Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštijamo vaiko amžius

mūsų krikštynos bus 24 birželio, per Jonines blush2.gif kadangi mūsų Jonukui bus pirmosios Joninės, tai ir krikštynas ta proga paplanavome, bet šiaip tai manau elgiamės truputį nekrikščioniškai, reiktų vaikutį vis dėlto krikštyti kaip galima anksčiau ir kunigas mums net pastabą davė blush2.gif
Atsakyti
nelabai tais prietarais tikiu,bet stengemes irgi gera nulemti.mes pakrikstijome metuku ir 5 men.stai taip visai neseniai ax.gif ir drauge netekejusi,privalejo pagal tradicijas krikstyti berniuka pirma,kad netekejusi neliktu,bet labai norejo buti kriksto mama ir nekreipe demesio i tuos pletkus lotuliukas.gif manau,cia nuo zmogaus priklauso-labai jis nori tavo leliuko kumais tapti ar ne blush2.gif
Atsakyti
Mes sunu krikstysim 9menesiu wub.gif tiesiog taip gavos ax.gif
Atsakyti
mes krikstysim beveik 7men ax.gif
Atsakyti
Mes planuijam krikštyti keturių mėnesių, o vyresnėlį krikštijom 1m ir 2mėn.
Atsakyti
Girdėjau, kad geriausias laikas krikštui - iki 2 mėnesių amžiaus. Bet tai taip neįdomu blush2.gif Atrodo, jau paaugęs vaikas prisimintų savo šventę.
Nors gal kai mažiuką labai krikštija, tai "bėdų" su baliais mažiau, nes visi supranta, kad mažas vaikas ilgai nebus ramus.
Atsakyti
mums bus 10 men wub.gif 4u.gif
Atsakyti
mes krikstysim rugsejo 1d, tai mums bus 5,5men. siaip noreciau kokiu 8men., bet traukti i ziema nesinori.
Atsakyti
vaika tikrai kuo anksciau tuo geriau, mes pirma po 3 sav krikstijom, o antra 2 men krikstisim, nes krikstinu esme ne balius
Atsakyti
As buvau nuejus pas kuniga kalbet del krikstynu,tai sake kad per didelis mum 2m.Tai sake laukt iki kokiu 4m.kol protingesnis bus...
Atsakyti
Mes vieną dukrą krikštinom 9mėn., o antrą 1,5metukų. Man tai geriau buvo, kai antroji jau vyresnė. Nes kai pirmą krikštinom, tai aš dar maitinau, ir ji dažnai valgydavo, tai jau į pabaigą ceremonijų ji valgyt užsimanė, ir labai verkė
Atsakyti
QUOTE(rlaurute @ 2007 09 23, 21:08)
As buvau nuejus pas kuniga kalbet del krikstynu,tai sake kad per didelis mum 2m.Tai sake laukt iki kokiu 4m.kol protingesnis bus...

nueikit pas kita kuniga smile.gif vyras pries keleta savaiciu fotografavo apie 2 metu amziaus berniuko krikstynas ir niekas nelauke, kol jis protingesnis bus smile.gif
Atsakyti