Niekaip nesuprantu_paisknkite ma kaip tepti kokia kryptimi ir rauti kokia kryptimi. Visai susimaisiau nes vienos rašo kad tepti prieš plauką o rauti palei plauką kito atvirkščiai...darausi su cukraus pasta...jau kelis kartus esu išbamdžiusi pati cukraus pasta, tepu prieš plauką...

sara:jei yra daug mazu plaukeliu:tepk prie plauka ir plesk pries plauka,jei pakankamai ilgi plaukai:tepk pries plauka,plesk atvirskciai.man toki pasiulyma dave viena estetiste:sako,kad taip darant maziau skauda ir maziau parasuta oda.
as isbandizau butent sita varianta,nes mano plaukai buvo jau ilgi ir ,lyg to truktu,labai stiprus.tikrai maziau skaudejo ir po pusvalandzio kojos nebebuvo raudonos .
as isbandizau butent sita varianta,nes mano plaukai buvo jau ilgi ir ,lyg to truktu,labai stiprus.tikrai maziau skaudejo ir po pusvalandzio kojos nebebuvo raudonos .
QUOTE(volpe @ 2013 04 13, 16:07)
sara:jei yra daug mazu plaukeliu:tepk prie plauka ir plesk pries plauka,jei pakankamai ilgi plaukai:tepk pries plauka,plesk atvirskciai.man toki pasiulyma dave viena estetiste:sako,kad taip darant maziau skauda ir maziau parasuta oda.
labai ačiu už atsakymą einu virtis cukraus pastos ir taip darysiu ...kaip ir dariau visada tepu prieš plauka o raunu atviksčiai.. mane cia subalamutino viena pažystama bet ji darosi su vašku...ji tepa palei plaukąAčiu darsykį

O jei vietom atauga sviesus, ploni o kaikur sunkiai besikalantys juodi iauginejantys plaukai, nors ir darau pilinga? Bet ne para pries ir po dvieju dienu po depiliacijos kaip rekomenduojama, kaip priziurit po viso to reikalo oda?

sviesus ir ploni:tai plaukeliai,kuriu saknis jau silpnesne,o tie tamsesni,tai dar sviezus.nagi musu oda tokia - vietoj vietoj nustoja augti plaukai,kitur pradeda...as is karto po depiliacijos:kremas dvi dienas,paskui pilingas kas 2-3 dienas,o kai prausiuosi naudoju tokia siurksica pirstinele kiekviena diena :

sveikos!! nežinau ar man čia vieta, nes man tik penkiolika
bet nežinojau kur daugiau eit ir į ką kreiptis
žodžiu, nuo to plaukuotumo jau baigiu išprotėt, visos kojos (jas skutu, bet po dienos jau būna šiurkščios), visos rankos apaugusios. kojos ne tik iki kelių, bet ir šlaunys plaukuotos, o rankos iki pečių. viskas taip nenervuotų, jeigu tie plaukai nebūtų tamsūs, ilgi ir tankūs. o dabar jie tokie, ir man žiauriai gėda nešioti ką nors trumpom rankovėm
man TIK PENKIOLIKA, o šitiek plaukų, baisu net pagalvot, kas vėliau bus, nejaugi ir ant nugaros bei pilvo pradės augt (nors jau ir dabar auga, bet jie šviesesni ir trumpesni, todėl ne taip matosi).. kaip man pašalint tuos plaukus nuo rankų ir kojų, kad normaliau atrodytų? va matau, kad kalbėjot apie cukraus virimą namuose, bet kaip matau, sunku išsivirt, beje kažkur skaičiau neseniai, kad tokiom jaunom negalima daryt su tuo cukrum, nes tipo pakenkt gali, ar kas.. ehh, nežinau ką daryt, tie plaukai tuoj į depresiją mane nuvarys!! o ir vasara ne už kalnų, kaip reikės suknutę ar maikutę trumpom rankovėm užsidėt??

labas ieva,man neteko skaityti,ka dcukrumi daryta depiliacija gali kenkti...juk tai naturalus produktas:cukrus vanduo ir citrina.pabandysiu paieskoti info,bet manau,kad neturetu buti problemu.
kas liecia del plauku augimo:a rbandei pasdiaryti kokiu tyrymu:gal koks tai ormonas per daug veikia....be tjei sveikata gera,tai bandyk depiliacija:peiliukai tik storina plauka ir jis pasidaro stipresnis,atauga labai greitai,nes ne is saknu istrauktas,o tik galvele nukirpta.
jei ka naujo rasiu,parasyisu
kas liecia del plauku augimo:a rbandei pasdiaryti kokiu tyrymu:gal koks tai ormonas per daug veikia....be tjei sveikata gera,tai bandyk depiliacija:peiliukai tik storina plauka ir jis pasidaro stipresnis,atauga labai greitai,nes ne is saknu istrauktas,o tik galvele nukirpta.
jei ka naujo rasiu,parasyisu

QUOTE(ievaaa455 @ 2013 04 28, 15:05)
matau, sunku išsivirt, beje kažkur skaičiau neseniai, kad tokiom jaunom negalima daryt su tuo cukrum, nes tipo pakenkt gali, ar kas..
Isvirti tikrai nesunku.
Amzius neturi reiksmes. Cukrum negalima daryti tiems, kas serga cukriniu diabetu.
aišku! Tiesiog kažkur skaičiau, kaip viena mano bendraamžė (ar metais jaunesnė, bet nesvarbu) klausė, kaip jį pasidaryt, tai jai pasakė, jog jai gali pakenkt. Ką žinau. Bet jeigu nekenkia, tai tada gerai. O kas liečia sveikatą - nedariau jokių tyrimų. Šiaip skaičiau, kaip daug kas rašė, kad ir pasidarė tyrimus, pasirodė, jog viskai tvarkoj, o plaukai auga. Tai nežinau, galbūt truputį atsigimiau į tėtį.. O ta depiliacija su cukrumi. Labai skauda?
Volpe, o gal zinot kur Italijoj galima nusipirkti jau padarytos cukraus pastos? Kazkaip norisi pameginti, bet kol igus ranka su virimais, sakau gal nusipirkciau is pradziu koki indeli

QUOTE(zuikiene. @ 2013 02 22, 09:46)
O kur Lietuvoj galima to cukraus nusipikti, esu maciusi Akropoli. Bet apie cukru nieko neismanau jo nebandziusi tad norisi ne S nusipirkti, gal galit pakomentuoti, busiu dekinga 

Kur konkreciai?
Gal dar kas pasidalins kur perka jau paruosta cukraus pasta?