manau, kad ne amžius svarbus krikštynoms, o jų poreikis. tai turėtų būti ne vien proga baliukui, bet ir prasminga apeiga.
Amzius manau nesvarbus

QUOTE(Donaldziukas @ 2008 04 30, 15:30)
sutinku

bet reikia ko anksciau,nes jau negrazu kai atveda paugejusius vaikus,ta prasme kai krikstija jau stovincius ir vaiksciojancius,o to labiau didesnius

QUOTE(Viga @ 2008 04 25, 08:51)
O drauge tokio amziaus sunu krikstino, tai, sake, kai kunigas vandenuko uzpyle, tas kad rekt pradejo ,,dulniau, ka dalai!" Ta gatava is gedos buvo i zeme sulyst 

Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 08 21, 21:53)
sutinku
,
bet reikia ko anksciau,nes jau negrazu kai atveda paugejusius vaikus,ta prasme kai krikstija jau stovincius ir vaiksciojancius,o to labiau didesnius

Koks cia negrazumas nesuprantu, sovinti vaika krykstyti

Mes savo mazyle pakriksijom 5men, ilgai rinkom data ir nusprendem liepos men 8d, nes panelytes vardas Liepa, o 8diena ji gimusi
mes netrukus krikštysim abi dukrytes... vienai bus 2m.4mėn, kitai - 2 mėn

Mes savo vaikuti krikstijome 4,5 men. Asaru nebuvo, viskuom domejosi, ypac blizganciu kunigo apdaru

aš savo pirmą vaiką krikštijau per atvelykį, jam tada nebuvo nė mėnesio
, o antrąjį krikštijom, kai jam buvo 8mėn (palaukiau, kol mano sesuo grįš iš užsienio, kur studijavo, nes būtent jos buvau prašiusi tapti krikštamote)
o dabar aš būsiu krikštamotė, tai berniukui bus 4mėn.

o dabar aš būsiu krikštamotė, tai berniukui bus 4mėn.
Mes savo vaika krikstijom, kai beveik metukai jam buvo.
mes krikstyjome dukryte 3,5men., o del krikstijamojo amziaus tai kuo greiciau tuo geriau.
Mes krikstijome 1m 2men. As taip norejau, kad biski didesne butu ir pati vaiksciotu