Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija cukrumu, vašku namų sąlygomis

O ar nebutu paprasciau nusipirkti?
Va as siandiena jau antra karta pasinaudojau pirktiniu cukrumi, negaliu atsidziaugti rezultatu thumbup.gif Zinoma, uztrukau 4 val kol viska (VISKA) panaikinau bikinio srityje. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vereta @ 2013 03 18, 18:08)
O ar nebutu paprasciau nusipirkti?
Va as siandiena jau antra karta pasinaudojau pirktiniu cukrumi, negaliu atsidziaugti rezultatu  thumbup.gif  Zinoma, uztrukau 4 val kol viska (VISKA) panaikinau bikinio srityje.  doh.gif

Na taip, nusipirkti paprasčiau smile.gif Bet norint nusidepiliuot kojas, bikini, na ir rankas visai nieko butų smile.gif namuose gamint ekonomiškiau. Kažin ar pakuotės užtektų vienam kartui. O po mėnesio vėl... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2013 03 18, 20:20)
Na taip, nusipirkti paprasčiau smile.gif Bet norint nusidepiliuot kojas, bikini, na ir rankas visai nieko butų smile.gif namuose gamint ekonomiškiau. Kažin ar pakuotės užtektų vienam kartui. O po mėnesio vėl...  ax.gif

Na taip ekonomiskiau, bet jei nesigauna, tai tik nervu gadinimasis smile.gif
Man pakuotes uztenka 3 kartam pilnam bikini.
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2013 03 18, 17:22)
Prisisvajojau ir aš: greitai išsiverdu, nusidepiliuoju viską, ką reikia ir ramu  smile.gif Aha, pasirodo, ne taip paprasta  doh.gif Viriau apie 25 min. iš 2 stikl. cukraus, 1/4 stikl. vandens ir tiek pats citrinos sulciu, gavos tamsaus gintaro spalvos masė. Nekantriai laukiau, kol pravės ir štai pirmas bandymas... nieko. Labai sunkiai užsitepė, užtepus iš kart sukietėjo. Plėšiasi ir su juostele, ir be, bet abiem atvejais plaukeliai taip ir lieka ant odos...  verysad.gif  O tiek vilčių turėjau. Nežinau, ką ne taip padariau. Viename filmuke rodo, kad baigia virt, kai masė nėra tamsi, auksinė, kitam - kad kaip gintaro spalvos. Nesuprantu, gal perviriau?

Pasinaudokite Volpe's proporcijom, tikrai išbandytas daiktas. Jūsų masėje trūko vandens, todėl ir neėmė nieko. Aš skleidžiu tarp draugių propagandą cukraus, tai skundžiasi, kad neima. Kai parodo masę, ji būna šviesaus gintaro spalvos, o turėtų būt tamsesnė vos. Na verdant, kai pradeda keistis spalva, reikia įmerkt šaukštą ir žiūrėt, kaip laša: jei kaip vandenėlis + spalva geltona - dar pavirt, o jei tąsiau jau + spalva tamsesnio gintaro - išjungt. Bet yra reikalas tas, kad išjungus, spalva dar linkusi tamsėti, nes dar karšta, tai truputį užsimetu laiko, išjungiu ankstėliau.
Man užtenka 1,5 val. max viskam: bikiniui, pažąstims bei kojoms. Bet matyt neesu labai jautri skausmui gal, norisi greičiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2013 03 19, 09:14)
Pasinaudokite Volpe's proporcijom, tikrai išbandytas daiktas. Jūsų masėje trūko vandens, todėl ir neėmė nieko. Aš skleidžiu tarp draugių propagandą cukraus, tai skundžiasi, kad neima. Kai parodo masę, ji būna šviesaus gintaro spalvos, o turėtų būt tamsesnė vos. Na verdant, kai pradeda keistis spalva, reikia įmerkt šaukštą ir žiūrėt, kaip laša: jei kaip vandenėlis + spalva geltona - dar pavirt, o jei tąsiau jau + spalva tamsesnio gintaro - išjungt. Bet yra reikalas tas, kad išjungus, spalva dar linkusi tamsėti, nes dar karšta, tai truputį užsimetu laiko, išjungiu ankstėliau.
Man užtenka 1,5 val. max viskam: bikiniui, pažąstims bei kojoms. Bet matyt neesu labai jautri skausmui gal, norisi greičiau g.gif

Na žinokit, pirmam kartui nepavykus, vakar viriau dar kartą blush2.gif Šįkart išjungiau po 10-15 min. ir galiu pasakyti, kad gavos jau šiek tiek geriau smile.gif Bet matyt, vis tiek trūko vandens, nes kol masė buvo pakankamai skysta, kad galėčiau tept ant odos, ji buvo per karšta doh.gif O kai šiek tiek pravėso, tepėsi labai sunkiai, džiūvo jau ant mentelės. Bet kokį penktadalį kojos įveikiau smile.gif Nors nuėmė ne visus plaukelius, bet patiko, kad mažiau skauda, oda beveik visiškai nesusidirgino... Tikrai bandysiu dar kartą wink.gif
Atsakyti
patarimas: karts nuo karto virdamos cukru nukelkite nuo ugnies ,kad unstotu putoti:tapi galesite matyti spalva ir patikrinti tasuma.
nepervirkite,nes kitaip tuoj kietes............o jei nenori ilgai laukti kol atves:istatykite puoda i inda su saltu vandeniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 03 20, 13:31)
patarimas: karts nuo karto virdamos cukru nukelkite nuo ugnies ,kad unstotu putoti:tapi galesite matyti spalva ir patikrinti tasuma.
nepervirkite,nes kitaip tuoj kietes............o jei nenori ilgai laukti kol atves:istatykite puoda i inda su saltu vandeniu smile.gif

Ačiū, šią savaitę virsiu dar, šįkart bandysiu jūsiškes proporcijas smile.gif
Ir stengsiuos kažkaip nepervirt ax.gif
Atsakyti
Vereta, o kokią Tu cukraus pastą perki? aš šiandien nusipirkau "Oro del marocco sugar paste" ir supratau kad pinigai išmesti į balą. doh.gif Niekaip man nesigavo ja depiliuotis atrodo pašildai tinkamai bet tik pradedi tept ant odos viskas sustingsta ir kaip saldainis darosi nei ten rauna ką nei tepasi verysad.gif
Gal dar ko įpilti reikia bet niekur nerandu kur būtų apie tai parašyta.
Atsakyti
sveikos ar siuciates is uk jai taip is kokio puslapio? http://www.feeluniqu...r-StripEase-Kit gal sita bandet kaip jis? aciu
Atsakyti
QUOTE(Druskė @ 2013 03 22, 20:58)
Vereta, o kokią Tu cukraus pastą perki? aš šiandien nusipirkau "Oro del marocco sugar paste" ir supratau kad pinigai išmesti į balą. doh.gif  Niekaip man nesigavo ja depiliuotis atrodo pašildai tinkamai bet tik pradedi tept ant odos viskas sustingsta ir kaip saldainis darosi nei ten rauna ką nei tepasi  verysad.gif
Gal dar ko įpilti reikia bet niekur nerandu kur būtų apie tai parašyta.

Va butent sita ir as nusipirkau smile.gif ir man jin liuks thumbup.gif
Bet as ja nuolat laikau siltai besidepiliuodama. Kol kas laikau puode su vandeniu ant virykles ir nuolat sildau, bet jau sekanciam kartui tikrai zadu pirkti spec.sildytuva.
O pastebejau stipriai uzsildzius ir nuemus ji tikrai greit sustingsta smile.gif

Bandykit daryt kitaip ir viskas bus liuks (pilti nieko nereikia) mirksiukas.gif
Atsakyti
o koki sildytuva rekomenduotumet is isbandytu, kad butu protingas kokybes ir kainos santykis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 24 kovo 2013 - 21:46
Nesisekė, su vašku geriau, nes su cukrumi man tik truputį išrauna, bet ne viską kaip su vašku.. Truputuką nusivyliau, nes už tą cukrų mokėjau 80lt.. verysad.gif verysad.gif
Ir aš turiu tą oro del maroco pastą, bet man jin labai nepatiko.. kiek ją pašildyti reikia? turiu šildytuvą.
QUOTE(Jarida @ 2013 01 18, 12:50)
Na ir kaip sekesi?
as einu dabar bikini depiliuotis cukraus pasta, zymiai maziau skauda nei vasku tik aisku ir kainuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skin2013: 25 kovo 2013 - 10:59