Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštijamo vaiko amžius

QUOTE(in-e @ 2009 03 01, 22:38)

Matau jus mano postas supykdė... nereikia taip... aš tik savo nuomonę norėjau pasakyt, ir papasakojau situaciją kuri susiklostė mūsų šeimoje...

visai nesupykde. as tik pamaniau, kad brolis pats nenori krikstytis, o jus pykstat, kad brolis nekrikstas ir noretut ji pakrikstyti, net ir pries jo valia. Va tuo atveju butut neteisi. bet jei brolis pats nori, o gedijasi, gal suraskit jam vasara maza grazia kaimo baznytele... nejau, atsisakys? O pries vestuves (kaip jis galvoja) bus ir kitu rupesciu, ne vien kaip pasikrikstyti. tai kam atidelioti, jei tik noras yra bigsmile.gif
Atsakyti
Mes savo mažąją krikštysim vienerių metukų. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes savo vaikus krikstijome kai dukrai buvo 9 metai, sunui 10 m. Mokykloje jie lanke tikybos pamokas ir pries komunijas juos pakrikstijome. Patys jau mokejo maldeles, patys norejo.
Atsakyti
As manau kad nenustatytos ribos kada krisktinti-mes savo maziu pakrikstinom 2,5 metu 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi manau, kad kažkokių ribų nėra. Kaip kiekvienam išeina. Mes pirmąjį pakrikštijom 3 metų, o mažių nežinau, kada krikštysim g.gif
Atsakyti
Mes is karto kalbejom,kad krikstysim mergyte,kai jau vaikscios,o dabar taip susikloste kad jai bus 1.5metu.O kitiems labai patinka labai labai mazus krikstyti.Ir tiesa pasakius dar niekieno nebuvau krikstynose tokio jau ugtelejusio vaikucio,maniskes bus pirmos.Ziuresim ar ir kiti pakeis nuomone ax.gif
Atsakyti
Šiaip tai manau, kad kuo mažesnį vaikelį krikštyti reikia. bet realiai savąją per pirmąjį gimtadienį pakrikštijau. O jei dar vieną dievas duos, tai tikrai anksčiau manau apsisuksim 4u.gif
Atsakyti
Siaip yra prietaras, kad nesciai krikstyti negalima g.gif
Mes dar savo nekrikstijo, noriu, kad pati stovetu graziai baznycioje, tad kai bus metukai ir pakrikstysim smile.gif
Atsakyti
Mes Savo turteli kriktisim 2 m4nesiuku, man labai grazu kai maza angeliuka kriktija ir sirdelei ramiau 4u.gif
Atsakyti
Gimine labai tikinti. Visi spaudzia, kad seniai reikejo vaikiuka pakrikstyti. Sako reikejo iki triju men pakrikstyti (mazyliui dabar septintas menuo)... Bet as pati uz tai, kad vaikiukas butu vyresnis, iki metuku. Kad sventes surmulys lengviau butu pakeliamas, pati galeciau daugiau dalyvauti, bendrauti su sveciais, o ne vien su vaikiuku kambary uzsidaryti ir raminti, migdyti... Nezinau, ar suprantamai parasiau unsure.gif
Be to, mums susidare tokios aplinkybes, kad ir apkrikstysim mazyli jau ropojamti tongue.gif laukiam kol tetos ir mociutes is uz juru gris blush2.gif norim, kad ir jos dalyvauti sventeje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zitukas24 @ 2008 11 27, 17:09)
sveikutes.... mes dar nepasikrikstine... ner kriksto tevu... ner arba vienos puses arba kitos, kiti tiki prietarais kad tik susituoke gali krikstinti... verysad.gif  o mums jau 4metukai verysad.gif

Nesenai mano draugė krikštijo savo sesers vaikutį. Tai ji buvo viena krikštamotė bigsmile.gif Ji netekėjusi. sakė kunigas pats pasiūlęs tokią išeitį g.gif
Atsakyti
Krikstyjom per pirmaji dukrytes gimtadieni.Buvo labai grazi svente.O dukryte-saunuolyte nuejo anksti miegoti ir leido mamytei ilgeliau pasvesti su seniai matytais draugais ir giminem thumbup.gif
Atsakyti