QUOTE(Inge1 @ 2013 03 18, 17:22)
Prisisvajojau ir aš: greitai išsiverdu, nusidepiliuoju viską, ką reikia ir ramu

Aha, pasirodo, ne taip paprasta

Viriau apie 25 min. iš 2 stikl. cukraus, 1/4 stikl. vandens ir tiek pats citrinos sulciu, gavos tamsaus gintaro spalvos masė. Nekantriai laukiau, kol pravės ir štai pirmas bandymas... nieko. Labai sunkiai užsitepė, užtepus iš kart sukietėjo. Plėšiasi ir su juostele, ir be, bet abiem atvejais plaukeliai taip ir lieka ant odos...

O tiek vilčių turėjau. Nežinau, ką ne taip padariau. Viename filmuke rodo, kad baigia virt, kai masė nėra tamsi, auksinė, kitam - kad kaip gintaro spalvos. Nesuprantu, gal perviriau?
Pasinaudokite Volpe's proporcijom, tikrai išbandytas daiktas. Jūsų masėje trūko vandens, todėl ir neėmė nieko. Aš skleidžiu tarp draugių propagandą cukraus, tai skundžiasi, kad neima. Kai parodo masę, ji būna šviesaus gintaro spalvos, o turėtų būt tamsesnė vos. Na verdant, kai pradeda keistis spalva, reikia įmerkt šaukštą ir žiūrėt, kaip laša: jei kaip vandenėlis + spalva geltona - dar pavirt, o jei tąsiau jau + spalva tamsesnio gintaro - išjungt. Bet yra reikalas tas, kad išjungus, spalva dar linkusi tamsėti, nes dar karšta, tai truputį užsimetu laiko, išjungiu ankstėliau.
Man užtenka 1,5 val. max viskam: bikiniui, pažąstims bei kojoms. Bet matyt neesu labai jautri skausmui gal, norisi greičiau