Įkraunama...
Įkraunama...

PC popamokinė veikla-Gimtadieniai

Aš tai negaliu atsistebėti Skirmulės paštu: vieną dieną įmetu, kitą deną jau gauna bigsmile.gif Net kilometrus pažiūrėjau, tai pvz tuo pačiu metu siunčiau Rasmai (97 km - negavo), SH pirmenybinio irgi dar negavo (97 km), o Skirmulė jau gavusi (112 km)
Atsakyti
Oi, taigi dar anksti, laiko į marias bigsmile.gif
Atsakyti
Net negalėjau įsivaizduoti, kokį džiaugsmą patirsiu per šiųmetį gimtadienį. Net žodžių nerandu bigsmile.gif
Vyras parnešė net ne pluoštelį, o visą PLUOŠTĄ smagių linkėjimų. Uch!!!
Atsakyti
aha, fainai... thumbup.gif bet kaip paskui sunku, kai nebegauni tokiais kiekiais... biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2013 01 28, 15:43)
Aš tai negaliu atsistebėti Skirmulės paštu: vieną dieną įmetu, kitą deną jau gauna bigsmile.gif  Net kilometrus pažiūrėjau, tai pvz tuo pačiu metu siunčiau Rasmai (97 km - negavo), SH pirmenybinio irgi dar negavo (97 km), o Skirmulė jau gavusi (112 km)

Aha, mano kaimo paštukas dirba kaip bitutė ax.gif Mano jau 930 išsiųsta ir tik 10 expired bigsmile.gif Aišku, čia gal daugiau sėkmės reikalas tie expiredai, bet kai atvirukus atiduodu tiesiai į rankas iš ryto ir po valandos jau iškeliauja...O atkeliavusius mano miela paštininkė visad užneša man į mokyklą apie 10 val. ryto smile.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=y89uu1GX1MA

lotuliukas.gif Draugė atsiuntė va tokį sveikinimą thumbup.gif
EŽIUK, su gimtadieniu ir namų be dūmų mirksiukas.gif Gal tokio grožio nesi mačiusi biggrin.gif
Ale bet nu ir žalia rūta kokių fainuoliškų dainuškų ant Lietuvos yra, šitos va nebuvau girdėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
Rasma bigsmile.gif džiaugiuosi, kad atėjo. Ten šimtosios temos atvirukas buvo.

Išsiunčiau ir tik tada susiprotėjau, kad juk ir gimtadienis ax.gif
Atsakyti
Vakar gavau gimtadienio atvirukus nuo:
gile363, Kasiute, Kristina, Blogiukė, nusishypsom, liniote, Momoshka, Kis., Smile_ej, Siga05, Kibirkštėlė, pa_radize, Denė 4u.gif

Ačiū labai visoms wub.gif , išties - postcrossingo dėka mano gimtadienis tapo šventė wub.gif

Visus nuskenuosiu ir parodysiu, ir aišku sužymėsiu mūsų kalendoriuje smile.gif

Ir dar - nežinau kieno atvirukas taip kvepia - bet toks stiprus karamelės kvapas...kaip saldainiai wub.gif Jau visa krūvelė persigėrė ir nebeatskiriu "kaltininko" biggrin.gif Aš išvis dievinu saldžius kvapus (mano visi kvepalai žmonėms siaubą varantys cool.gif ), tai ne tik skaitau, bet ir uostau vis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 29 sausio 2013 - 13:04
Šiandien vėl graži krūvelė atvirukų wub.gif Žiūrinėju, skaitau, tai gera ant dūšios wub.gif Ačiū. mielosios smile.gif
Kibirkštėlė
user posted image
sayonara
user posted image
AŠA
user posted image
Noe
user posted image
user posted imageSmile_ej
Papildyta:
Kisute-1
user posted image
Kisute-2
user posted image
pa_radize
user posted image
miegaliuke
user posted image
pincius
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skirmule: 29 sausio 2013 - 16:35
QUOTE(skirmule @ 2013 01 29, 16:41)
Šiandien vėl graži krūvelė atvirukų wub.gif Žiūrinėju, skaitau, tai gera ant dūšios wub.gif Ačiū. mielosios smile.gif
Kibirkštėlė

Visai pamiršau, kad tavo gimtadienis turėjo temą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2013 01 29, 17:47)
Visai pamiršau, kad tavo gimtadienis turėjo temą  blush2.gif

irnesakyk.gif Gi tikrai manau tos temos neprivalomos. Kai gaunu tokius grožius... wub.gif Tarp kitko, Kibirkštėle, mano pirmas gautas užrašytas atvirukas iš mūsų rinkinio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skirmule @ 2013 01 29, 16:53)
irnesakyk.gif Gi tikrai manau tos temos neprivalomos. Kai gaunu tokius grožius... wub.gif Tarp kitko, Kibirkštėle, mano pirmas gautas užrašytas atvirukas iš mūsų rinkinio thumbup.gif

Atrodo turėjau atviruką su gėlėm smile.gif
Netikėta biggrin.gif Favorituose rinkinio atvirukų nebuvo, bet man šitas juodai baltas labai gražus drinks_cheers.gif
Atsakyti