Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštijamo vaiko amžius

Maniškiui bus 1m. 1mėnuo wub.gif Man labai gražu, kai jau vaikšto rolleyes.gif
Atsakyti

Šiaip tai dar nuodėmės atleidžiamos ir po pirmos komunijos ir po dirmavonės ax.gif
[/quote]

Sobieska, kriksto metu neatleidziamos kudikiu nuodemes, juk kvaila, kad mazylis kuo nusidetu, o nuplaunama gimtoji nuodeme, ievos ir adomo. nuodemes atleidziamos po ispazinties.
pirma sunu krikstijom 8 men., tai ir antra planuojam panasiai smile.gif
Atsakyti
Mes krikštyjom 2 mėnesių wub.gif
Atsakyti
Mums bus be savaites lygiai metukai 4u.gif
Atsakyti
mums bus du metukai ir mėnesiukas ax.gif
Atsakyti
mes dukryte krikstijom beveik 3 menesiuku smile.gif ,grazu ir kai vaiksto thumbup.gif ,o mane tevai krikstijo kai buvau vos 2 savaiciu ir sniego buvo iki keliu..net foto yra bigsmile.gif sake,ka seneliai bijojo,ka nenumirciau nekrikstyta unsure.gif
Atsakyti
o mes šeštadienį iškart abu sūnelius, vienam 4 metukai, kitam bus 3 metukai, taip jau išėjo, kad tik dabar, nors esu už visai mažiukų krikštą. Na pažiūrėsim, kaip jie atlaikys visas procedūras lotuliukas.gif
Atsakyti
Dičkė buvo pakrikštyta kai jai buvo lygiai 1 metukas ir 4 mėnesiukai.O mažiukui kai bus pakrikštytas bus mazdaug metukas ir 5 mėnesiukai. mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
mes krikštijom vaiką,kai jam buvo 8mėn.Laukėme ,kad būtų šiltesni ir gražesni orai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 02 28, 16:45)
Asmeniskai as laukiau,kad mazoji atsimintu  pati jau sia didziaja savo svente,tad krikstinsis suejusi 3m.  smile.gif

drinks_cheers.gif as irgi panasiai mastau. Mane pacia krikstijo 3m, tai dar atsimenu kazkiek sventes.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 04 22, 19:05)
o mes šeštadienį iškart abu sūnelius,  vienam 4 metukai, kitam bus 3 metukai, taip jau išėjo, kad tik dabar, nors esu už visai mažiukų krikštą. Na pažiūrėsim, kaip jie atlaikys visas procedūras lotuliukas.gif

Mes savo mergytes krikštysim per jų gimtadienį: vienai sukaks 5, kitai-4 metukai mirksiukas.gif Žiūrėsim, kaip ištversim ramiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 04 22, 19:05)
o mes šeštadienį iškart abu sūnelius,  vienam 4 metukai, kitam bus 3 metukai, taip jau išėjo, kad tik dabar, nors esu už visai mažiukų krikštą. Na pažiūrėsim, kaip jie atlaikys visas procedūras lotuliukas.gif

Idomu kaip jums seksis. Mes vasara irgi du vaikucius krikstinsim, dukrai bus apie 9 men o sunui 4 metukai. Bijau del jo, jis toks judrus, uzsispyres, vyras juokiasi, kad teks gaudyt aplink altoriu doh.gif Jau dabar po truputi aiskinu jam, bet nelabai jis supranta. O drauge tokio amziaus sunu krikstino, tai, sake, kai kunigas vandenuko uzpyle, tas kad rekt pradejo ,,dulniau, ka dalai!" Ta gatava is gedos buvo i zeme sulyst doh.gif
Atsakyti