Įkraunama...
Įkraunama...

PC popamokinė veikla-Gimtadieniai

Ačiū sleepy hat už linkėjimus wub.gif

Taip, pašto dėžutę pasiekiau laimingai ir dar šiandien, išmušus saugiklius ir dingus elektrai, turėjau keberiotis laiptinėn, tai vėlgi paštądėžę netikėtai patikrinau (bet buvo tuščia) 4u.gif

Taigi žiūrim ką gavau wub.gif ir pavyyydim biggrin.gif

Atvirukai nuo:
tik as:
user posted image
Yvette
user posted image
*Alyvuoge*:
user posted image
sleepy hat:
user posted image
Ms. Snow:
user posted image
sayonara:
user posted image
Amadinka:
user posted image
margarita40:
user posted image
pulina:
user posted image
Dieter:
user posted image
Papildyta:
Loretoidas:
user posted image
Tiupis:
user posted image
Salomėja:
user posted image
Svajonė mūsų:
user posted image
Arbatėlė:
user posted image
jurslan:
user posted image
skirmule:
user posted image
Escaramujo:
user posted image

Ir dar vienos bonus'inė karvytė nuo Tiupio thumbup.gif
user posted image

Ačiū labai Jums visoms darkart 4u.gif Už krūvą geriausių ir šilčiausių linkėjimų, už dėmesį..už viską viską wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip ir noris paprašyt nuorodų- kiek grožybių wub.gif

(nu bet tai kaip dirba kartais keistai tas paštas- buvau šventai įsitikinus, kad jau šiandien ateis, bet tai... Gimtadienis prasitęs biggrin.gif )

O gal vis tik kas yra užmatęs ar siuntęs oficialiai ką iš tų? Kad ir tas kojas su Eifeliu? biggrin.gif
Atsakyti
Kalgotkės su siūle nerealios thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sulaukiau žinios, kad manęs namuose laukia jau 14 atvirukų - pusė gimtadieninių. Tad kas siuntėte, turbūt ir atėjo 4u.gif Už poros dienų grįšiu, sužymėsiu ir pasirodysiu.
Vyras sakė, kad labai gražu ir man jau užpavydėt tiek dovanų ruošiasi biggrin.gif

Žiūriu, kad Rasmos atvirukas nepasiekė dar. Savaitę jau keliauja. Bet tikiuosi, kad dar atkeliaus 4u.gif

Ir Skirmulę atvirukas pasieks truputį vėliau, kai grįšiu tik išsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 26 sausio 2013 - 18:26
Rasma jau pasirodė savo grožius, tai eilė man jau kaip ir atėjo (ir Ežiukui, bet manau ji nesupyks kad aš pirma pasigirsiu ax.gif ) Taigi mano teminis gėlių gimtadienis wub.gif
Kaip ir pridera, pats pirmas pasirodė PRINCAS wub.gif (ne ant arklio balto, bet jau toks fainas...)
pliukštuser posted image
Iš paskos atskrido šarkelė iš svajonė mūsų nešdama gerą žinią-gimtadienis artėja thumbup.gif
user posted image
O jau paskui mano namai prisipildė gėlėmis-myliu tuos gamtos stebuklus ir žiemą man jų labai trūksta, jūsų atvirukai nuostabūs, ačiū wub.gif
arbatele
user posted image
denė

user posted image

escaramujo
user posted image

tik aš

user posted image

jurslan

user posted image
Papildyta:
blogiuke
user posted image

tiupis
user posted image
liniote
user posted image
margarita40

user posted image
Papildyta:
blogiuke
user posted image

tiupis
user posted image
liniote
user posted image
margarita40

user posted image
Atsakyti
Na va, pridirbau kažkokių dublių doh.gif Rytoj viską ištaisysiu , pažadu mirksiukas.gif
Tikrai neužsišvenčiau, greičiau būsiu persidirbusi-pusmetis pasibaigė mokykloje, suvestinės etc...
Atsakyti
siga05

user posted image

rasma

user posted image

sleepy hat

user posted image

Papildyta:
Dar kartą atskrido paukštelis iš Alyvuogės wub.gif
user posted image
...atnešdamas nostalgišką šokį iš
anų laikų
dieter wub.gif
user posted image

salomėja
user posted image
Papildyta:
pulina
user posted image

nusishypsom

user posted image

gile363

user posted image

momoshka

user posted image
Papildyta:
kasiute

user posted image

Ms. Snow

user posted image
Papildyta:
Laukite tęsinio 4u.gif
Atsakyti
Kaip gražu,laukiu savo gimtadienio smile.gif
Atsakyti
Loretoidas wub.gif
user posted image
Atsakyti
ežiuk, tai jau laukiam laukiam ką parodysi smile.gif
Atsakyti
Kaip tik sužymėjau, ką gavau, kol manęs nebuvo. Ale mįslinu, gal palaukt dar porą dienelių? Jau ir taip apsismaginusios dabar - tiek gimtadienių vienu metu biggrin.gif

Palauksiu dar pirmadieninio paštuko, pažiūrėsiu, gal kas atkeliaus, tai vakarop sukrausiu, ką turiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2013 01 28, 14:09)
Kaip tik sužymėjau, ką gavau, kol manęs nebuvo. Ale mįslinu, gal palaukt dar porą dienelių? Jau ir taip apsismaginusios dabar - tiek gimtadienių vienu metu  biggrin.gif

Palauksiu dar pirmadieninio paštuko, pažiūrėsiu, gal kas atkeliaus, tai vakarop sukrausiu, ką turiu  wub.gif

palauk palauk blush2.gif aš truputį susivėlinau išsiųsti ir Tau, ir skirmulei, bet jau keliauja smile.gif
Atsakyti