Įkraunama...
Įkraunama...

PC popamokinė veikla-Gimtadieniai

QUOTE(pulina @ 2012 12 28, 12:31)
Nuostabus atvirukas ir palinkėjimai nuo Kibirkštėlės (kaip tik apie langus skraido tokie pat paukštukai)  thumbup.gif

O tik vakar išmečiau į dėžutę blink.gif Smagu, kad jau gavai, nors galvojau atkeliaus tik kitąmet.
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 12 28, 16:13)
O tik vakar išmečiau į dėžutę  blink.gif Smagu, kad jau gavai, nors galvojau atkeliaus tik kitąmet.

Aš irgi vakar popiet išmečiau, tai ramia sąžine laukiau kitų metų ir tikėjausi, kad kaip tik per gimtadienį gaus smile.gif
Atsakyti
Oho, kokiais greičiais atlėkė atvirukai thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu ir į šitą temą biggrin.gif
Ačiū Yvettei už gražų atviruką ir fainus palinkėjimus wub.gif
user posted image

Ir dar vienas aveliškas į mano bandą wub.gif nuo Tiupio
user posted image
Papildyta:
Hm, dabar dar klausimėlis dėl techninių dalykų g.gif
Jau kelintą kartą atsidarau gimtadienių sąrašą, ir žiūriu, kad vėl nusimušę mano surašyti skaičiukai, iš ko gavau. Dabar atsidariau- pulinos surašytus matau, o va mano, kuriuos tikrai rašiau- nieko. Tuščia. Lyg ir nereikia nieko papildomai išsaugot, o va nelieka mano nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pa_radize @ 2012 12 28, 20:22)
Jau kelintą kartą atsidarau gimtadienių sąrašą, ir žiūriu, kad vėl nusimušę mano surašyti skaičiukai, iš ko gavau. Dabar atsidariau- pulinos surašytus matau, o va mano, kuriuos tikrai rašiau- nieko. Tuščia. Lyg ir nereikia nieko papildomai išsaugot, o va nelieka mano nors tu ką  doh.gif

man rodo tavus

beje, ten buvo emeile gimtadienių sąrašiukas atsinaujinęs, yvette pabėgo, prisijungė blogiukė smile.gif
tai užmeskit akį karts nuo karto. kadangi anuos kartus daug kas negaudavo ir t.t. tai man regis bus patogiausia jei tiesiog retsykiais užmesit akį paštan, ten visad bus naujausias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sleepy hat: 28 gruodžio 2012 - 21:17
O kiek tau rodo? Nes porą šiandien pažymėjau, tai ir man kol kas rodo. Bet buvau prieš šventes, berods ir visus 7 pažymėjus, tai jų nebėr...

Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 12 28, 21:03)
man rodo tavus

beje, ten buvo sąrašiukas atsinaujinęs, yvette pabėgo, prisijungė blogiukė  smile.gif
tai užmeskit akį karts nuo karto

Blogiukės adrese klaidelė - vietoj skaičiaus raidė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pa_radize @ 2012 12 28, 21:16)
O kiek tau rodo? Nes porą šiandien pažymėjau, tai ir man kol kas rodo. Bet buvau prieš šventes, berods ir visus 7 pažymėjus, tai jų nebėr...

2 tik, man kažkada irgi buvo, kad neužsisaugojo, kai internetas striginėjo..
Papildyta:
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 12 28, 21:17)
Blogiukės adrese klaidelė - vietoj skaičiaus raidė. 4u.gif

pataisiau, dėkui

Atsakyti
QUOTE(pa_radize @ 2012 12 28, 21:16)

Turėtų būt viršuj prie file edit... sakinys "All changes saved in Drive", po redagavimo pažiūrėk, kad išsisaugotų.
Atsakyti
Atrodo, rodydavo ir anksčiau g.gif
Na, nesvarbu- surašiau dar kartą visas, gal laikysis ilgiau biggrin.gif
Atsakyti
man matosi tavo skaičiukai pa_radize.... bigsmile.gif

O aš buvau ne taip supratus, kaip žymėt, ačiū kas pataisėt.... vadinasi reikia žymėt žemyn tongue.gif

Avelinis atvirukas pasakiškas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulina: 28 gruodžio 2012 - 21:54
Oi, mergaitės, atbildu dėkot už visą gėrį, kurį šiandien gavau wub.gif

pradėsiu nuo tik_aš už nuostabią Gorjuss mergytę ir puikius žodžius bei palinkėjimus
user posted image

Kisutei ačiū už puikią geros nuotaikos dozę biggrin.gif
user posted image

Salomėjai- už prisakymą likt optimiste ir dovanos pažadą biggrin.gif
user posted image

SH- už mažutę nuodėmę, avytę mažytę ir, aišku, linkėjimus drinks_cheers.gif
user posted image

Taip pat ačiū sakau Liniotei už linksmą avytę ir Kibirkštėlei už grakštumą, kuris man toli kaip mėnulis lotuliukas.gif kadangi dabar darbe, atvirukų ieškojau internetuose. Šitų dviejų nepavyko greit rast, tai pasirodysiu iš namų wub.gif
Atsakyti