Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštijamo vaiko amžius

manau, kad ne amžius svarbus krikštynoms, o jų poreikis. tai turėtų būti ne vien proga baliukui, bet ir prasminga apeiga.
Atsakyti
Amzius manau nesvarbus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 04 30, 15:30)
Amzius manau nesvarbus ax.gif

sutinku drinks_cheers.gif ,
bet reikia ko anksciau,nes jau negrazu kai atveda paugejusius vaikus,ta prasme kai krikstija jau stovincius ir vaiksciojancius,o to labiau didesnius schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 21 rugpjūčio 2008 - 20:56
QUOTE(Viga @ 2008 04 25, 08:51)
O drauge tokio amziaus sunu krikstino, tai, sake, kai kunigas vandenuko uzpyle, tas kad rekt pradejo ,,dulniau, ka dalai!" Ta gatava is gedos buvo i zeme sulyst doh.gif

hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 08 21, 21:53)
sutinku drinks_cheers.gif ,
bet reikia ko anksciau,nes jau negrazu kai atveda paugejusius vaikus,ta prasme kai krikstija jau stovincius ir vaiksciojancius,o to labiau didesnius schmoll.gif  verysad.gif

Koks cia negrazumas nesuprantu, sovinti vaika krykstyti g.gif Jeigu mano vaikui 1,10men ir jis jau stovi ir vaiksto tai jau negrazu. doh.gif Idomus tavo atsakymas,pirma sutinki po to priestarauji savo atsakymui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demi: 22 rugpjūčio 2008 - 23:14
Mes savo mazyle pakriksijom 5men, ilgai rinkom data ir nusprendem liepos men 8d, nes panelytes vardas Liepa, o 8diena ji gimusi
Atsakyti
Mes dukriuka krikstyjom 10-ties dienu smile.gif
Atsakyti
mes netrukus krikštysim abi dukrytes... vienai bus 2m.4mėn, kitai - 2 mėn wub.gif
Atsakyti
Mes savo vaikuti krikstijome 4,5 men. Asaru nebuvo, viskuom domejosi, ypac blizganciu kunigo apdaru lotuliukas.gif
Atsakyti
aš savo pirmą vaiką krikštijau per atvelykį, jam tada nebuvo nė mėnesio smile.gif , o antrąjį krikštijom, kai jam buvo 8mėn (palaukiau, kol mano sesuo grįš iš užsienio, kur studijavo, nes būtent jos buvau prašiusi tapti krikštamote)

o dabar aš būsiu krikštamotė, tai berniukui bus 4mėn.
Atsakyti
Mes savo vaika krikstijom, kai beveik metukai jam buvo.
Atsakyti
mes krikstyjome dukryte 3,5men., o del krikstijamojo amziaus tai kuo greiciau tuo geriau.
Atsakyti
Mes krikstijome 1m 2men. As taip norejau, kad biski didesne butu ir pati vaiksciotu rolleyes.gif
Atsakyti