Įkraunama...
Įkraunama...

PC popamokinė veikla-Gimtadieniai

QUOTE(pulina @ 2012 12 30, 21:05)
buvo sutarta/nutarta/siūlyta kad Margarita sveikina kas nori, ir ji nežymi lentelėj ....  ax.gif    biggrin.gif
Okai, ačiū už apšveitimą 4u.gif Dabar jau supratau biggrin.gif
Atsakyti
oi ne problemos tai išvis nėra biggrin.gif aš tiesiog juokavau biggrin.gif jei rimtai tai aš asmeniškai būčiau siuntus vistiek ir man naujas ratas prasideda nuo Naųjų metų 4u.gif o dėl lentelės tai gal tiesiog reikės kai ateis 2013 metų gruodis ištrint šių metų duomenis ir surašys naujus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 30 gruodžio 2012 - 21:25
QUOTE(Dieter @ 2012 12 30, 20:59)
Problemos kaip ir nėr.
Nors buvo sutarta nuo sausio, aš sau ir laukiu tų sausio merginų, dažnai prie kompo neprisėsdama.
O dabar pasirodo, kad jau vėluoju ir reikia pasitempti biggrin.gif
Tik tiek smile.gif
Bet pala, Margarita_40 irgi gruodžio, ir ją reikėjo sveikint? doh.gif  blush2.gif Ar ji nesusižymėjo....  Va jau dabar pasimečiau...

Viskas bus gerai smile.gif Iki sausio tik viena diena, o tada jau klausimų nebekils smile.gif
Atsakyti
Ar galima prisijungti? blush2.gif
Atsakyti
Tada ir aš jau pražiopsojus būsiu. Atsiprašau, ryt užrašysiu, ale beišsiųs, kai visi grįš iš naujametinių atostogų blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, tik nesiparinam. Kas pražiopsojo, tas pražiopsojo. Nei aš iš to tragediją darysiu, nei, manau, dar kas nors. Taip jau gavos, kad įgriuvom dviese netikėtai, gal kiek nelauktai (taip jau gaunas, kai gimsti tokiu metu biggrin.gif ), tad bent jau aš tikrai nereikalauju ir nezirziu, kad visos būtinai rašytų, jei tik dabar pastebėjo tą mūsų įsiveržimą ax.gif
Atsakyti
Tai kad čia malonūs tie tokie įsiveržimai 4u.gif Tik ne visiems suprast viską teisingai kartais pavyksta blush2.gif
Atsakyti
Esu pedantė, tai žiūrinėju gimtadienių adresus. Na, nelabai mokat teisingai rašyt, mergaitės tongue.gif . Lammilos ir Sigos indeksų nėr (na, gerai, internete pasižiūrėsiu)
Indeksas rašosi prieš miesto pavadinimą, o ne po.

O raidžių LT niekados niekam dar nesu rašiusi, net į užsienį. Man tiesiog negražu blush2.gif Nemanau, kad dėl to nenueitų. Kiek suprantu, čia tiek būna netikslumų, kad vis tiek pašte labiausiai žiūri į šalies pavadinimą, o ne į tas dvi raides. Užsieniečiai tą kodą irgi retai vartoja.
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 12 31, 12:07)
Esu pedantė, tai žiūrinėju gimtadienių adresus. Na, nelabai mokat teisingai rašyt, mergaitės  tongue.gif . Lammilos ir Sigos indeksų nėr (na, gerai, internete pasižiūrėsiu)
Indeksas rašosi prieš miesto pavadinimą, o ne po.

O raidžių LT niekados niekam dar nesu rašiusi, net į užsienį. Man tiesiog negražu blush2.gif Nemanau, kad dėl to nenueitų. Kiek suprantu, čia tiek būna netikslumų, kad vis tiek pašte labiausiai žiūri į šalies pavadinimą, o ne į tas dvi raides. Užsieniečiai tą kodą irgi retai vartoja.

Jei norit būti visiškai tikslios, tai yra VĮ Lietuvos pašto taisyklės, pagal jas į užsienį reikia LT,o šalies pavadinimas rašomas anglų k., pvz.,

Nijolei Upytei
Subačiaus g. 120
LT-11345 Vilnius
LITHUANIA

Siunčiant Lietuvoje LT nereikia 4u.gif
Atsakyti
Yra tokia taisyklė, tačiau bent 80 proc. lietuvių dar net nelabai žino, kad adresą reikia rašyt atvirkščiai negu sovietiniais laikais. Šiaip, pagal idėją, turėtų būti arba dviejų raidžių kodas, arba šalis. Kuo mažiau prirašyta, tuo lengviau gaudytis. Papildoma informacija trikdo.
Ir peržiūrėjau gmaile adresus - nerašo tų kodų nei Vokietija, nei Olandija, gali rasti tik pas kai kuriuos suomius, ar latvius. Gal būt taip paženklintos valstybės, kurios nelabai ką reiškia pasaulio žemėlapy? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2012 12 30, 22:19)
Ar galima prisijungti?  blush2.gif

Aš manyčiau kad dar galima, nes gi pati pradžiai metų.... bigsmile.gif o kokia kitų nuomonė bigsmile.gif

Mano gimtadienis tęsiasi (neprasidėjęs dar)... plūsta katinai, kačiukai ir bevik katinai, o aš negaliu atsidžiaugt atvirukais, ..... kai skaitydavau kitų aikčiojimus, nemaniau kad taip šaunu gaut tiek atvirukų thumbup.gif Džiaugiuos kad pasirašiau šiam projektui thumbup.gif

Smile_ej atvirukas meilės atnešė
user posted image

Sleepy hat - katinų bendrabutis, daug kaimynų... thumbup.gif
user posted image

Loretoidas atsiuntė klasikos, juoda balta, kur rasit gražiau biggrin.gif
user posted image

Ir Denės sveikinimas kartu su sutvėrimu (irgi beveik katinas)
user posted image

Ačiū merginios, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 12 31, 13:21)
Yra tokia taisyklė, tačiau bent 80 proc. lietuvių dar net nelabai žino, kad adresą reikia rašyt atvirkščiai negu sovietiniais laikais. Šiaip, pagal idėją, turėtų būti arba dviejų raidžių kodas, arba šalis. Kuo mažiau prirašyta, tuo lengviau gaudytis. Papildoma informacija trikdo.
Ir peržiūrėjau gmaile adresus - nerašo tų kodų nei Vokietija, nei Olandija, gali rasti tik pas kai kuriuos suomius, ar latvius. Gal būt taip paženklintos valstybės, kurios nelabai ką reiškia pasaulio žemėlapy?  cool.gif

NL kodo nerašom, nes mūsų pašto kode yra raidės 4u.gif 4 skaičiai ir 2 raidės, kaip maniškis sakykim 3131HC 4u.gif realiai pas mus gali net gatvės nerašyt, bet pašto kodas būtinas biggrin.gif
Atsakyti