nederėtų taip daryt... ax.gif )
Papildyta:
Ai, o dar apie gimtadienius...
Išsireikalavau sau kelionę trumpą į Rygą- gi čia pat, ranka paduot, o vis nenuvažiuojam į tą galą biggrin.gif
Tai va, šokom į mašiną ir nulėkėm. Kaip gražu... wub.gif Lemputės, muzika, parkai, kalėdiniai miesteliai. Pasaka. Norėjos pasilikt dar dar biggrin.gif Tik va atgal kol grįžom. Nulijo, šaltukas vos vos spustelėjo, ir keliuose- čiuožykla doh.gif Vilkomės kaip vėžliai.
Taip kad atsargiai, kad vairuot planuojat
Atsakyti
o tai kaip tada sužymėsi kai kitais metais ateis eilė g.gif biggrin.gif arba lentelę reikia tobulint arba pradėt ratą su užskaitymais nuo sausio mėn gimtadieninių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2012 12 29, 23:53)
o tai kaip tada sužymėsi kai kitais metais ateis eilė g.gif  biggrin.gif arba lentelę reikia tobulint arba pradėt ratą su užskaitymais nuo sausio mėn gimtadieninių 4u.gif
Va ir aš tą patį galvojau, jei ten 2013 metų, tai kai ateis jų galas tai jau vėl reiks į kitus metus (2014) žymėtis laugh.gif
Matyt būsiu praleidus pro akis, nes lyg SH sakė, kad nuo sausio pradedam g.gif
Atsakyti
O aš kažkaip nematau problemos tame, kad tie gimtadienių metai prasideda nuo gruodžio unsure.gif
O apie tai tikrai buvo kalbėta šitoj temoj, gal tik praleidot pro akis biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi nelabai įsikerttu kame problema. Ar žymėjime, ar tame, kad kažką sveikint reikia, ar dar kažkame? Nes čia kalbėjom ir sutarėm, kad ratą pradedam gruodinukėmis.
Atsakyti
aš supratau, kad ratą pradedam pa_radize, ir ji jau žymi (aš taip supratau).. tongue.gif
Atsakyti
Problemos kaip ir nėr.
Nors buvo sutarta nuo sausio, aš sau ir laukiu tų sausio merginų, dažnai prie kompo neprisėsdama.
O dabar pasirodo, kad jau vėluoju ir reikia pasitempti biggrin.gif
Tik tiek smile.gif
Bet pala, Margarita_40 irgi gruodžio, ir ją reikėjo sveikint? doh.gif blush2.gif Ar ji nesusižymėjo.... Va jau dabar pasimečiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 30 gruodžio 2012 - 21:01
QUOTE(Dieter @ 2012 12 30, 20:59)
Problemos kaip ir nėr.
Nors buvo sutarta nuo sausio, aš sau ir laukiu tų sausio merginų, dažnai prie kompo neprisėsdama.
O dabar pasirodo, kad jau vėluoju ir reikia pasitempti biggrin.gif
Tik tiek smile.gif
Bet pala, Margarita_40 irgi gruodžio, ir ją reikėjo sveikint? doh.gif  blush2.gif Ar ji nesusižymėjo....  Va jau dabar pasimečiau...

buvo sutarta/nutarta/siūlyta kad Margarita sveikina kas nori, ir ji nežymi lentelėj .... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti